Aankondiging – 26 maart hoorzitting voor deskundigen: De machtsgreep van de WHO

door | 22 mrt 2024 | WHO

Graag wil ik uw aandacht vestigen op een belangrijk hoorzitting georganiseerd door de World council or Health op 19:00 uur. U kunt zich hier opgeven.

De World Council for Health is een platform van mensen die strijden voor een gezondheid wereldwijd. Het is een non-profit initiatief van artsen, juristen vernieuwers en activisten. Ze werken samen met meer dan 200 organisaties in 45 landen om de kennis op het gebied van volksgezondheid te bevorderen. Dit zou een taak van de WHO moeten zijn, maar het is helaas duidelijk dat die niet de beste intenties hebben voor de bevolking, maar in eerste instantie de belangen van haar donateurs behartigd. De WHO pleegt een coup, maar het lijkt erop dat zij daarbij juridische fouten heeft gemaakt.

De WHO is zo corrupt en vastbesloten om een medische wereldwijde dictatuur op te richten dat zij er naar alle waarschijnlijkheid mee probeert weg te komen. De WHO hoeft aan niemand verantwoording af te leggen en er zijn maar weinig mensen die voldoende kennis van zaken hebben om te kunnen zien hoe we zand in het uurwerk van de machtsuitbreiding van de WHO kunnen strooien.

Op 26 maart komen een aantal van hen virtueel samen en vindt een belangrijke hoorzitting plaats waarin deze deskundigen het publiek voorlichten en strategieën bespreken. De tijd dringt. Al in mei zullen de lidstaten stemmen over belangrijke zaken waarmee de WHO haar monopolie tracht te versterken en mensenrechtenschendingen legaal te maken.

Deze hoorzitting voor deskundigen vindt plaats op dinsdag 26 maart 2024 om 18.00 uur UTC en wordt geleid door Shabnam Palesa Mohamed en Dr. Tess Lawrie. Sprekers zijn onder andere Dr. Meryl Nass (VS), Fahrie Hassan (RSA), Katie Ashby-Koppens (NZ), Phillip Kruse (Zwitserland), Robin Tilbrook (VK), Fred Corbin (St Lucia), Dr. Astrid Stuckelberger (Zwitserland), Dr. Sylvia Behrendt (Oostenrijk), Meike Terhorst (Nederland) en Eddie Hobbs (Ierland). Publieksparticipatie tijdens de hoorzitting met deskundigen wordt aangemoedigd. Ondertussen kunt u uw strategieën delen via e-mail: [email protected]

 
U kunt zich hier opgeven.
 

 
 
 
Belangrijke bronnen:

WCH Policy Brief: Rejecting Monopoly Power Over Global Public Health (April 2023)
South Africa WHO Withdrawal Bill
WCH Legal Brief: Preventing the Abuse of Public Health Emergencies (February 2024)
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This