Blck Bx – De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep!

door | 27 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Flavio Pasquino heeft al enige tijd zijn eigen, nieuwe kanaal: BlckBx. Hij ontving Journalist Daan de Wit voor een ontluisterend interview. Dezelfde strategieën van de Mexicaanse griep in een nieuw jasje voor Corona?

 

 

De onthutsende gelijkenissen tussen Corona en de Mexicaanse griep!

Verbaas je over de enorme gelijkenissen tussen corona en de Mexicaanse griep. In de studio laat journalist Daan de Wit clips zien van een VPRO-uitzending uit 2013 over de Mexicaanse griep, gemaakt op basis van zijn boek uit 2010, Dossier Mexicaanse griep.

Daan de Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken. Zijn tweede boek bevat alles wat je maar wil weten over de Mexicaanse griep. Het boek was bedoeld als feitelijke bijdrage aan een parlementair onderzoek (dat er niet kwam) en als waarschuwing: opdat we nooit meer de fouten zouden herhalen die zijn gemaakt in 2009. Alleen maken we nu exact dezelfde fouten, soms zelfs met dezelfde mensen, zoals de overdreven aannames van Ab Osterhaus en Neil Ferguson.

Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde fouten als bij de Mexicaanse griep. Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.

Toch is er ook een verschil met toen en dat is dat met corona de gevolgen van de aanpak onwaarschijnlijk veel groter zijn. De economie en zelfs de indeling van onze maatschappij worden volledig op zijn kop gezet. Staan er feiten tegenover die dit rechtvaardigen? Daarover spreekt Flavio Pasquino met schrijver Daan de Wit, die al vanaf het begin van de corona-uitbraak het onderwerp nauwgezet heeft gevolgd. Hij is vast van plan een follow up te maken bij zijn boek uit 2010, in de vorm van een boek of een documentaire.

In het gesprek van Flavio Pasquino met Daan de Wit zijn clips uit de reportage te zien. Ze worden in de studio door De Wit van commentaar voorzien, ook in het kader van corona.

 

 

 

 
Bekijk de reportage van VPRO Argos in zijn geheel. https://www.vpro.nl/speel~VPWON_1192771~de-mexicaanse-mediakoorts-argos-tv-medialogica~.html

Hier is een Youtube link naar de befaamde “whisky fles”- scene nadat Osterhaus vernam dat de eerste met de Mexicaanse griep besmette persoon in Nederland was geconstateerd. https://www.youtube.com/watch?v=ENueOTCNSlA

Lees alvast veel over Dossier Mexicaanse griep op de website bij het boek. http://www.dossiermexicaansegriep.nl

Volg Daan de Wit via Twitter. https://twitter.com/daandewit

Volg Daan de Wit via zijn nieuwsbrief en ontvang direct zijn gratis e-boek over de vitamines D en K. https://www.andermens.nl

U kunt helpen met een donatie, maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

Note: De opnames van deze uitzending dateren van 13 november 2020.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This