Corona – de waarheid in 7 minuten

door | 5 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Vaccins, Ziektes

Graag maken wij u opmerkzaam op het filmpje ‘Corona – de waarheid in 7 minuten’, van www.the-iceberg.net

Deze video is een zeer korte samenvatting van wat er gebeurde en nog steeds gebeurt als reactie op de – zogenaamde – killer virus pandemie. Het verklaart in eenvoudige bewoordingen hoe men ons heeft doen geloven dat er een ‘nooit eerder geziene’ uitbraak was van een enorm dodelijk virus. We hebben geen unieke uitbraak gezien. Maar er is paniek ontstaan rond een vrij ‘normaal’ nieuw Coronavirus, dat (zoals onafhankelijke wetenschappers ons vóór de ‘pandemie’ vertelden) vergelijkbaar bleek te zijn met een flinke griep (met andere worden COVID-19 is zo besmettelijk en zo dodelijk als Influenza).

Op de website van the iceberg vindt u drie redenen waarom het coronavirus geen killervirus is. Zeer de moeite waard om kennis van te nemen!

U kunt het filmpje nog vinden op Bitchute onder deze link: https://www.bitchute.com/video/IpJjtKM1uyMp/

 

 

 

“Misschien is het tijd dat we onze reacties heroverwegen. Misschien moeten we ‘sociale distancing’ in twijfel trekken, het ‘nieuwe normale’ in twijfel trekken, het ‘coronavaccin’ en de hele ‘crisis’ in twijfel trekken. Misschien is het een goed idee om onszelf te informeren, en onafhankelijke wetenschap, open discussie en gezond verstand te omarmen.” – Stefan Noordhoek

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This