COVID-19

Wat is er aan de hand?
Het vertrouwen in het corona-beleid zakt in. Volgens onze politici is een vaccin de enige oplossing om het ‘gevaar’ te bestrijden. In afwachting daarvan worden ons maatregelen opgelegd die geen wetenschappelijke onderbouwing hebben, en laten ziekte-, en sterftecijfers zien dat deze maatregelen buitenproportioneel zijn. Is de democratie overgenomen door een medische dictatuur? Wordt er een agenda over ons uitgerold? Wat is er aan de hand?

 

10 essentiële feiten en inzichten om uit de crisis te komen
 
Op de website www.samenterugnaarnormaal.nl staan “10 essentiële feiten en inzichten om uit de crisis te komen”. Meer informatie kunt u vinden op de website www.samenterugnaarnormaal.nl.

 

 
1. Covid-19 is GEEN killervirus. De dodelijkheid is gelijk aan Influenza. Het is ongevaarlijk voor 98% van de bevolking.
Bronnen: Hugo de Jonge d.d. 25-6-2020 en Jaap van Dissel – technische briefing Tweede Kamer 25 juni 2020

 

2. De verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes gaat vooral via zwevende aerosolen: 1,5 meter afstand houden is daarom zinloos.
Bron: RIVM studie ‘High infectivity and pathogenicity of influenza A virus via aerosol and droplet transmission‘

 
3. Binnen is nauwelijks besmettingsrisico met goede ventilatie. Buiten is het risico nihil.
Bron: RIVM studie ‘High infectivity and pathogenicity of influenza A virus via aerosol and droplet transmission’

 
4. 1,5 meter afstand houden is slecht voor de fysieke en geestelijke gezondheid
Bron: emeritus professor immunologie Pierre Capel bij Cafe Weltschmertz: ‘Het vaccin, een utopie.’

 
5. Er zijn al verschillende medicijnen en vitaminen bekend die goed helpen bij de verschillende coronasymptomen en soms ook als profylaxe kunnen worden gebruikt. Voorbeelden: HCQ, Ivermectine, vitamine D, zink.
Bron: First press conference of American Frontline Doctors”, en www.zelfzorgcovid19.nl

 
6. Mondkapjes hebben geen beschermende werking, maar kunnen wel schadelijk zijn voor longen, hart, hersenen en tumorgroei versnellen.
Bron: emeritus professor immunologie Pierre Capel bij Cafe Weltschmertz ‘Kappen met kapjes’

 
7. De ontwikkeling van een werkend vaccin voor een luchtweginfectie is twijfelachtig. Door mutatie van het virus zal een eventueel werkend vaccin snel onbruikbaar zijn. Ontwikkeling duurt jaren.
Bron: emeritus professor immunologie Pierre Capel bij Cafe Weltschmertz: ‘Het vaccin, een utopie.’

 
8. Maatregelen zorgen voor toename stress, psychische klachten, huiselijk geweld en zelfdoding. Kinderen, ouderen en psychiatrische patiënten zijn extra kwetsbaar.
Bron: ‘brandbrief geestelijke gezondheidsszorg’ en ‘Kinderen en de desastreuze gevolgen van dit Coronabeleid’

 
9. De krimp van de economie is ‘ongekend’ en ‘catastrofaal’. De neveneffecten van de maatregelen zijn verwoestend.
Bronnen: Volkskrant, CBS en professor Michaela Schippers ‘For the greater good? The devastating ripple effects of the Covid-19 Crisis’

 
10. De PCR-test is ongeschikt om besmettingen vast te stellen. De stijging van het aantal positieve testen is vooral het gevolg van veel testen. Politiek enmedia gebruiken ten onrechte de term ‘besmettingen’.
Bron: Biochemicus, drs Mario Ortiz Buijsse, Cafe Weltschmertz, Diederik Gommers herkent kritiek op gebruik PCR testen, Het PCR-doek valt – Pieter Borger

 

 

De overheid en media geven u deze belangrijke informatie niet. Zo wordt er ongegronde angst gecreëerd en in stand gehouden. Steeds meer mensen beseffen dit. Meer dan 500.000 Nederlanders hebben via de grootste petitie ooit in Nederland al ‘NEE’ gezegd tegen de spoedwet en de maatregelen. Ook dit feit wordt genegeerd door het kabinet en de media.

 

10 vragen over het coronabeleid
– Waarom heeft de WHO de definitie van het woord “pandemie” in 2009 veranderd?

– Waarom duurt de ontwikkeling van een vaccin normaal 5-10 jaar en kan het plotseling in enkele maanden? (het testen op dieren wordt overgeslagen, dus is de mens dit keer het proefkonijn).

– Wat zijn de bijwerkingen op korte, en op langere termijn?

– Waarom kunnen farmaceutische bedrijven niet aansprakelijk gesteld worden voor vaccinatieschade als gevolg van het COVID-vaccin?

– Waarom zijn plotseling de regels versoepeld betreffende genetische manipulatie van vaccinaties?

– Waarom is de berichtgeving aan de Tweede Kamer over het contract dat Hugo de Jonge heeft gesloten met de farmaceutische industrie tot staatsgeheim gebombardeerd?

– Waarom waren er zo goed als geen besmettingen op de Dam en alle andere demonstraties waar 10 duizenden mensen bijeen zijn geweest? Bijvoorbeeld Berlijn, Londen en vele andere grote steden.

– Waarom wordt de positieve test niet gespecificeerd maar direct geclassificeerd (en meegeteld) als Corona, terwijl het bijvoorbeeld ook het rhino-virus kan zijn?

– Waarom hebben de media niets anders gedaan dan angst te genereren voor COVID-19, ook in de tijd dat het aantal COVID-doden niet in de buurt kwam van het aantal “normale” griepdoden in voorafgaande jaren?

– Waarom weigert het OMT transparant te zijn over de wetenschappelijke onderbouwing van haar adviezen?

– Waarom is de spoedwet er doorheen gedrukt?

– Waarom is de PCR-test procedure aangepast?

 
En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

 

 

Covid-19 – the system is een prachtige documentaire van Nederlandse bodem. U kunt hem hier bekijken.

 

 

 

 

 

 

Drie vragen en een spoedcursus ‘informeer uzelf over COVID-19’

 

Is de Tweede Golf gebaseerd op een leugen?

 
We gaan ervan uit dat we een betrouwbare (PCR) test hebben, maar is dat zo?

“Het coronabeleid overal in de wereld is gebaseerd op deze diagnostische test, waar extreem veel aan vast hangt. Dan mag dat ding op zijn minst goed werken. Deze test hebben we geanalyseerd met een aantal wetenschappers die verstand hebben van PCR en die komen tot tien bevindingen die vernietigend zijn voor deze test.” – Peter Borger

 

 

 

Is het COVID-19 beleid een misdaad tegen de mensheid?

 
Reiner Fuellmich is een advocaat die een Buiten Parlementair onderzoek is gestart. Zijn bevindingen zijn onthutsend. Hij interviewt vele deskundigen waaronder voormalig CEO van vaccin-producent Pfizer. Hij noemt de Corona-crisis een “misdaad tegen de mensheid”.

 

 

 

Is het Covid-19 vaccin veilig?

 
Het Covid-19 vaccin is geen “gewoon” vaccin. Er wordt gebruik gemaakt van een totaal nieuwe technologie en het vaccin bevat totaal nieuwe ingrediënten. Dr. Carrie Madej is de eerste die informatie over dit bizarre vaccin naar buiten brengt.

In een van de uitklapblokken verder op deze pagina vindt u informatie over de “normale” bijwerkingen.

 

 

geschreven tekst bovenstaande youtube van Carrie Madej
Dr. Carrie Madej: ik heb belangrijk nieuws. Iedereen moet dit weten. Ik hoop dat je wilt nadenken over wat ik ga vertellen. Ik bestudeer al 20 jaar de effecten van vaccins. Ik ben erg gefocust op dit onderwerp, omdat er veel onwaarheden worden verkondigd en veel dingen niet kloppen. Dingen worden verzwegen en ik wil dit graag met je delen.

