Blckbx- Gezonde kinderen 10 dagen in quarantaine! GGD: ‘Ons advies blijft staan.’

door | 10 apr 2021 | COVID-19 ziekte

De GGD bracht onlangs het advies om een grote groep gezonde kinderen in quarantaine plaatsen, omdat ze op een winderig voetbalveld “mogelijk” besmet zouden kunnen zijn, door een positief persoon die ook op dat veld rondliep. Het overkwam programmamaker Flavio Pasquino zelf en dus maakte hij er een uitzending over waarin hij zowel met zijn 7 jarig zoontje Pelle in gesprek ging, als met de GGD om hen om opheldering te vragen.

Het verhaal van Pelle staat niet op zichzelf. Veel kinderen worden uit voorzorg in quarantaine geplaatst en kunnen dan middels een test de quarantainetijd verkorten van 10 naar 5 dagen. Pelle ziet dat niet zitten en vindt dat een beetje eng zal dus geen test ondergaan. De GGD gaf uitdrukkelijk aan dat hun advies slechts een advies is en dus geen verplichting. ‘Wij zijn geen politie en het is dus aan u om ermee te doen wat u wilt.’, sprak de dame aan de lijn. Echter, de sociale druk die in een gemeenschap ontstaat als bepaalde ouders het advies niet volgen, rekent ze niet mee.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This