Belangrijke Livestream vanuit EU parlement in Straatsburg

door | 12 sep 2023 | WHO

Op woensdag 13 september 2023 gaat een team van experts in gesprek over de machtsgreep die de WHO op dit moment pleegt. Het begint op 14:30 Europese tijd. Het is uitermate belangrijk dat het maatschappelijk debat over de megalomane plannen van de – door de donateurs waaronder multimiljardair Bill Gates aangestuurde WHO – veel aandacht krijgt. Hopelijk bent u in de gelegenheid om een deel of het gehele gesprek te beluisteren. Dit is de Livestream link: https://ep.interactio.eu/x6sm-yxvp-v2ax De voertaal is Engels.

Live from the EU Parliament in Strasbourg: Expert Panel about WHO’s power grab. Wed, Sept. 13th 2023 2:30 pm Central European time. Livestream Link: https://ep.interactio.eu/x6sm-yxvp-v2ax

In de onderstaande afbeelding staan alle namen:
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This