Amazing Polly – het gaat niet over een virus

door | 29 mei 2021 | COVID-19 vaccin

Amazing Polly is een Canadese onderzoeksjournaliste die haar naam eer aan doet. Haar heldere en zeer goed onderbouwde analyses hebben de ogen van menig burger geopend.

Waarom leggen globale en nationale autoriteiten maatregelen op die wetenschappelijk niet onderbouwd zijn? Maatregelen waarvan ze van tevoren al wisten dat het niet werkt, en waarmee ze doorgaan ook al is gedurende 2020 in de praktijk ook nog eens bevestigd dat het niet werkt? Omdat het niet over een virus of een pandemie gaat. Het gaat ergens anders over, en zodra je de code op de juiste manier weet te interpreteren kun je steeds gemakkelijker zien wat dat is – en hoe het spel wordt gespeeld.

 

 

 

 
Ondertiteling: Riccardo Barbieri

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This