8 november 11.00 uur zitting tegen de (ON)Gezondheidsraad – livestream viruswaarheid

door | 8 nov 2021 | COVID-19 ziekte, Rechten

Op maandag 8 november 2021 om 11.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Stichting Viruswaarheid e.a. tegen de Staat e.a. De uitspraak wordt over drie weken gegeven.

Stichting Viruswaarheid e.a. eisen de Staat te bevelen de handelsvergunning voor de corona-vaccins in te trekken, de Gezondheidsraad te bevelen adviezen over deze vaccins in te trekken dan wel te herzien en de leden van de Gezondheidsraad te bevelen hun steun aan die adviezen te herroepen.1

 

U kunt de livestream hier bekijken

 

 

 
Bron:
1. https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Livestream-rechtszaak-Viruswaarheid-tegen-de-Staat-.aspx

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This