“Covid-19: a second opion” – Ronde tafel gesprek in Washington dat fraude onmiskenbaar blootlegt

door | 4 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Senator Ron Johnson leidt een paneldiscussie met wereldberoemde artsen en medische deskundigen, die verschillende perspectieven bieden op de wereldwijde reactie op de pandemie, de huidige stand van de kennis over vroegtijdige en ziekenhuisbehandeling, de doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, wat er goed en fout is gegaan, wat er nu moet worden gedaan en wat er op lange termijn moet worden aangepakt.

Als laatste sprak Nicole Sirotek, een gediplomeerd verpleegster die deelt wat zij zag in de IC’s en ziekenhuiszalen. Het is schokkend en goed dat dit naar buiten komt. We hebben de getuigenis van Sirotek voor u ondertiteld (rechts onder in het scherm aanzetten). Daaronder vindt u de rest van deze zeer interessante discussie – vanwege de lengte ervan niet ondertiteld, maar zeer de moeite waard.

 

 
De mensen die het dichtst bij het vuur staan zijn vaak bang om zich uit te spreken, omdat dit hun baan kan kosten. Hoe bizar is dit?

Hopelijk zijn deze getuigenissen aanleiding voor meer mensen om eveneens hun stem te laten horen. Hoe meer verhalen er naar buiten komen hoe groter de druk wordt om te stoppen met de onzinnige maatregelen.

 

 
Sprekers: Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone, Dr. Harvey Risch, Dr. Jay Battacharya, Ryan Cole, MD, Dr. Pierre Kory, Dr. Aaron Kheriaty, and Dr. Richard Urso. Elk van hen heeft kritische en zeer belangrijke informatie te delen!

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This