Balsemers wereldwijd zien vreemde witte structuren in het bloed

door | 10 mei 2024 | COVID-19 vaccin

Ongeveer een jaar geleden maakte de documentaire ‘Died Suddenly’ flink wat ophef. Balsemers gaven daarin aan dat ze vreemde witte structuren vonden in het bloed van overledenen. Nu worden hun bevindingen bevestigd door ruim 200 balsemers uit diverse Engelstalige landen. Del Bigtree van The Highwire zit aan tafel met balsemer Robert Hirschman en met majoor bij de luchtmacht Thomas Haviland die een enquête hield onder begrafenisondernemers en balsemers.
 


 
 
Beroepsbalsemer Richard Hirschman is te gast bij Del enkele dagen na het plaatsen van een virale video van zichzelf waarin hij een lange, vezelige prop verwijdert uit de halsslagader van een lijk, iets dat hij nog nooit eerder heeft gezien. Thomas Haviland, majoor van de Amerikaanse luchtmacht en gegevensanalist, sluit zich aan bij het gesprek en onthult de gegevens die hij heeft verzameld tijdens twee “Worldwide Embalmer Blood Clotys Surveys”, waarin hij onderzoek doet naar nieuwe en ongewone witte vezelige stolsels die in lijken worden gevonden.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This