BLCKBX: Vaccinatieslachtoffers vechten voor erkenning van ernstige bijwerkingen

door | 1 mrt 2023 | COVID-19 vaccin

Van de honderden miljoenen gevaccineerden in de EU krijgt een deel last van ernstige bijwerkingen. Door het gebrek aan contactpunten en therapiemogelijkheden voelen zij zich in de steek gelaten. Ze kampen niet alleen met lichamelijke problemen. Ze vechten voor erkenning!

De 34-jarige Pascal Mertens heeft sinds zijn coronaprik een rollator nodig om te lopen en hij is nauwelijks in staat om zonder begeleiding zijn woning te verlaten. Hij is in verschillende klinieken onderzocht, maar geen enkele arts wilde een diagnose stellen die rechtstreeks verband houdt met de vaccinatie. Hij hoopt daarom geholpen te kunnen worden in het academisch ziekenhuis van Marburg, waar dr. Bernd Schieffer het eerste in heel Duitsland gevestigde therapiecentrum leidt voor mensen die getroffen zijn door het zogenaamde post-vac-syndroom.

Tamara Retzlaff is een van de patiënten van dr. Schieffer. De 28-jarige moest haar baan als centrummanager in Rottweil opgeven, nadat ze maandenlang met bijwerkingen van het coronavaccin had geworsteld. Omdat ze zich niet wilde neerleggen bij haar hulpeloosheid, richtte ze het eerste landelijke zelfhulpnetwerk op voor mensen die lijden aan het post-vac-syndroom. Retzlaff eist dat mogelijke langetermijncomplicaties van de vaccinatie onmiddellijk worden erkend en dat het onderzoek ernaar wordt gefinancierd, in plaats van gedwarsboomd.

BLCKBX bracht deze aangrijpende Duitse documentaire naar buiten en verzorgde de Nederlandse ondertiteling.

 


 

 
Steun BLCKBX alstublieft: Doneer
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This