Censuur
Facebook verwijdert veel posts van mij en andere artsen. Ik wilde eigenlijk ophouden met mijn Facebook account. Maar er wordt zoveel verzwegen en ik wil de waarheid duidelijk maken om daarmee onze gezondheid veilig te stellen. Deze informatie is van levensbelang en daarom ben ik maar niet met Facebook gestopt. Zoveel mogelijk kennis delen maakt echt een groot verschil. Dus geef dit ook door aan je vrienden en familie.

Op wat ik je nu ga vertellen, zul je waarschijnlijk reageren met “Dat kan niet, dit gebeurt allemaal niet, want ik vertrouw de overheid en ik vertrouw op de Bill Gates Foundation”. Veel artsen, wetenschappers en biologen hebben dit al naar buiten willen brengen. Ze hebben dit jarenlang geprobeerd, maar ze worden op de een of andere manier steeds doodgezwegen.

Veel van mijn collega’s en ikzelf hebben vaak pogingen gedaan om het complete verhaal te vertellen. Meestal tevergeefs. Daarom zie je ook geen professionals naar buiten komen met echte feiten. Af en toe komt één iemand met een artikel, maar niet de hele groep artsen. Het gaat om te veel geld en ons wordt de mond gesnoerd. We hebben in de geneeskunde duidelijk geen vrijheid van meningsuiting. Ik ga me in dit interview focussen op de COVID19 vaccinatie.

Ik wil jullie een belangrijke vraag stellen: Wat betekent het voor jullie om een gewoon gezond mens te zijn? Ik ga namelijk vertellen wat de ingrediënten van de COVID-19 vaccinatie zijn. We worden erg misleid door de media. Dus ik deel hier mijn kennis, dan kun je zelf je conclusies trekken. Ga op basis van deze kennis zelf maar eens op onderzoek uit.

Wat is DNA en hoe herschrijf je DNA?
Iedereen heeft genoeg DNA in zijn of haar lichaam, oplopend tot 10 miljard mijl (1,6 miljard km). Dat is ongeveer 35.000 terabytes aan gegevens ofwel zo’n 35 miljoen uur aan high-definition video. Welke informatie bevat je DNA? Het is een blauwdruk voor je leven. Hoe je lichaam functioneert. Hoe het groeit. Hoe het onze gedachten en herinneringen reproduceert.

Je kunt je DNA vergelijken met een computercode of binaire code. Een kleine verandering in die code kan grote veranderingen tot gevolg hebben. Je kunt een genoom invoegen. Zodat je iets extra’s in de code kunt doen. Je kunt er een genoom uithalen, dan mis je er eentje. Je kunt ook een deel van een genoom in een ander gebied plaatsen. En je kunt een genoom van een synthetisch of ander organisme nemen en dat gebruiken om een deel van menselijk genoom te vervangen.

Als je dit doet, herschrijf je de genetische code. Je schrijft je eigen softwareprogramma. En hoeveel zou er aan die code moeten veranderen om als niet-menselijk te worden beschouwd? Zou dat ethisch en legaal zijn? Ik vind het heel belangrijk om dit onder de aandacht te brengen en te bespreken. Omdat ze deze technologie dit jaar proberen uit te rollen. Het wordt ook een technische, synthetische of genetisch gemodificeerde cellijn genoemd… deze termen gebruiken ze ervoor. Het is jargon, dat je moet proberen te begrijpen

Wat is een patent?
Alles wat uit de natuur komt, kan niet worden gepatenteerd en levert dus geen geld op. Het zijn wilde vruchten, groenten of kruiden. Maar iets dat aangepast, dat bewerkt is, kan wel worden gepatenteerd. Ze knoeien wat met de moleculen, ze voegen iets toe en het is niet natuurlijk meer. Dan kunnen ze er geld aan verdienen. Ze vragen een patent aan en patenten leveren miljarden op. Want dan is het een uniek product. Gezond of niet, dat maakt niet uit. Het brengt geld op.

Een goed voorbeeld is Monsanto. Dat bedrijf kan zaden genetisch aanpassen. Daarmee heeft het iets gemaakt dat niet meer op de natuur lijkt. Het kan dus gepatenteerd worden en geld opleveren. Je ziet dan tomaten en mais in de supermarkt die er exact hetzelfde uitzien als wilde groenten, maar het niet zijn. Ze hebben iets veranderd. Dus aan de buitenkant ziet het er hetzelfde uit, maar van binnen is het niet hetzelfde meer. Daarom bezitten ze bij Monsanto de zaden en hebben ze er controle over.

Kunnen wij mensen straks ook gepatenteerd worden?
Vertaal dit maar eens door naar een menselijke cellijn of een mens. Dit zou kunnen betekenen, dat wij als mens gepatenteerd kunnen worden of dat onze menselijk cellijnen gepatenteerd kunnen worden. En als het eenmaal gepatenteerd is, moeten we eigenaren hebben. Je ziet waar ik heen wil… (Carrie lacht) Wat als ons DNA wordt gemodificeerd met genen van een andere soort? Zijn we dan nog steeds menselijk? Is dit transhumanisme? En wat als ons DNA genoom gewijzigd is? Als het vervolgens gepatenteerd wordt en eigendom van iemand is? Mensen, dit is geen sf-film of een toekomstige gebeurtenis. Het zijn feiten die zich vandaag afspelen. Dit heet recombinant DNA en recombinant RNA-technologie. En het wordt voorgesteld voor de COVID-19 vaccinatie.

Dit DNA-vaccin is nooit eerder gebruikt op mensen
De coronavirus COVID-19 vaccins zijn ontworpen voor het maken van ons genetisch gemodificeerde organisme. Dat zijn hetzelfde jargon en dezelfde terminologie die voor Monsato zaden worden gebruikt. Dus de koploper in ontwikkeling van recombinant DNA technologie is Inovio, dat wordt ondersteund door de Bill Gates Foundation. Glaxo Smith Kline, Sanofi en ook Moderna doen ook mee en die worden ook ondersteund door de Gates Foundation.

Voor alle duidelijkheid: dit type DNA-vaccinatie is nooit eerder op mensen gebruikt. Ik herhaal… Dit soort vaccinaties is nóóit eerder op mensen gebruikt. Men wil dus een vaccinatie verplichten, die nooit eerder op mensen is gebruikt. Er worden proeven met vaccins gedaan op een niveau en in een tempo dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ze slaan de dierproeven over. Ze gaan rechtstreeks over op menselijke proeven. Er is helemaal geen goede wetenschappelijke methodologie. Er is voor geen enkel vaccin een gerandomiseerd placebo gecontroleerd onderzoek. En dat is een gouden regel voor elke therapie die de FDA moet goedkeuren. Er wordt geen degelijk wetenschappelijk protocol gevolgd om er zeker van te zijn dat een vaccin veilig is. Om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk werkt.

Fabrikanten van vaccins kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schadelijke gevolgen
De producenten van vaccins zijn in het algemeen vrijgesteld van aansprakelijkheid. Dus als je bijwerkingen krijgt of het vaccin een of andere aanval of verlamming veroorzaakt, kan deze groep niet aansprakelijk worden gesteld. Ze zijn ook vrijgesteld van gerandomiseerde controleproeven. Ze doen dit niet alleen met de COVID-19 vaccins, maar ook met andere
vaccins.

Dan kunnen ze gewoon zeggen: “we hebben het MMR-vaccin al eerder gehad”. Wat voor mentaliteit is dit? Ik kan niet geloven dat ze zo slordig omgaan met geneeskunde. Een kleine verandering in je DNA kan al grote veranderingen met zich meebrengen. Ze zijn ook vrijgesteld van bewijsmateriaal om aan te tonen dat deze middelen zullen doen wat zij zeggen. Ze hoeven bijvoorbeeld alleen maar te bewijzen dat het vaccin antilichamen aanmaakt. Maar dat je antilichamen hebt, wil nog niet zeggen dat je ook immuun voor iets bent. Dat weten we niet. We weten niet of dit werkt bij de bevolking. Bij een echte studie moeten ze dat aantonen. Dat doen ze nu niet, daar hebben ze geen tijd voor, zeggen ze. Dus de vaccins werken mogelijk helemaal niet.


