BOEM! Trudeau’s motief voor plotselinge koersverandering komt aan het licht – Canadese banken blijken samen te werken met het WEF

door | 25 feb 2022 | COVID-19 ziekte, Geld, WEF

We hebben u eerder geïnformeerd over het konvooi van vrachtwagenchauffeurs in Canada die de hele wereld hebben geïnspireerd met hun strijd voor vrijheid.

Trudeau heeft het vreedzame protest de kop in willen drukken door de bankrekeningen te bevriezen van de Truckers, en zelfs van de mensen die gedoneerd hebben aan het konvooi. Dit heeft hij gedaan op basis van het activeren van een noodwet.

Hij heeft hiermee ongewild laten zien dat je geld niet veilig is op de bank. In het onderstaande artikel wordt uitgelegd dat twee agenda’s van het World Economic Forum met elkaar in conflict kwamen. De aap die nu uit de mouw komt is dat de banken samenwerken met het WEF – en dat ze willen dat mensen dingen worden?

 

 

BOEM, Trudeau’s motief voor plotselinge koersverandering komt aan het licht – Canadese banken blijken samen te werken met het WEF

 
Een promotievideo van de Canadian Bankers Association (CBA) helpt om alle puntjes op de i te zetten over waarom de Canadese regering zo’n snelle ommekeer heeft gemaakt met hun inbeslagnames van banktegoeden in de laatste 24 uur (voor meer info klik hier). En ja, zoals we al vermoedden, het was vrijwel zeker het World Economic Forum die de verandering van het standpunt van de Canadese minister van Financiën Chrystia Freeland in gang zette.

Toen de Canadese premier Justin Trudeau en minister van Financiën Chrystia Freeland aankondigden dat ze de noodwet zouden gebruiken om de financiën; de banken en rekeningen te blokkeren van de mensen die protesteerden tegen de COVID-mandaten, ondermijnden ze niet alleen de integriteit van het Canadese banksysteem. Ze staken onbedoeld ook een stokje voor de plannen van het World Economic Forum om in samenwerking met de Canadian Bankers Association een digitale identiteit te op te zetten.

 
Bekijk deze video tegen de achtergrond van de actie van de Canadese regering:

 

 

 
Als de Canadese regering willekeurig de toegang van burgers tot hun bankrekening kan blokkeren zonder enige vorm van proces, wat zegt dat dan over het systeem dat de Canadian Banking Association (CBA) aan het opzetten is als onderdeel van een Digital ID netwerk?

Als de digitale identiteit van de CBA zou worden ingevoerd, zou de identiteit van dezelfde mensen die het doelwit waren van Trudeau’s gebruik van de noodwet, volledig worden geblokkeerd kunnen worden door dezelfde overheidsmaatregelen. Het besef hiervan, dat tot uiting komt in een ernstige ondermijning van het vertrouwen in het banksysteem, is een knelpunt voor de machtshebbers die zich inzetten voor het tot stand brengen en promoten van de Digitale ID.

Het is geen toeval dat het Canadese banksysteem (het financiële doelwit van Trudeau/Freeland) hetzelfde is als het systeem dat wordt gebruikt om de digitale identiteit te creëren. Doordat de regering zich op bankrekeningen richt, heeft minister van Financiën Freeland zojuist de vinger op de zere plek gelegd. En daarmee heeft zij degenen die tegen het opzetten van een allesomvattende digitale identiteit zouden kunnen argumenteren, van ammunitie voorzien.

 

 

 
Het motief voor het World Economic Forum en de Canadian Bankers Association om Trudeau en Freeland onmiddellijk op de vingers te tikken en hen op te dragen om hun plan terug te draaien, is glashelder. DAT is vrijwel zeker de reden waarom Freeland gisteren zo vermanend, geschokt en niet bij machte leek (meer info klik hier), en waarom de Canadese regering tegelijkertijd het Parlement informeerde dat zij de bankrekeningen weer vrijgaven.

