Bevrijding van Bedrog Congres – 9 september

door | 23 aug 2023 | Overig

Bevrijding van Bedrog Congres – 9 september
🕙 Tijd: 10:00 – 22:00 uur
📍 Locatie: Driebergen

Luister naar Karel van Wolferen, Raisa Blommestijn, Catherine Austin Fitts, George van Houts, Kees van der Pijl, Laurens Buijs, Daan de Wit, Pieter Stuurman en 20 andere experts.

Samen onderzoeken wij op 9 september hoe wij een duurzame vrede kunnen bereiken door af te rekenen met zowel de zichtbare als onzichtbare wapens in de stille oorlog die tegen ons gaande is, tegen de burgers van Europa.

Samen doorbreken we de voorgeschreven werkelijkheid die ons via misleidende vertellingen over onderwerpen als CO2, stikstof, klimaatverandering, gender, ‘de’ wetenschap, inflatie, oversterfte, Oekraïne, 9/11 en meer in een voortdurende staat van onnodige angst probeert te houden en/of ons verdeelt.

Ben je klaar om je los te maken van bedrog? Sluit je dan aan bij het meest inspirerende evenement van het jaar en ontmoet meer dan 350 gelijkgestemden.

❗Tickets: https://11september.eu/conferentie-bevrijding-van-bedrog-2023/

Het programma kunt u hier downloaden. Ik zal zelf de hele dag aanwezig zijn en hoop u daar te treffen!
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This