Kankerverwekkend?
We moeten ons dus afvragen wat het doel van het COVID-19 vaccin is. Ook belangrijk om te weten is dat veel vaccins MRC 5 ingeschakelde foetale cellijnen van de jaren 60 gebruiken. Dit is een onsterfelijk gemaakte cellijn. Die sterft dus niet. Met andere woorden: het is een cel die het vermogen heeft verloren om door apoptose* te gaan. En een cel die dat proces van doodgaan niet kan doorstaan, wordt kanker genoemd. Dat is de definitie van kanker.

* apoptose is celdood. Natuurlijk celproces dat leidt tot het afsterven van cellen die een afwijking vertonen en daardoor niet meer goed functioneren. Dus doordat ze met veel onbegrijpelijke woorden strooien, besef je niet dat er een kankercel gebruikt wordt. Een andere term voor geaborteerde foetale cellen zijn diploïde cellen. Hier gebruiken ze ook andere termen voor. Ik behandel de twee belangrijkste.

Sommige vaccinaties die deze kankerachtige cellijnen gebruiken, zijn MMR
(zoals mazelen, rubella, de bof, rode hond, waterpokken, gordelroos, hepatitis A en B en polio).


Verhoogde kans op kanker volgens Italiaanse wetenschappers
Er is een Italiaans rapport dat onderschreven wordt door de Italiaanse regering en Corvelva, een groep Italiaanse wetenschappers. Ik vertelde al wat de conclusies waren over een paar vaccins die ik net noemde. Deze wetenschappers verklaren dat dit vaccin de kans verhoogt dat iets verandert, met andere woorden: dat het een verhoogd risico op kanker geeft.

Dus er is een verhoogd risico op mutagenese of mutante genen. Wat dit wil zeggen, weet ik zelf niet eens (Carrie lacht). Een verhoogd risico op de overdracht van levende infectie. Dit is algemeen bekend. Vaak zouden er bacteriën zijn. Dat is een contaminant of een mycoplasma pneumoniae: een veel voorkomende bacterie die verontreinigend is. Dit heeft niets met het vaccin te maken, maar die bacterie zit er wel in. Dus je krijgt een infectie boven op het vaccin.

Potentieel biowapen
Het resultaat van wat ik allemaal onderzocht heb en nu aan jullie vertel, zou als een biowapen kunnen worden gebruikt. Ze injecteren kanker in je lichaam, samen met zeer giftige stoffen als kwikderivaten, aluminium afgeleiden en andere giftige stoffen. Daarnaast is er dan nog het synergetische effect. Stel, je hebt één vaccin met een bekend aantal bijwerkingen en je injecteert dat binnen een bepaalde tijd samen met een ander vaccin met een bekend aantal bijwerkingen in een menselijk lichaam…

Dan krijg je niet alleen A plus B, maar die twee samen kunnen ook nog een synergetisch effect hebben. De nadelige effecten daarvan kunnen wel honderd keer groter zijn. Er zijn geen studies gedaan naar de effecten van verschillende vaccins samen en we weten niet wat de effecten van het COVID19 vaccin zijn. De pediatrische populatie is absoluut het meest vatbaar, omdat het immuunsysteem van kinderen nog niet volgroeid is.


Waarom worden vaccins zo gepusht?
Als het huidige onderzoek en het bewijsmateriaal zo gebrekkig zijn, moeten we gewoon de
geldstroom volgen. Bill Gates heeft veel bedrijven gesponsord, maar ook betaald voor onderzoek:

-In 2011 kreeg het Duitse bedrijf Curevac 33 miljoen dollar voor onderzoek en ontwikkeling van RNA vaccins.
-In 2013 kreeg Moderna Therapeutics 25 miljoen voor onderzoek en ontwikkeling van RNA vaccins.
-In 2015 kreeg Inovio 45 miljoen voor hun DNA-vaccins, waarover het bedrijf vermeldde dat het DNA-
nanotechnologie gebruikte. Nanotechnologie gebruikt microscopisch kleine, robotachtige organismen. Al deze
bedrijven werden gesteund door de Bill Gates Foundation of worden ermee in verband gebracht.

Bedrijven hebben geen licentie
Belangrijk om te weten is, dat deze bedrijven GEEN licentie voor menselijk gebruik van die producten hebben gekregen. Dit komt, omdat de vaccins onvoldoende immuniteit gaven bij proeven met mensen. Nogmaals, voldoende immuniteit betekent alleen dat je een bepaalde hoeveelheid antistoffen hebt. Dit laat weer zien dat iemand in het openbaar niet volledig immuun is voor welke bacterie, virus of ziekte de vaccins willen beschermen. Er wordt alleen in vitro, in een reageerbuis, gekeken hoeveel antilichamen er zijn. Dat is geen goed wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid van deze vaccins.

Ze willen een controle over het menselijk brein
In 2010 werd in het Pentagon geavanceerd onderzoek gedaan. Het project concentreerde zich op DNA- en RNA-vaccins. Er werd een synthetisch DNA-vaccin ontwikkeld dat kan worden toegediend via niet-invasieve electroporation. Een soort sticker met micronaalden, je voelt het nauwelijks in je huid. ”Het is om mensen op genetisch niveau te versterken en te ondermijnen’’, zeiden ze. Dit is ongeveer in hetzelfde jaar dat Bill Gates begon met het stevig financieren van de DNA- en RNA-bedrijven die ik heb genoemd.

In 2012 erkende DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) het ontwikkelen van een hersenmachine-interface. Dat is Artificial Intelligence (AL), een kunstmatig neuraal netwerk met het vermogen om te communiceren door alleen te denken of om op afstand beïnvloed of gecontroleerd te worden. Dat is net zoiets als slimme domotica in je woning. Je kunt daarmee bijvoorbeeld je airco, fornuis of tv aanzetten door eraan te denken. Je gedachten zijn dan als het ware een wifi. Dat klinkt cool, denk je misschien.
Maar bedenk wel: aan elk voordeel kleeft ook een nadeel. Want wat als het slimme huis ook opdrachten aan jou kan geven? Dit hangt allemaal samen.

De technologie om je herinneringen en gedachten te herschrijven
Er is nog een ander programma. Next-gen, niet-chirurgische nanotechnologie, omvat niet invasieve of minimaal invasieve hersencomputerinterfaces om direct in je hersenen te lezen en te schrijven. Weten jullie wat dit betekent? (Carrie lacht). Zelfs nu ik dit al een tijdje weet, ben ik er nog steeds van onder de indruk. Dit wil zeggen, dat ze je herinneringen en gedachten kunnen herschrijven.

Sommige mensen vinden dit misschien heel spannend. Het lijkt The Matrix wel. En het is ook letterlijk die film met de rode of de blauwe pil. Wil je bijvoorbeeld karate leren? Dan kun je die techniek gewoon downloaden. Na het downloaden beheers je karate. Je lichaam weet dan hoe het moet. Of je wilt een Franse topkok worden. Dan download je wat nodig is en kun je op zijn Frans koken. Je kunt ook talen leren in een dag of een paar dagen.

Ok, dit deel klikt heel cool. Maar als jij dit kunt beheersen, is er ook iets dat jouw brein controleert. Iets is dan je emoties, ervaringen en gedachten aan het schrijven. Je hebt dus kunstmatige herinneringen
aan bepaalde dingen. Weet je dan nog wat de realiteit is? Je bent een computerprogramma geworden. Je bent geen mens meer, maar een personage in een computerprogramma dat je zelf niet kunt controleren. Lieve mensen, dit heb ik onderzocht en het is geen science fiction. Dit is vandaag de realiteit.


Hydrogels
Ook goed om op te merken: DARPA financierde een bedrijf dat zachte, flexibele hydrogels produceert die onder de huid worden geïnjecteerd voor gezondheidsmonitoring. Ze synchroniseren met een smartphone app om de gebruiker onmiddellijk gezondheidsinzichten te geven. Maar de hydrogel-nanotechnologie groeit en verspreidt zich na implantatie in het lichaam. We weten helemaal niet hoe dit ons DNA kan beïnvloeden. We weten wèl, dat het informatie direct en continu kan verzenden naar een kunstmatige intelligentie (AL). Allemaal via een smartphone. Het moet ergens op je telefoon zitten of bij Google te vinden zijn. Je kunt het uitschakelen, maar niet volledig wissen. Dat is onmogelijk. Dit zijn de COVID-19 apps waarvan je waarschijnlijk al hebt gehoord. Het heeft allemaal hiermee te maken. Ze maken je nu al klaar voor deze app. Je hebt de software. Nu heb je alleen nog deze kleine hydrogel nodig die in je lichaam geïnjecteerd moet worden. En dan wordt je lichaam voor altijd gecontroleerd.

