1.000 atleten storten in elkaar en sterven door hartproblemen of bloedstolsels – maart 2021 tot juni 2022

door | 2 aug 2022 | COVID-19 vaccin

Oei, dit komt binnen. 1000 jonge kerngezonde fitte topsporters – met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar – storten in elkaar en sterven. Dit is gewoon een “nieuw fenomeen” waar we geen verklaring voor hebben? Het feit alleen al dat deze sterfgevallen worden genegeerd zou een rode vlag moeten zijn voor de duivelse agenda die onder de massale vaccinatieprogramma’s zit.

Onder deze zeer ingrijpende collage van 1000 sterfgevallen plaatsen we nog een keer de documentaire van Matt le Tissier, voormalig professioneel voetballer over topsporters die dood neervallen.

Hij heeft door hoe het zit… Hoeveel mensen moeten er nog sterven voordat we allemaal doorhebben hoe het zit?
 

 

 
De bovenstaande compilatie van 1.000 atleten in de periode maart 2021 tot 16 juni 2022, zijn alleen de sterfgevallen waar we over horen, en deden zich voor tijdens het sporten. De werkelijke aantallen van mensen die onverwacht dood neervallen zijn onbekend. De media trachten de bijwerkingen van de Covid-injecties te negeren, te verbergen, of liegen simpelweg over wat er gaande is.

 
De onderstaande documentaire is van een professioneel voetballer die zelf uitgezocht heeft wat er aan de hand is..zeer verhelderend.
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This