BPOC: Het LAREB wil 3400 meldingen die zijn gedaan bij Meldpunt Vaccinaties niet in ontvangst nemen

door | 10 sep 2021 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie ontvangt vele meldingen van sterfte en vaccinatieschade als gevolg van Covid- injecties, die onderzocht worden en zijn samengevoegd in een rapport. Het aantal meldingen van sterfgevallen dat is gedaan bij het Meldpunt Vaccinaties van de BPOC is vele malen hoger – op 10-09-21 maar liefst 1677 overlijdens – dan het al ongekend hoge aantal meldingen dat is gedaan bij het LAREB, op 10-09-21 514 overlijdens. Naar aanleiding van deze verontrustende ontwikkeling – kennelijk hebben mensen niet het vertrouwen dat hun melding serieus wordt onderzocht door het LAREB – heeft de BPOC het LAREB bezocht. Helaas wordt met de informatie die de BPOC aanreikt ook niets gedaan.

 

 

BPOC bezoekt LAREB op 09-09-21

 

“Vandaag heeft de commissie een bezoek gebracht aan het Lareb, samen met twee deskundigen.
 
Met twee artsen van het Lareb zijn de zorgen van de commissie besproken. Voorafgaand aan het gesprek heeft de commissie vertrouwelijkheid over de exacte inhoud van het gesprek beloofd. Zo waren opnames bijvoorbeeld niet geoorloofd.
 
Een kort verslag kunnen we echter wel geven:
 
Het Lareb wilde de 3400 meldingen die bij het Meldpunt Vaccinatie zijn gedaan niet in ontvangst nemen. Dit vindt de commissie opvallend en teleurstellend. Het Lareb wees op de privacy van betrokkenen, maar de commissie heeft de meldingen geanonimiseerd aangeboden. Wanneer het Lareb identiteiten had willen weten, hadden wij die na toestemming van de melders gegeven. Ook dat heeft het Lareb afgewezen.
 
De commissie heeft er alles aan gedaan het Lareb te overtuigen van de validiteit van de meldingen. Hoewel het Lareb niet twijfelde aan de validiteit/echtheid van de meldingen weigerde zij deze aan te nemen.
 
Het gesprek met het Lareb heeft ons gesterkt in de overtuiging dat we het kort geding en de bodemprocedure tegen het VWS voort moeten zetten teneinde een schorsing van de vaccinaties te bewerkstelligen.
 
Als resultaat van het het gesprek zal ieder die bij het Meldpunt Vaccinatie gemeld heeft of nog zal melden een emailbericht van ons ontvangen.
 
Het Meldpunt Vaccinatie blijft voor onbepaalde tijd aktief. U kunt dus blijven melden. www.meldpuntvaccinatie.nl
 
Wij danken het Lareb voor de tijd en aandacht.” – Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie

 

 

Meer informatie over de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie – www.bpoc2020.nl
Meldpunt Vaccinatie: www.meldpuntvaccinatie

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This