Wat kunnen ze zoal controleren?
-je eisprong
-je menstruatie
-hoeveel keer je seks hebt gehad
-hoeveel alcohol er in je lichaam terecht is gekomen
-ze kunnen je vitaminen en mineralen nakijken
-hoeveel stappen je hebt genomen
-als je gevallen bent, zien ze dit ook
-ze kunnen je angst en emoties zien
-of je wel of niet slaapt

Ze weten continu alles van je. Het gaat naar een AI-programma. Wat ik je hier allemaal vertel, willen ze heel snel realiseren. Zoals je gemerkt hebt, zijn ze al begonnen met het installeren van een COVID-19 app op je smartphone.

Dit is GEEN fantasie, maar echt. Ik doe al 20 jaar onderzoek en daarom deel ik deze kennis. Tot slot, we begeven ons op onbekend terrein.
Daarom vroeg ik je in het begin wat het betekent om mens te zijn?

Mijn conclusie na dit onderzoek is:
-het COVID-19 vaccin is niet veilig.
-er is geen enkele wetenschappelijk methodologie.
-er worden kanker en mutagene cellijnen in ons lichaam ingebracht (doen ze al heel lang
zonder dat mensen het wisten).
-er worden giftige stoffen in ons lichaam ingebracht (doen ze ook al heel lang).
-er worden ook genomen van verschillende genomen in ons lichaam ingebracht (doen ze ook
al heel lang).
-er is geen bewijs dat wat ze doen en zeiden te gaan doen, ook zal gebeuren. Er hoeven
zelfs geen bewijzen te worden geleverd. Het wordt schaamteloos toegelaten.
-ook de nanotechnologie en de roboteffecten worden in ons lichaam ingebracht.

-Het recombinante RNA en de recombinante DNA-technologie kunnen permanente en onbekende genetische veranderingen aanbrengen in een menselijk lichaam. Permanent, want als het DNA is veranderd, moet iemand met deze verandering blijven leven. Er is geen weg terug. Het is niet, zoals we gewend zijn, dat we een vaccinatie halen en niet meer nemen als het vaccin niet blijkt te werken’’.

Het COVID-19 vaccin is anders. Je lichaam verandert voor de rest van je leven. Wie deze vaccins maken weten heus wel wat de uitkomst is. Het creëert een nieuw wezen op aarde. Het vernietigt ons oude zijn… wie we werkelijk zijn. Het lijkt erop, dat dit vaccin en de bijhorende producten worden gebruikt om ons allemaal aan te sluiten op kunstmatige intelligentie (AI).

Lieve mensen; Ik weet dat jullie nu veel informatie moeten verwerken. Dat was bij mij ook zo toen ik dit onderzoek deed. Het maakt me bang en het voelt zeker niet goed. Ik heb veel wetenschappelijke en zakelijke bijeenkomsten bezocht, waar dit vaak ter sprake kwam. Het is echt geen fantasie of een complottheorie, het is echt. Ik bestudeer vaccins al sinds mijn twintigste.

(Carrie laat een traan en heeft het emotioneel moeilijk).
Dit onderzoek is echt en we moeten het massaal delen en voor onszelf opkomen. We moeten opkomen voor ons bestaan, onze kinderen, onze families en onze gezondheid. Ook voor de toekomstige generatie en voor de mensheid.

Onderzoek alsjeblieft zelf wat ik heb verteld. Praat er met iedereen over, ook op de social media. We hebben een kans om deze oorlog te winnen, als we meer mensen wakker krijgen. Mensen moeten op de hoogte zijn van wat er werkelijk gaande is. Ik vertel jullie dit in liefde en vrede voor iedereen.

Dr. Carrie Madej (Amerika); internist, osteopaat, directeur Phoenix Medical Group of Georgia, waar ze een full-time praktijk in interne geneeskunde heeft. 

 

 

 

Spoedcursus COVID-19

 
Hieronder kunt u per item de balk openklappen om de meest essentiële informatie over dat item te weten te komen. Er valt zoveel te zeggen over elk onderwerp dat we er ook linken bij plaatsen naar andere informatie-bronnen, of artikelen. Deze lijst zal constant worden aangevuld.

 

 

over de pandemie

In april 2009 heeft de WHO de definitie van een pandemie gewijzigd. De passage met daarin de voorwaarde dat van een pandemie wordt gesproken als er “een aanzienlijk aantal sterfgevallen” is opgetreden is verwijderd.1

– De WHO kan dus veel sneller verklaren dat er sprake is van een “pandemie”.

– Het verklaren van een pandemie is het startschot voor de productie van vaccins – en miljarden winsten.

– Er is sprake van grote financiële belangenverstrengelingen omdat de WHO voornamelijk wordt gefinancierd door Bill Gates, de farmaceutische industrie, grote banken etc.2

 

 

Is de pandemie al voorbij?

 

 

Is de pandemie een misdaad tegen de mensheid?

 

 

Is de pandemie geen pandemie, maar een “Great Reset”?

U kunt de aflevering hier op een groot scherm bekijken: https://www.bitchute.com/video/EkyftoywTLk6/ (klik op de pijltjes helemaal rechts op het scherm)

Meer informatie over “The Great Reset”:
Winter Oak pagina: The Great Reset
James Corbett Report: www.corbettreport.com/

 

 

Is de pandemie een plandemie?

Ga naar Plandemic: www.kla.tv/17450

 

 

 

 

Bronnen:
1. https://www.ge-bu.nl/artikel/iii-de-gesponsorde-pandemie-van-de-mexicaanse-griep?full
2. https://stichtingvaccinvrij.nl/bill-gates-foundation-is-na-de-amerikaanse-regering-de-grootste-donateur-van-who/

over de kosten van het bestrijden van de pandemie
• Tot op dit moment heeft de corona-bestrijding in Nederland ongeveer 90 miljard euro gekost.1

• Er zijn 8771 doden (het overgrote merendeel 80+) die worden toegeschreven aan corona. Dat is dus ruim 10 miljoen euro per overleden patiënt.

• Uiteraard moeten al die kosten betaald worden door de werkenden (via belasting). Er zijn 8,8 miljoen werkenden. Het gaat hen dus ruim 10.000 euro per persoon kosten. Dat is ongeveer 1/3 jaarsalaris.

• Vorig jaar gingen er in de politiek stemmen op om 70-plussers niet altijd door te behandelen. Nu geven we ineens tien miljoen per 80plusser uit om het overlijden een beetje uit te stellen (90% overlijdt sowieso – dus ook zonder corona – voor zijn 90ste).

• Dat is ruim 20x zoveel als het beschikbare budget voor een kankerpatiënt.

• In Nederland kregen er vorig jaar ongeveer 117.000 mensen kanker (de helft was jonger dan 70), van wie er 45.000 overleden. Dat zijn er ruim vijf maal zoveel als door corona.

• Door de corona-maatregelen zal (naar schatting) de helft van het MKB failliet gaan. In het MKB werkt ongeveer 50% van de Nederlanders. Dat betekent dat 25% van de Nederlanders hun baan en inkomen gaan verliezen. En in veel gevallen dus ook hun woning.

Bron: Pieter Schuurman 20-11-20

1. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/24/corona-duwt-begrotingstekort-naar-ruim-90-miljard-a3997789

 
over het virus
Er zijn tegenstrijdige meningen over het virus. Sommige experts menen dat het virus niet is aangetoond, sommigen dat het uit een laboratorium komt, sommigen dat de hele virus-theorie niet klopt.

 

Klopt de virustheorie? Wat zijn exosomen?

Del Bigtree interviewt Andrew Kaufman, de arts die alles op zijn kop zet! Klopt de virus-theorie?

 

 

Is het SarsCov-2 virus aangetoond?

