Catherine Austin Fitts: “Via de WHO wordt een staatsgreep gepleegd”

door | 18 jan 2023 | COVID-19 ziekte, WHO

Elze van Hamelen interviewt voor De Andere Krant Catherine Austin Fitts over de voorgestelde wijzigingen van de International Health Regulations van de WHO. Wat betekenen deze wijzigingen? Als je het er niet mee eens bent, welke acties kun je dan ondernemen? Catherine Austin Fitts: “…de grootste leugen is dat één persoon niets kan uitrichten.” Het onderstaande artikel werd eerder gepubliceerd in De Andere Krant.
 


 

Catherine Austin Fitts: “Via de WHO wordt een staatsgreep gepleegd”

 
Vanwege de ‘International Health Regulations’ (IHR) kon de WHO in 2020 een pandemie uitroepen. Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor wijzigingen in de IHR die de WHO vergaande macht geven, en soevereiniteit van natiestaten vergaand ondermijnen. Catherine Austin Fitts, voormalig investeringsbankier op Wall Street, en oprichtster van het nieuwe-media platform Solari Report, waarschuwt voor de risico’s – mochten deze wijzigingen erdoor komen: “Als ze hiermee wegkomen, geven 192 landen de regie over hun land weg aan een niet-verkozen groep bureaucraten in Zwitserland”.

“De IHR worden gebruikt om controle uit te oefenen”, stelt Fitts, die net als James Roguski campagne voert tegen de steeds verder gaande macht van de WHO. “Ik kijk hiernaar vanuit een financieel standpunt, naar hoe het financiële stelsel wordt bestuurd. Dan zie je dat centrale bankiers bezig zijn de bestuursstructuur van overheden opnieuw vorm te geven. In de afgelopen drie jaar hebben ze het fiscale beleid van overheden letterlijk naar zich toegetrokken. En nu gebruiken ze zorgwetten en niet-financiële wetten om het financiële systeem te managen, terwijl ze naar een systeem van totale controle toebewegen.”

Volgens Fitts is het zorgsysteem de afgelopen jaren “ingezet op manieren die niets met gezondheid te maken hebben. Het heeft te maken met het managen van de economie, en met het selecteren van winnaars en verliezers. De zorginfrastructuur wordt ingezet om nationale basisrechten en constitutionele rechten te overschrijven. De hele bestuursstructuur van overheden krijgt hierdoor een andere vorm, het is in feite een staatsgreep door middel van de IHR en internationale verdragen.

De WHO komt in het geheim samen om deze wijzigingen vorm te geven, en ze willen deze doorvoeren zonder dat er een juridisch proces doorlopen wordt in de lidstaten om de wijzigingen te bekrachtigen.” Volgens Fitts wordt het gezondheidsbeleid gebruikt als een “tussenstation” in de richting van “totale digitale controle”, die vooral bedoeld is om het financiële systeem te controleren. “De centrale bankiers staan voor een dilemma. Het systeem dat de laatste 50-100 jaar gewerkt heeft loopt op zijn eind. Willen ze controle houden, dan is volledige controle noodzakelijk. Dus óf ze houden controle – totale controle, of ze verliezen het helemaal.”

Maar wij als mensen hebben ook twee opties, zegt zij: “We kunnen vrij zijn, en zelf een nieuw model, een nieuwe beschaving gaan opbouwen. Of we worden slaven van de centrale bankiers. En ieder mens zou zich moeten afvragen: ga ik gewoon mee met de stroom om een slaaf te worden? Of ga ik proberen vrij te zijn, en helpen een echte menselijke beschaving te bouwen?”
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This