Dit ondermijnde vertrouwen en geloof in het banksysteem kan echter niet snel worden hersteld. De tandpasta kan niet terug in de tube worden gedaan. Het paard heeft de stal verlaten. Dit is nu een moment voor de Canadese regering om er alles aan te doen om de schade te beperken. Daarom heeft Justin Trudeau zojuist ook de afkondiging van de noodwet laten vallen.

Het is nu allemaal duidelijk. Alles.

De regeringsleiders die hun instructies krijgen van de multinationals die de leiding hebben over het World Economic Forum, dat wil zeggen bijna allemaal, zijn zo vastgeroest in hun behoefte om COVID-19 te gebruiken als de rechtvaardiging voor de Build Back Better agenda, dat ze het gewoon niet kunnen loslaten.

Zonder COVID-19, kunnen ze niet blijven aandringen op vaccinatie. Zonder de druk om te vaccineren, kunnen ze het vaccinatie paspoort proces niet in stand houden. Zonder het vaccinatiepaspoort-registratieproces om menselijk gedrag te volgen en te controleren, kunnen de regeringsautoriteiten de missie van een alomvattend digitaal identiteits- en sociaal krediet-volgsysteem niet volbrengen. Alles wat zij nastreven is immers afhankelijk van het in leven houden van de veronderstelling van het bestaan van de COVID-19 pandemie.

Het is niet toevallig dat het World Economic Forum in het epicentrum hiervan staat.

Zoals we al eerder opmerkten (lees hier), begeleiden de architecten van de “Build Back Better society” (WEF) verschillende regeringen bij het opzetten van efficiënte registratie- en nalevings-systemen, d.w.z. manieren die burgers in staat stellen om hun vaccinatie- en volgzame status aan te tonen. Terwijl deze discussies plaatsvinden, is het verstandig om hier even bij stil te staan en er heel goed over na te denken.

We weten allemaal, terwijl we dit lezen, dat onder het mom van het vergroten van onze veiligheid, de (Amerikaanse federale) regering in gesprek is met de medische gemeenschap, multinationale ondernemingen en werkgevers van burgers om een efficiënter proces voor u te creëren om uw naleving van vaccinatie te registreren.

Het gesprek wordt gevoerd onder de noemer van het COVID-paspoort. Het huidige doel is een systeem te maken waarmee wij kunnen laten zien en bewijzen dat wij bevoegd zijn om te werken, hetgeen, zoals u weet, gebaseerd is op uw gehoorzaamheid aan een verplicht vaccin.

 

 

 
Beta-testen worden uitgevoerd in verschillende naties, elk met verschillende perspectieven en grondwettelijke beperkingen, gebaseerd op irritante archaïsche regels en wetten die de vrijheid beperken.

Voor de westerse, of bij gebrek aan een beter woord “democratische” zienswijze, lopen Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk en Europa voorop met hun technologisch systeem van vaccinatie-checks en een door de staat geregistreerde vaccinatiestatus die gekoppeld is aan je ID.

New York City heeft zich aangesloten bij het vaccinatie-controleproces, en de stad eist nu het vaccinnatie-bewijs om alle particuliere bedrijven binnen te mogen. Los Angeles volgde al snel.

De Australische elektronische controleposten zijn in wezen toegangspoorten waar QR-codes worden gescand van de mobiele telefoons van de ingeënte burgers die zich aan de regels houden. Daar is een app voor.

Momenteel worden de scans van de vaccinatiestatus geregistreerd door medewerkers, de “greeters” bij de ingang van het bedrijf of de locatie. De greeter van de Walmart-supermarkten heeft zelfs een nieuwe gadget om uw telefoon te scannen voordat u een winkelwagentje in ontvangst mag nemen.

In restaurants heeft de gastheer of gastvrouw een soortgelijke volgzaamheid-scanner om u in te checken voordat u een zitplaats krijgt of een reservering wordt bevestigd.