 

 

over PCR-testen

“Het coronabeleid overal in de wereld is gebaseerd op deze diagnostische test, waar extreem veel aan vast hangt. Dan mag dat ding op zijn minst goed werken. “Deze test hebben we geanalyseerd met een aantal wetenschappers die verstand hebben van PCR en die komen tot tien bevindingen die vernietigend zijn voor deze test.” – Peter Borger

 

 

Moleculair bioloog Peter Borger getuigde op 21 november 2020 ruim acht uur lang minutieus over de “Reverse transcription polymerase chain reaction” test. Hij legt in gewoon Nederlands heel precies uit hoe deze test mede door mensen van het RIVM is ontworpen en waarom deze test niet doet waarvoor hij wordt ingezet. U kunt een zeer interessante pdf van dit gesprek hier downloaden.

 

 
over covid-19

Is COVID-19 een gevaar voor de mensheid? Is de mensheid een gevaar voor de planeet? Er valt zo veel over COVID-19 te zeggen. Dit interview met Dr. Zach Bush werd 1,5 miljoen keer bekeken in 2 weken.

 

 

over het gemanipuleer met ziekte-, en sterftecijfers

Ziekte-, en sterftecijfers

De eerste lockdown is gebaseerd op sterftecijfers. De tweede lockdown is gebaseerd op ziektecijfers.

Voor beide lockdowns zijn de cijfers gemanipuleerd.

De eerste lockdown is gebaseerd op een berekening van de “piek die nog moest komen”. Om te voorkomen dat de sterftecijfers te hoog zouden worden moesten we in Lockdown.

De tweede lockdown is gebaseerd op een “stijging” van het aantal ziektegevallen, gebaseerd op een test die niet geschikt is voor diagnose van Covid.

 

 

I. Eerste Lockdown

IA. Sterftecijfers voor eerste lockdown zijn gebaseerd op een b.e.r.e.k.e.n.i.n.g

De maatregelen die in de hele wereld zijn getroffen zijn gebaseerd op het advies van en de berekeningen van Neil Ferguson, een Britse epidemioloog en hoogleraar wiskundige epidemiologie. Hij heeft berekend dat er vele mensen zullen sterven. Maar tijdens de Lockdown blijkt dat zijn berekening niet klopt.
 

 

 

Sterftecijifers gebaseerd op controleerbare data geven een ander beeld!

De conclusie van wetenschapper John Ioannidis over de wereldwijde IFR (infection Fatality Rate – met andere woorden: sterfte aan een COVID-19 besmetting) is 0,23% voor alle leeftijden, en 0,05% voor mensen onder de 70 jaar.

De IFR werd door de WHO werd op basis van onjuiste rekenmodellen van Neil Ferguson in het begin van de pandemie op 3,4% berekend, maar dit bleek al snel totaal niet te kloppen. De IFR ligt nog veel lager omdat inmiddels bekend is dat bij het overgrote gedeelte van de sterfgevallen sprake was van ‘co-morbiditeit’, met andere woorden onderliggende oorzaken.

 

 

 

II. Tweede Lockdown

De tweede Lockdown is gebaseerd op gemanipuleerde ziektecijfers

Halverwege het spel worden de spelregels veranderd. De reden voor de tweede lockdown is NIET het aantal sterfgevallen. Deze komen wereldwijd niet boven de sterfte aan een normale griep uit.

Het grootste gedeelte van de mensen sterft bovendien niet AAN Covid, maar MET Covid. Met andere woorden: het grootste gedeelte van de hoogbejaarden die aan COVID sterft heeft één of meer aandoeningen (hartklachten, diabetis etc.), en er is dus sprake van “co-morbiditeit” (meerdere doodsoorzakan).1

 
De tweede Lockdown is gebaseerd op het aantal positieve PCR-testen.

Er is wel een probleem: de PCR test is niet betrouwbaar!

 

 

 

Bron:

1. https://www.youtube.com/watch?v=5ctSuVXAItA

 

Over de risicovolle reguliere behandeling
 

Veel mensen zijn gestorven door verkeerde behandeling op de IC

In maart 2020 was – in ieder geval in Duitsland – al bekend dat er risico’s kleefden aan de behandeling van COVID-19 op de Intensive Care

“Een verklaring die op zaterdag 21-03-2020 door de Vereniging van Pneumologische (long) Klinieken (VPK) werd gepubliceerd, stelt dat er aanwijzingen zijn dat corona-patiënten op de intensive care ook kunnen sterven aan hyperbare beademing. Vooral als de patiënten vooraf geïntubeerd zijn; wat inhoudt dat een buisje door het strottenhoofd in de luchtpijp gestoken. Dit maakt een betere controle mogelijk en ook een hogere ventilatiedruk. Volgens de longspecialisten is dit echter precies wat vaak leidt tot acuut, dodelijke longfalen (ARDS) bij patiënten die lijden aan een virale longontsteking zoals bij COVID-19 het geval is.

 
 

Bron: https://www.achgut.com/artikel/sterben_coronapatienten_auch_an_falscher_beatmungstechnik

Een PDF van de volledige verklaring van de Duitse vereniging van long klinieken kunt u hier vinden: https://www.vpneumo.de/fileadmin/pdf/VPK_Empfehlung_neu_21.03.2020.pdf

 

 

Nederland

In mei bleek dat de eerste lading Covid-19 patiënten die op de IC aangesloten werden op beademingsapparatuur een verhoogde kans hadden om te sterven door de behandeling. Het “protocol” werd aangepast, en de sterfgevallen namen af.

“Trombose is het ontstaan van stollingen in de bloedvaten en kan levensbedreigend zijn. Veel covid-19-patiënten ontwikkelen trombose, op de intensive care is dat zelfs de helft.” – NOS1

In de gevallen van het optreden van bloedklonters in de longen bij COVID-19 kan de dodelijkheid bij IC beademende patiënten van 40 naar 4% worden teruggedrongen met een nieuw protocol.

“Het resultaat was verbluffend. De mortaliteit daalde van 39,12 procent naar 3,85 procent. De behandeling bleek bovendien ook een positief effect te hebben op nierfalen”. – HLM2

 

 

Amerika

In de onderstaande video spreekt intensive care specialist dr. Cameron Kyle-Sidell over zijn twijfels of het protocol op de IC wel juist is… Hij was een van de eersten die dit wereldwijd naar buiten bracht (in de alternatieve media).

 

 

 
Bronnen:

1. https://nos.nl/artikel/2334471-bloedverdunners-voor-trombose-en-kankerpatienten-bij-verdenking-van-covid-19.html
2. https://m.hln.be/nieuws/binnenland/nieuwe-aanpak-rond-bloedklonters-slaat-aan-aantal-coronadoden-op-intensieve-zorg-gedaald-van-39-procent-tot-4-procent~a72d9675/

 

over onderdrukte alternatieve behandelingen
Al vanaf het begin van de “Corona-crisis” waren er vele mogelijkheden om de ziekte op een humane en effectieve manier te behandelen.

 

Vitamine C en D

Vitamine C werkt modererend op elke infectieziekte. Intraveneuze hoge dosis vitamine C zou ingezet kunnen worden bij COVID.1 En dit geldt ook voor vitamine D.

Op 28 oktober 2020 staat in het AD: ‘Experts roepen iedereen op: slik vitamine D tegen corona’

Meerdere hoogleraren immunologie, wetenschappers en doctoren pleiten voor het slikken van vitamine D tegen corona. Volgens experts is de kans dat je een corona-infectie oploopt kleiner en als je tóch ziek wordt kan de ziekte minder ernstig verlopen.” – AD2

De overheid geeft geen voorlichting over het belang van vitamine C en D.

 

 

UV-licht

UV-licht werkt goed tegen virussen. Een ziekenhuis in Aalst ontsmet de beschermende kleding van het ziekenhuispersoneel door het in een kast te stoppen met UV-licht. Het staat in de grootste krant van België (HLN), maar er wordt niets met die kennis gedaan.

Aalsters ziekenhuis ontsmet beschermingsmateriaal in kast met UV-licht – “Op tien minuten is het virus dood”– HLN3

 

 

Ioniseren

Met een ionisator kan de elektrische lading van lucht binnenshuis worden beïnvloed. Een expert op dit gebied, Ton Rademaker verklaart dat er in de tweede kamer 55 ionisatie-machines staan. Waarom wordt dit “geheim” niet gedeeld met de bevolking?

