Bezorgd over het COVID-19 vaccin? Stuur een brief naar uw huisarts!

door | 11 dec 2020 | COVID-19 ziekte

Recentelijk ontving ik het volgende bericht:

“Mijn huisarts heb ik zojuist de volgende brief gestuurd. Zou het iets zijn om dit als basis voor een voorbeeldbrief te gebruiken? Die mensen kunnen sturen naar hun eigen huisarts?”

Goed idee wat mij betreft… Informeer uw huisarts! Schrijf uw eigen versie, of gebruik de onderstaande brief om uw huisarts te mailen of per post te informeren over het COVID-19 vaccin.

 

 

Geachte [naam huisarts],

In het kader van de huidige Corona maatregelen, en het aankomende vaccin, wil ik u graag op de hoogte brengen van het volgende.

In een onlangs uitgekomen internationale peer review van de PCR test is aangetoond dat, hoewel PCR testen op zichzelf uitstekend zijn om virussen te detecteren, de huidige test dermate slecht is opgezet dat de resultaten compleet waardeloos zijn (97% false positives). (zie bijlage met links naar de studie en een Nederlands interview, video 1, met een van de betrokken wetenschappers).

Omdat men nu met spoed een vaccin op de markt wil brengen, vanwege de hoge besmettingen, vervalt door bovenstaande informatie de basis om het vaccin met spoed uit te rollen. Immers, er zou op zijn minst opnieuw getest worden hoeveel mensen daadwerkelijk besmet zijn.

Ik ben mij ervan bewust dat u uitgaat van de informatie die u krijgt vanuit de beroepsvereniging en het RIVM. Ik weet echter ook dat er verifieerbare informatie is die u waarschijnlijk niet hoort vanuit de bovenstaande instanties. Graag wil ik u op onderstaande videos wijzen waarop een onafhankelijke onderzoeksjournalist op de volgende zaken wijst, inclusief referenties en onderbouwing:

De onderzoeksgroep van de vaccin trials bestaat weliswaar uit tienduizenden mensen, maar de groep waarop de fabrikanten hun ‘95% effectief’ claim baseren, bestaat uit niet meer dan 150 personen die milde griep klachten hadden en een positieve PCR testuitslag hadden (zie ook punt 1, de vraag is dus ook of zij überhaupt besmet waren met het Corona virus).

De bijwerkingen van de vaccins worden pas gemeten vier weken na het indienen van de tweede ‘booster’ injectie. Terwijl de meest acute bijwerkingen juist gemeld worden in de eerste dagen na de injectie. (zie video 2 over effectiviteit vaccin omstreeks minuut 13)

Er is geen bewijs vanuit de vaccin trials dat het vaccin de verspreiding van het virus kan voorkomen (zie video 2 over effectiviteit vaccin)

Het spike protein waarvoor het vaccin het lichaam antilichamen laat aanmaken heeft een hele grote overeenkomst met een proteïne die voorkomt in de placenta. Er is nergens in de, via een dagvaarding opgevraagde trial documenten van Pfizer, bewijs dat onderzocht is dat het vaccin niet kan zorgen voor schade aan de vruchtbaarheid van de vrouwen. Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat het lichaam straks de placenta aanvalt. Het is in ieder geval niet door de fabrikant onderzocht, ook niet tijdens de fase 1 en 2 trials met proefdieren. (zie video 3 interview met Dr. Wolfgang Wodarg)

De fabrikant is contractueel uitgesloten van aansprakelijkheid bij vaccinatieschade, maar u bent degene die het vaccin straks toe gaat dienen bij uw patiënten. En daarom vind ik het belangrijk dat u bekend bent met bovenstaande feiten. Want indien de patiënten schade oplopen, bent u degene die hier in de praktijk mee geconfronteerd wordt.

Ik hoop van harte dat u deze informatie wilt onderzoeken.

Vriendelijke groet,
[naam]

PS: Ik wil u ook van harte de volgende documentaire aanbevelen: COVID-19 – the system. Feitenlijk, verduidelijkend, en heel mooi gefilmd! https://docsfair.nl/covid19movie/

 

Bijlagen:

https://cormandrostenreview.com/retraction-request-letter-to-eurosurveillance-editorial-board/(begeleidende brief)
https://cormandrostenreview.com/report/ (het hele rapport, zie onderaan voor de opsomming van de 10 punten)

Video 1
Interview Peter Borger https://youtu.be/bcVSwSxDn24 (Technisch verhaal, maar punt voor punt een onderbouwing waarom de Corona test niet werkt)

Video 2
Onderzoeksjournalist bespreekt inhoud Pfizer trials mbt onderzoeksgroep en bijwerkingen.
https://thehighwire.com/videos/how-effective-is-the-covid-19-vaccine/

Video 3
Interview met Dr. Wolfgang Wodarg waar onder andere het risico van onvruchtbaarheid wordt besproken. https://thehighwire.com/videos/health-expert-stop-covid-vax-experiments/

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This