Het is eenvoudig. U haalt uw QR-code op met uw mobiele telefoon (ook bekend als draagbare zend- en registratieapparaat), met behulp van de registratie-app, en uw telefoon wordt gescand met een groen controle lichtje als bevestiging van uw correcte vaccinatiestatus en toegestane toegang.

De Australische regering, zowel op federaal als op staatsniveau, werkt nauw samen met Big Tech-bedrijven (die smachten naar een nationaal contract) om het beste universele proces te evalueren dat in het hele land kan worden ingevoerd.

Zoals opgemerkt door alle zes premiers in de Australische deelstaten, worden hardware- (scanners) en software- (registratie) systemen allemaal getest om de meest uitgebreide/handige draagbare eenheden te vinden om mee te werken. In de VS wachten steden als Los Angeles en New York op de resultaten van de beta-test alvorens hun eigen versie van hetzelfde proces in te voeren.

In Europa testen ze ook hun vaccinatiecontrole- en registratieprocessen, bekend als de “Groene Pas” van de EU.

De “groene pas” is een soortgelijk technologisch systeem dat gevaccineerde en geregistreerde burgers toegang geeft tot alle plaatsen en locaties die voorheen waren afgesloten terwijl het COVID-19-virus werd bestreden. Wat 24 maanden geleden een “grote rechtse samenzweringstheorie” zou zijn genoemd, is nu een COVID-paspoortproces in volle gang.

Zoals met alle dingen in ons snelle technologische tijdperk, hoef je je ogen niet dicht te knijpen om de horizon te zien en te aanvaarden dat dit proces uiteindelijk zal worden geautomatiseerd. Er zal een scanpoort zijn die je automatisch toegang verleent zonder dat er een persoon bij de ingang hoeft te staan om elke QR-code van alle afzonderlijke mobiele telefoons te moeten scannen.

Het geautomatiseerde proces is gewoon logisch. U weet heel goed dat uw mobiele telefoon al een elektronisch signaal uitzendt dat uw Uber- of Lyft-chauffeur toegang geeft tot uw locatie met een druk op de knop van een touchscreen. Het is een andere handige app op uw telefoon. Waarom zouden de toegangspoorten dan niet gewoon diezelfde herkenbare transmissie kunnen opvangen als registratie van uw verplichte vaccinatie om de coffeeshop in te mogen?

De geautomatiseerde versie is veel gemakkelijker en veel cooler dan in je broekzak of handtas te moeten reiken om die vervelende QR-code op het scherm te krijgen. De samenwerking tussen Big Tech en Big Government is er om uw doorreis meer gestroomlijnd en naadloos te maken. Je zult niet eens merken dat de elektronische ontvanger is gemonteerd bij de ingang. Geef het een paar weken en u zult zich de reden waarom u lachte om de complotdenkers niet meer herinneren, net zomin als u zich herinnert waarom u door de scanner gaat op het vliegveld.

Terwijl dit proces tot stand komt, is het echter de moeite waard om te overdenken dat u stilletjes wordt veranderd van een individueel persoon in een product. Sommigen beginnen zich zorgen te maken in de beta-test:

“Je moet een object worden met attributen (d.w.z. persoonlijke data verzameld in je digitale paspoort) die in een database zitten. In plaats van anoniem rond te zwerven en allerlei transacties te doen zonder dat de overheid het weet, passeren Australiërs nu al ‘poorten’.”
 
“Alle product-gebaseerde systemen hebben deze poorten om de voorraadstroom te controleren en fouten uit te sluiten. Het is hoe computers dingen zien. Hoe meer poorten, hoe meer duidelijkheid.”
 