“Door omstandigheden kwam ik erachter dat er 55 ionisatie-machines in de tweede kamer staan te draaien.” – Ton Rademaker in Café Weltschmerz4

 
Fragment van Ton Rademaker over ioniseren (3:00 min)
 


 

 

Goede luchtventilatie

Arts en microbioloog Peter de Man kreeg het verzoek van de GGD om niet te communiceren met de pers over zijn onderzoek naar ventilatiesystemen in verpleeghuizen.5

Het NRC besteedde op 8 augustus 2020 aandacht aan het onderzoek: Onlangs werden in een verpleeghuis coronavirus-deeltjes gevonden op het ventilatiesysteem. Is het verstandig om te ventileren, of leidt hercirculatie van lucht juist tot de verspreiding van het virus? Uit het artikel komt het volgende citaat:

“Met goede ventilatie wordt de kans dat je via die weg wordt blootgesteld aan het virus gauw tien tot honderd keer kleiner “.5

 

 

Hydroxychloroquine

Inmiddels is er een rapport van maar liefst 74 pagina’s waarin ondubbelzinnig wordt aangetoond dat wereldwijd talloze artsen succesvol zijn geweest in het genezen van COVID-19 patiënten met een HCQ-protocol.6

 

 

Ivermectine

“Ivermectine werkt zelfs preventief, zo bleek. Van de honderd personen die het middel kregen en een hoog risico liepen op een coronabesmetting, raakte slechts 2 procent geïnfecteerd. In de groep die geen ivermectine kreeg, was dat 10 procent. – Reformatorisch Dagblad7

 

 
Er waren vanaf het begin van de “coronacrisis” al mogelijkheden genoeg, maar de overheid heeft gekozen voor destructieve maatregelen – die de helft van de bevolking financieel en/of emotioneel schade toebrengen, en (het wachten op) een winstgevend vaccin.

 

 
Bronnen:

1. https://www.facebook.com/DrRobertJRowen/posts/1237471899784142
2. https://www.ad.nl/binnenland/experts-roepen-iedereen-op-slik-vitamine-d-tegen-corona~a6e26440/
3. https://www.hln.be/in-de-buurt/aalst/aalsters-ziekenhuis-ontsmet-beschermingsmateriaal-in-kast-met-uv-licht-op-tien-minuten-is-het-virus-dood~ab8aa817/
4. https://www.youtube.com/watch?v=7JU1oaY2UMs
5. https://www.npostart.nl/arts-microbioloog-peter-de-man-kreeg-verzoek-van-ggd-niet-in-de-pers-te-communiceren-over-zijn-onderzoek-naar-ventilatiesysteem-in-verpleeghuis/11-08-2020/POMS_BV_16257649
6. https://stichtingvaccinvrij.nl/rapport-van-74-paginas-hcq-heeft-in-de-praktijk-bewezen-mensen-te-genezen-van-covid-19/
7. https://www.rd.nl/artikel/900341-ivermectine-zeer-effectief-bij-corona

 

 

 
over het vaccin
Met COVID-19 is er iets bijzonders aan de hand: het is geen gewone griep en geen gewoon vaccin.

De meesten van de nieuwe COVID-19 vaccins zijn zogenaamde mRNA-vaccins. Wat is mRNA M staat voor messenger. mRNA is de boodschapper tussen ons DNA in de celkern, en de eiwitfabriekjes; de zogenaamde ribosomen buiten de celkern. Ribosomen maken verschillende eiwitten aan die nodig zijn voor onder andere cel-vernieuwing, groei, en herstel van ons lichaam.

Maar er zit volgens meerdere bronnen nog veel meer ongewoon materiaal in het nieuwe COVID-19 vaccin.

De informatie van dr. Carrie Madej bijvoorbeeld is zeer confronterend.

 

 

Mutaties in het DNA door COVID-19 vaccin

“Als het vaccin wordt ingespoten, krijg je een hele hoge concentratie RNA’s in je cellen. Wat de ontwikkelaars zich niet hebben gerealiseerd, is dat een hoge concentratie viraal RNA door een bepaalde reactie in DNA kan worden omgezet en teruggeplaatst in je eigen genoom.” – Peter Borger

Met andere woorden: het vaccin kan mutaties (veranderingen) in je DNA (je erfelijke codes) veroorzaken. Dit is geen kleinigheid. Peter Borger legt het uit in de onderstaande video:

 

 

over de bijwerkingen van het vaccin
De farmaceutische industrie doet er alles aan om de ernstige bijwerkingen van het vaccin – sterfte, verlammingen etc. – in de testfases te bagataliseren, en verzekerd ons ervan dat zij een “veilig en effectief” vaccin op de markt brengt.

Dr Tenpenny is een zeer gerespecteerde arts in vaccinatieland. Zij tweet:
 

 

“Als een halfzijdige verlamming van je gezicht gedurende 3 maanden een “relatief ongevaarlijke conditie” is, wat is dan een virus waarvan je niet eens weet dat je het hebt omdat je geen symptomen hebt?

Nog afgezien van de 99% overlevingskans… vaccins veroorzaken leed!”

 

 

 

 

 

 Meer informatie:

https://stichtingvaccinvrij.nl/het-covid-vaccin-is-er-en-de-potentiele-bijwerkingen-ook/

https://stichtingvaccinvrij.nl/highwire-risico-bijwerkingen-pfizer-covid-injectie-overschaduwt-de-uitrol-van-het-vaccin/

over aansprakelijkheid voor bijwerkingen
Wél een vaccin en jaarlijks miljarden winsten opstrijken – maar geen aansprakelijkheid voor vaccinatieschade? Farma trekt aan het langste eind!

 

 

 
Over de maatregelen
Er is in de meeste gevallen geen wetenschappelijke onderbouwing, laat staan wetenschappelijk bewijs, dat de maatregelen effectief zijn. Er is wel veel wetenschappelijk onderzoek dat de schadelijke effecten aantoont van de maatregelen. Levensgevaarlijke massahysterie aangewakkerd door onze overheden maakt de maatregelen vele malen dodelijker dan het virus zelf.

 

Over desinfecterende handgels
De meeste gels waarmee u uw handen desinfecteert bij binnenkomst van een openbare ruimte zijn anti-bacteriëel, en het Sars-CoV2 is een virus. (check het etiket)

 
In 2016 waarschuwde de Gezondheidsraad voor het gebruik van desinfecterende middelen. Het AD publiceerde op een artikel met de titel: ‘Stop met het gebruik van hand-gels’, waaruit het volgende citaat:

 

“In een rapport dat vandaag uitkomt waarschuwt de Gezondheidsraad expliciet voor het gebruik van desinfecterende middelen. De producten die veel mensen juist gebruiken omdat ze het hygiënisch vinden, zorgen er niet voor dat we minder vaak ziek worden en kunnen zelfs schadelijk zijn, omdat ze ook goede bacteriën bestrijden.”
 
“De Gezondheidsraad adviseert minister Schippers van Volksgezondheid desinfecterende producten van de markt te weren. Het gaat dan onder meer om schoonmaakmiddelen, antibacteriële handzeep- en gels met chemische middelen, antibacteriële sokken en dekbedovertrekken.”
 
“Omdat ook buitenshuis het gebruik van desinfectiemiddelen groeit, is de volksgezondheid in het geding, aldus de Raad. Want bacteriën worden door de chemische bestrijdingsmiddelen zo sterk dat ze niet alleen daartegen bestand zijn, maar ook tegen antibiotica, en die hebben we hard nodig om infecties te bestrijden, merkt voorzitter van de Gezondheidsraad Pim van Gool op: ‘We zijn ongelooflijk terughoudend met het gebruik van antibiotica, maar intussen gebruiken we tien keer zoveel desinfectiemiddelen’. Intussen worden ook vloeren en plafonds met grote hoeveelheden antibacteriële middelen gepoetst zonder bewijs dat dat het werkt’.AD 21-12-16

 

over mondkapjes

De bronnen van de flyer mondkapjes van de stichting Vaccinvrij vind u op de pagina ‘Flyers’

 

 

Zijn mondkapjes effectief? Nee! – Zijn mondkapjes veilig? Nee!

Het kabinet negeert keihard bewijs uit een grootschalig Deens onderzoek van 18 november jl, waaruit blijkt dat zelfs ‘medische’ mondkapjes de virusverspreiding niet stopt. Waarom koos het kabinet dan toch voor een mondkapjesplicht? Die vraag stelde programmamaker Flavio Pasquino aan immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters.

