Arno Wellens: “Maxima is een digitale dictatuur aan het pushen”

door | 11 nov 2022 | Overig

“‘Ze kleedt zich zo goed’, ‘ze lacht zo leuk’, ‘ze ziet er fantastisch uit’. Menig polderbewoner draagt de Argentijnse ‘Max’ op handen maar dat kunnen ze beter niet doen. Ze is helemaal niet zo leuk. ‘Max’ wil programmeerbaar digitaal geld invoeren, zogenaamd om de armen te helpen. Dat is een onzinnig argument. Deze central bank digital currency (CBDC) vernietigt onze privacy. Straks wordt je geregeerd door een app, waarmee de overheid jouw leven met een druk op de knop stil kan zetten. De QR-app van tijdens de pandemie wordt namelijk omgetoverd tot een Europees paspoort. Daaraan gekoppeld zitten straks de CBDC, de vervanger van contant geld, en je medische data. Die kunnen dan verkocht worden: je medische geschiedenis is een economisch goed. Ook als u dat niet wil, is het al te laat, de relevante wetgeving is al aangenomen. CBDC zal betaald worden uit het Coronafonds.”

Zo begint het laatste blog van onderzoeksjournalist en Arno Wellens. Zijn artikel is een introductie op de podcast die hij deed voor ‘V for Valentine’. Het is een lange podcast, maar we dienen allemaal de moeite te nemen om hem te bekijken. Het gaat over het volgende krankzinnige EU-project: De Central Bank Digital Currency (CBDC). Het lijkt erop dat Rutte al heeft doorgegeven aan de Europese commissie dat Nederland akkoord is met de invoering, ondanks dat er nog gestemd moet worden in de tweede kamer. Dat betekent dus dat de democratische procedure niet wordt gerespecteerd.
 
Wat gaat onze reactie zijn? Dat kunnen we alleen bepalen als we goed geïnformeerd zijn. Vandaar dat het zo belangrijk is om dit interview te bekijken en te delen met iedereen die u lief is.
 

 

 
U kunt Arno Wellens hier steunen: Back me
En ‘V for Valentine’ hier: Join the tribe
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This