Artikel wordt herschreven

door | 15 mrt 2020 | COVID-19 ziekte, Overig

Het artikel ‘Zijn we slachtoffer van een paniekvirus’, dat ik op 13-03-20 heb geschreven heeft veel stof doen opwaaien. Aan de ene kant is er – op basis van de jaarlijkse griepcijfers – sprake van een overtrokken paniek wat betreft COVID-19. Maar aan de andere kant is er wel degelijk wat aan de hand.

Ik heb het artikel zelf offline gehaald omdat ik nieuwe informatie heb die ik wil toevoegen aan het artikel. Mijn verzoek aan u allen is om te blijven lezen, te blijven speuren. NIEMAND die op dit moment de waarheid in pacht heeft. Ik niet, en wat mij betreft ook de gevestigde orde niet. Deze crisis biedt naar mijn idee een mogelijkheid voor een enorme doorbraak – en dat is dat we de waarheid boven water krijgen!

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This