 

 

I. Zijn mondkapjes effectief? – Nee!

Jaap van Dissel, voorzitter van het Outbreak Management Team (OMT) zegt al sinds het begin van de ‘corona-crisis’ dat “mondkapjes een buitengewoon gering effect hebben op de pogingen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen” 1

Het Noorse Instituut voor Publieke Gezondheid – waarop het OMT zich baseert – heeft uitgerekend dat 30.000 personen één week lang een chirurgisch mondkapje moeten gebruiken om bij één persoon een besmetting met COVID-19 te voorkomen. 2

Hugo de Jonge schrijft op 30-07-20 in een brief naar de Tweede Kamer: “Het kabinet ziet op basis van het advies van het OMT geen reden om mondkapjes te verplichten” en “Er is behoefte aan experimenten met nieuwe maatregelen gericht op gedragsverandering – onderdeel van deze maatregelen is het gebruik van mondkapjes”. 2

Bronnen:

  1. https://nos.nl/artikel/2350709-van-dissel-blijft-erbij-gewone-mondkapjes-hebben-weinig-effect.html
  2. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/07/30/kamerbrief-reactie-op-73e-omt-covid-19

 

 

II. Zijn mondkapjes veilig? – Nee!

In dit interview legt Dr. Coleen Huber uit wat er gebeurt als je de ademhaling belemmert door het langdurig dragen van mondkapjes of het afdekken van je mond en neus. In onze hele evolutie is dit nog nooit eerder gebeurd. De verminderde beschikbaarheid van zuurstof die je moet opnemen en het teveel aan CO2 dat je er niet uit kunt ademen treden direct op, zijn meetbaar en hebben negatieve gezondheidseffecten, zowel op korte als op lange termijn.

 

Op groot scherm te bekijken op: https://www.bitchute.com/video/apFfhbawSeGa/

 

 

Wetenschappelijk aangetoonde schadelijke effecten van mondkapjes

Immunologe en ex-medewerker van het RIVM Carla Peters in HP-de tijd: Weg met die verplichte mondkapjes”

1. Wanneer medische mondkapjes voor langere tijd gedragen worden kan hoofdpijn ontstaan, waardoor een negatief effect kan ontstaan op de uitvoering van werk.

2. Voor mensen met astma, COPD, en andere chronische longziekten wordt het inademen door een mondkapje bemoeilijkt. Het kost meer energie. Vaker en dieper ademen is nodig om aan voldoende zuurstof te kunnen komen. Naarmate de lading van virussen, bacteriën en schimmels in de mondkapjes groter wordt, is de kans dat deze in hoge concentraties diep in de longen terechtkomt groter. Dit kan uiteindelijk leiden tot pneumonie, ontsteking en weefselbeschadiging. Vochtige mondkapjes – door langdurige dragen of door het lopen door de regen – kunnen het risico op infecties verhogen.

3. Het dragen van medische mondkapjes kan leiden tot een lagere concentratie van zuurstof in het bloed. Zuurstof is nodig om de hartspier en het immuunsysteem goed te laten functioneren. Ook kan bij een lagere concentratie aan zuurstof in het bloed eerder bloedklontering ontstaan. Twee Chinese kinderen zijn overleden door het dragen van een mondkapje tijdens het sporten. Een andere Chinese jongen ondervond een longklap tijdens het sporten met een mondkapje. De WHO adviseert om geen mondkapjes te dragen tijdens het sporten.

4. Mensen ademen CO2 uit bij iedere uitademing. Bij het dragen van goed passende mondkapjes wordt deels verse lucht en deels uitgeademde lucht ingeademd. Hierdoor kan de ingeademde CO2-concentratie toenemen. Dit kan uiteindelijk negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid.

5. Niet-hygiënisch gebruik van mondkapjes kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid; mensen kunnen zichzelf infecteren met een acute en chronische dermatitis of reeds bestaande huidziekten doen verergeren. Veel mensen gebruiken hetzelfde mondkapje dagen of weken achtereen dat al in een jaszak, broekzak of tas wordt meegenomen, in plaats van het om de twee uren vervangen door een schoon mondkapje. In een onderzoek bij kinderen werden na één dag bij zes tot acht uur gebruik van een mondkapje 82 verschillende bacteriële kolonies en vier schimmelsoorten op het mondkapje aangetoond. Dit is een gevaar voor het ontstaan van ernstige infecties door onder meer een bacteriële longontsteking of ontsteking van de hartkleppen. Zeker omdat juist bacteriën als streptokokken en staphylococcus aureus gemakkelijker overleven en overdraagbaar zijn via kleding of oppervlakten. Longontsteking veroorzaakt door streptokokken en staphylococcus was een belangrijke doodsoorzaak tijdens de H1N1-influenza-pandemie in 1918-1919. Ook toen werden mondkapjes gedragen en is een mogelijke relatie gelegd tussen een bacteriële longontsteking en het dragen van mondkapjes. Bij 70 procent van de mensen die overlijden aan de ernstige vorm van Covid-19 wordt een bacteriële co-infectie aangetoond.

6. Voor mensen met chronische ziekten kan het dragen van mondkapjes de medische conditie verergeren. Dit geldt voor mensen met fysieke en/of psychische ziekten zoals depressie, angst, posttraumatische stressstoornis, gehoorverlies. In Nederland heeft 58 procent van de bevolking een chronische ziekte.

7. Het dragen van mondkapjes kan de mondflora veranderen. In Amerika, waar al gedurende een langere periode mondkapjes verplicht zijn op bepaalde plaatsen, werd een toename van tandvleesontsteking en tandbederf geconstateerd bij het veelvuldig dragen van mondkapjes. Tandvlees en tanden zijn uitstekende verblijfsplaatsen voor legionella en streptokokken, ziekteverwekkende bovenste luchtwegbacteriën die tot ernstige ziekten kunnen leiden. Wanneer de mondflora verandert, kan uiteindelijk ook de microflora in de bovenste luchtwegen en darmen veranderen, met meer kans op chronische ziekten en infecties. Het menselijk lichaam leeft in symbiose met een zorgvuldig opgebouwd ecosysteem. Verstoring van dit evenwicht kan tot ziekte leiden.

8. Losse stukjes textiel of toxische/carcinogene stoffen die in de mondkapjes aanwezig kunnen zijn, kunnen door dieper inademen ernstige weefselschade veroorzaken, wat de kans op infectie kan verhogen. Voor de gewone burger is het moeilijk kwalitatief goede maskers te vinden. Er is (vooralsnog) geen kwaliteitskeurmerk voor een stoffen mondkapje.

9. Het langdurig dragen van mondkapjes kan blijvende mentale en psychosociale schade veroorzaken bij kinderen en jongeren. Een groot deel van de ontwikkeling van het brein vindt plaats in de puberjaren. Bij jongere kinderen die in de interactie veel gebruikmaken van non-verbale communicatie kan een verstoorde ontwikkeling plaatsvinden.

10. Het dragen van mondkapjes kan effecten hebben voor volgende generaties. Na de influenzapandemie van 1918-1919 bleek dat kinderen geboren in 1919 vaker leden aan hartziekten.

11. Het dragen van mondkapjes kan een schijnveiligheid geven, waardoor minder afstand gehouden wordt van geïnfecteerde personen. Wanneer mensen een mondkapje dragen, raken zij vaker hun gezicht en ogen aan, waardoor het besmettingsgevaar hoger wordt.

12. Eenmalig te gebruiken medische mondkapjes zijn gemaakt van onder andere polypropyleen, polystyreen of polyurethaan. Deze mondkapjes kunnen afgebroken worden tot kleine deeltjes die in het milieu terechtkomen en uiteindelijk in ons lichaam. Onderzoekers schatten dat er wereldwijd elke maand maar liefst 129 miljard mondkapjes worden gebruikt. Een verdere verstoring van het natuurlijk ecosysteem maakt de kans op toekomstige pandemieën groter als gevolg van toenemende milieuverontreiniging door plastic deeltjes van mondkapjes die via voedsel in ons lichaam terecht kunnen komen en ons immuunsysteem verstoren. In oktober is Greenpeace een campagne gestart om bedrijven en overheden bewust te maken van de enorme nadelige effecten van plasticdeeltjes in oceanen door het gebruik van mondkapjes.