“U houdt de overheid op de hoogte zoals een pakje Australia Post op weg naar een klant. Als er een fout wordt gevonden, worden automatisch waarschuwingen gegeven en wordt u tegengehouden om verder te gaan. In New South Wales gebeurt dit in de vorm van een grote rode “X” op de myGov-app voor het vaccinatie-paspoort (als u erin geslaagd bent om uw Medicare-account te koppelen zonder de telefoon aan diggelen te slaan).”
 
“Poort-bewakingssystemen zijn overgenomen uit de detailhandel en omgevormd tot op mensen gebaseerde crowd-oplossingen om miljoenen levens te micro-managen met dezelfde meedogenloze efficiëntie als barcodes die de voorraad bijhouden. Er is geen nuance of menselijkheid in dit zielloze digitale tijdperk. Barcodes zijn binair. Goed – slecht. Burger of dissident.”
 
“Zelfs als je alle vereiste overheidskenmerken hebt om door de poort te komen – twee vaccins, zes boosters en een levenslang abonnement op Microsoft – kan er iets misgaan. Als uw gegevens de scan niet doorstaan, glijdt u af naar het digitale vagevuur en wordt u een foutmelding.”
(lees meer)

 
Het kan problematisch zijn als je status niet correct wordt geregistreerd, of als het systeem een vorm van niet-naleving van de levensstijl vaststelt waardoor je de toegang wordt ontzegd. Maar ja, daar zijn beta-testen voor, om al die technische fouten eruit te halen. Geen zorgen…

En nog iets: voor diegenen in de bevoorrechte klasse die wel mogen winkelen, let op de Covid-borden die cashloze transacties aanmoedigen onder het mom van ‘onafhankelijkheid’. De berichtgeving dat betaalpassen ‘veiliger’ zijn zal toenemen totdat de schatkist erin slaagt contant geld helemaal te doen verwijderen, vrijwel zeker met goedkeuring van het publiek.

We weten dat degenen die de touwtjes in handen hebben het al een tijdje hebben over een cashloze maatschappij. We weten ook dat data al als een groot goed worden beschouwd. Waarom denkt u dat elk systeem dat u tegenwoordig tegenkomt uw telefoonnummer nodig heeft, zelfs als u zich nergens voor registreert? Het, dat wil zeggen u, wij, worden allemaal gekoppeld aan dit moderne registratiesysteem dat onze status bepaalt. We weten ook dat systeembeheerders onze geregistreerde status kopen en verkopen te midden van verschillende retail- en technologie-systemen.

Die ondoorzichtige schaduw wordt steeds transparanter.

Misschien probeert u hondenvoer te kopen en wordt u de toegang tot hondenshop Pet Smart ontzegd omdat u de registratie van uw auto niet hebt vernieuwd. Of misschien wordt u de toegang ontzegd omdat u vergeten bent de olie te verversen van de lease-auto waarin u rijdt, en blijkt dat Toyota een vreemde overeenkomst met een of ander retail-bedrijf heeft. U gaat naar de betreffende plek om olie te verversen die handig opduikt in de burger conformiteit App – het is slechts twee straten weg – en ze wissen de waarschuwing nadat de olie ververst is. En je bent weer “gateway compliant” – een gehoorzame burger die door het poortje mag.

U heeft uw boostershot niet genomen? Het spijt ons burger, uw bankrekening is geblokkeerd totdat u weer volgzaam bent… Ga a.u.b. naar de dichtstbijzijnde GGD zoals aangegeven op het scherm van uw mobiele telefoon om toegang te krijgen tot alle verdere poorten (checkpoints)…. tik om verder te gaan!

Stemt u op de verkeerde kandidaat? Heeft u een truckers-protest bijgewoond of aan hen gedoneerd?

Ja, het is overduidelijk waar dit heen gaat, en de Canadese premier Justin Trudeau heeft zojuist de massa’s wakker geschud.

 

 

 
Bron originele artikel: https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/02/23/boom-trudeau-reversal-motive-surfaces-canadian-banking-association-was-approved-by-world-economic-forum-to-lead-the-digital-id-creation/
 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This