Café Weltschmerz – Bewustzijnsdeskundige Jan Storms deelt zijn visie op de huidige crisis

door | 28 okt 2020 | COVID-19 ziekte

Jan Storms is bewustzijnsdeskundige. Hij schreef het boek ‘Destructieve relaties op de schop’. Een standaardwerk op het gebied van psychopathie voor het grote publiek.

In gesprek met Jorn Lukaszczyk bij cafe Weltschmerz, vertelt hij in dit eerste deel (deel twee volgt later) over de valkuilen van blind geloof in de wetenschap en medisch onderzoek. Hij deelt zijn visie op de huidige overheidsmaatregelen.

Langs de weg van ayurvedische inzichten en de westerse wetenschap neemt hij ons mee in zijn visie op de huidige bestuurscrisis. Hij spreekt over de schadelijke ongewenste effecten van medicijnen, het beperkte kennisfundament van de moderne geneeskunde, de grote fouten in medische onderzoeken en het ontbreken van de samenhang der dingen bij de maatregelen die nu genomen worden.

“Als de redenen veranderen maar de politiek blijft hetzelfde, dan is de richting waarin die politiek gaat het eigenlijke doel. Dus (in)consistentie in handelen verraadt de intentie”. – Jan Storms, 10/10/2020.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This