16 januari 2022 Nederland in Verzet – Herdenking van de KOFFIESLAG – Demo in Amsterdam

door | 12 jan 2022 | COVID-19 ziekte

Drie marsen vanaf drie verschillende vertrekpunten die allemaal naar het Museumplein leiden. De demo op 16 januari is anders opgezet dan gebruikelijk. Nederland in Verzet geeft een korte toelichting:

“Op 16 januari 2022 keert Nederland in Verzet terug naar waar het in 2021 begon, op het Museumplein. Demonstreren werd verboden, dus werd er koffie gedronken. Deze nieuwe vorm van protest werd hardhandig en met buitenproportioneel geweld door de politie in opdracht van Vemke Valsema de kop in gedrukt. Althans, dat had men gehoopt. Wij zijn niet te stoppen!

Na een slachtveld van bijna 3 maanden ging het roer om. 9 maanden lang werd bijna alles door heel Nederland gefaciliteerd. Op 16 januari a.s. staan wij stil bij de koffieslag die tot op de dag van vandaag mensen doet opkijken en ontwaken. Op 16 januari a.s. denken wij aan de mensen die klappen opliepen, boetes opliepen, vast hebben gezeten en beschadigd werden in welke vorm dan ook…”Nederland in Verzet

 

 

Drie Routes

 
Startpunt 1 is het Olympisch Stadion. Daar vertrekt men om 13.00u onder leiding van o.a. Frank Ruesink (VoorVijheidNu), Willem Engel (VirusWaarheid) Anna Zeven (Lijst 30), Mordechai Krispijn (Army of Love) en Bianca Wagt richting het Museumplein.

Startpunt 2 is op het Westerpark. Daar vertrekt men om 13.00u onder leiding van o.a. Laurens Lindeman (De Parallelle Samenleving), Rick Kuitems (LNN Media) en Skip van Fallade (Vrouwen Voor Vrijheid) richting het Museumplein.

Startpunt 3 is op het Oosterpark. Daar vertrekt men om 13.00u onder leiding van o.a. Michel Reijinga (Nederland in Verzet), Suzanne de Grijs (Hart voor Vrijheid), Bryan Roy en Martina Groenveld richting het Museumplein.

Om 14.00u komt Nederland samen op het Museumplein – Amsterdam.

Om 15.00u vertrekt men weer voor een korte gezamenlijke mars.

Om 16.00u is men weer terug op het Museumplein en starten er speeches.

Om 17.00u neemt men de koffieslag en een zware maar indrukwekkende dag mee naar huis.

&nbsp

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This