13. Het veelvuldige gebruik van desinfecterende middelen – die elke keer voordat een mondkapje wordt opgezet en nadat het is afgedaan nodig zijn – kan uiteindelijk leiden tot gezondheidsschade. Het menselijk lichaam wordt blootgesteld aan een hogere concentratie alcohol en meer toxische stoffen. Dit kan de huidflora beschadigen, die een belangrijke barrière tegen ziekten vormt. – Carla Peters in HP-de tijd

 

Meer artikelen van Carla Peters: https://www.hpdetijd.nl/auteurs/dr-carla-peeters/

 

 

Meer informatie:

Een website die is gespecialiseerd op mondkapjes is: www.mondkapjeseffecten.nl

 

over de lockdown

Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van de lockdown

 
Een crisis in de wetenschap, lockdown is een schande. Willem Engel en Ramon Bril. Verkorte versie.
 


 

 

Onderzoeksjournalist James Corbett – “Wat niemand zegt over de lock-downs”

 

 
Bron: What NO ONE is Saying About The Lockdowns Hier vindt u ook de volledige tekst met alle bronvermeldingen van deze aflevering van ‘The Corbett Report’.

 

 

Wetenschap bevestig de nutteloosheid Lock-down

 
Twee gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften ‘Nature’ en The Lancet bevestigen de nutteloosheid van corona-maatregelen voor mensen zonder symptomen.

 
• Nieuwe publicaties in het gerenommeerde wetenschappelijke NATURE en THE LANCET bevestigen een slechts zeer beperkte kans op asymptomatische respectivelijk presymptomatische besmettelijkheid. Met andere woorden: al u positief bent getest, maar geen of nog geen symptomen heeft, bent u niet besmettelijk.

• Dit is fantastisch nieuws, want nu is aangetoond, dat zowel a-symptomatic alsook pre-symptomatic verspreiding niet plaatsvindt, komt vast te staan dat de huidige maatregelen jegens (gezonde) mensen zonder symptomen zoals 1,5 meter afstand, alsook mondkapjes, totaal geen zin heeft!

• Alle grond voor lockdowns en afstandsmaatregelen is nu dus weg genomen.

• Bij symptomen thuisblijven, is dus de enige nuttige maatregel!

 

 

Bronnen:

1. https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(20)30172-5/fulltext
2. https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

 

Over de economische gevolgen van de maatregelen
“Meer dan de helft van de kleine en middelgrote bedrijven in Europa vreest volgend jaar failliet te gaan als hun omzet niet binnen afzienbare tijd omhoog gaat. Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey onder meer dan 2200 mkb’ers in de vijf grootste economieën van Europa.”

Bron: https://www.faillissementsdossier.nl/nieuws/20796/mckinsey-helft-mkb-failliet-in-2021.aspx

Laat het even op uw inwerken.

Hoeveel gezinnen komen onder druk te staan, hoeveel worden dromen kapot gemaakt, hoeveel levens verwoest…

 

 

over de psychologische gevolgen van de maatregelen

Wat zijn de gevolgen van de toenemende werkeloosheid?

“Als de werkloosheid met 1% stijgt, sterven ongeveer 36.000 mensen. Dit wordt pas zichtbaar over 5 jaar, het duurt even, maar 36.000 mensen zijn dood door werkloosheid. De helft van die sterfgevallen zijn het gevolg van hartaanvallen, maar je ziet ook wat ik noem sterfgevallen van wanhoop, dus toename van alcoholisme, toename van zelfmoord, toename van moord in gevangenschap en je ziet mensen eindigen in psychiatrische ziekenhuizen.” – Toby Rodgers (econoom)

 

 

 

hoe ziet ons leven eruit als we blijven vechten tegen virussen?

Een wereldwijde psychische gevangenis – Michaéla Schippers

 
 
over de grote spelers in het spel

Wie zijn de 1%? De mega rijken? En hoe groot is hun invloed op de 99%?

Meer informatie over de rol van Bill Gates (WHO, GAVI), Klaus Schwab (World Economic Forum – Great Reset), Tedros Adhanom Gebreyesus (WHO) op de volgende pagina’s”

Bill Gates
Wereldgezondheidsraad (WHO)
GAVI
Europese Unie (EU)
Mondiaal vaccinatiebeleid
Kabinet Rutte III
World Economic Forum (WEF)

 

 

Wat is de New World Order – uitleg door een non-complotdenker

 

 

 

Wat is de Great Reset?

 

 

Op https://www.corbettreport.com/greatreset/ vindt u een transcript met bronvermeldingen.

 

 

Het rapport van James Corbett

 
James Corbett schreef een confronterend rapport over de grote spelers in het spel: https://www.minds.com/CorbettReport/blog/2020-our-annus-horribilis-1187401545113362432

 

 
 

over de rol van de media
Als de media er niet waren dan was de pandemie allang voorbij? Ab Gietelink van Café Weltschmerz praat met professor Cees Hamelink over de grootste verspreiders van nep-nieuws… de reguliere media!

 

 

 

Over het wereldwijde coronabeleid

“Door de maatregelen, die wereldwijd genomen zijn stevenen we af op de grootste humanitaire ramp in de geschiedenis van de mensheid” – Michaéla Schippers

 

Terugblik op 6 maanden beleid – Michaéla Schippers

 

 

 

Levensgevaarlijke massahysterie gaat fout volgens het boekje – Michaéla Schippers

 

 

 

De coronaparadox en de ramkoers met ons geweten – Michaéla Schippers

 

 

Over de spoedwet

Dinsdag 27 oktober is een donkere dag in de Nederlandse geschiedenis. De spoedwet is door de Eerste Kamer geloodst, en de democratie is officieel omver geworpen. De horeca, de zorg, het onderwijs, en onze cultuur krijgen allemaal een (dood)klap in de strijd tegen een virus dat naar alle waarschijnlijkheid alweer is gemuteerd zoals dat gebruikelijk is bij virussen. Slechts enkele politici krijgen buitenproportionele macht om onze vrijheden in te perken.

Meer info: https://stichtingvaccinvrij.nl/spoedwet-betekent-einde-van-de-rechtsstaat-wet-normaliseert-noodtoestand/

Juriste Isa Kriens legt uit wat de spoedwet precies inhoudt

 

 

Eerder gaf Jeroen Pols deze uitleg over de spoedwet.

 

 

 

Over de politiek
 
Over letterlijk alles is onzekerheid.

 
• Mondkapjes wel of niet verplicht, wel of niet (schijn)veilig.
• Virus afkomstig van een laboratorium in China of afkomstig van een vleermuis in China.
• Vaccinatie wel of niet verplicht, wel of niet veilig.
• Testen wel of niet verplicht.
• Corona-app wel of niet verplicht.
• Quarantaine wel of niet verplicht.

 
Daarbij komt nog de steeds meer verstikkende ‘Politieke Correctheid’. Indien de mening niet strookt met het ‘nieuwe normaal’ en de veronderstelde bijbehorende denkwijze, is er al gauw sprake van een ‘samenzwerings- of complottheorie’. De andersdenkende wordt weggezet als een ‘complotgekkie’, als een ‘antivaxxer’, als de spreekwoordelijke ketter dus.

Degene die de alternatieve mening vertolkt moet met bewijzen komen en die zijn er natuurlijk nooit genoeg.

Degene die de ander voor complotdenker uitmaakt hoeft zich slechts genoegzaam te beroepen op wat gangbaar is. Dat wil zeggen wat de regering en de media vertellen, politiek correct dus.

Waar de waarheid ophoudt en de politieke overwegingen beginnen is niet te bepalen.

 

 
Het bovenstaande fragment komt uit het boek: Covid-19 en de wereld erna – beleidsstukken van de Europese Unie, de Wereldgezondheidsorganisatie en onze regering geanalyseerd van Robin de Ruiter

 

 

 
 

 

 

Verdieping – selectie artikelen van het blog van Vaccinvrij

Covid-19 testen wereldwijd al besteld in 2017?

Covid-19 testen wereldwijd al besteld in 2017?

Is elk land ter ter wereld al in 2017 begonnen met het bestellen van COVID-19 testen? Hoe kan dat nou? Kijk alstublieft naar de onderstaande video.

Als dit informatie waar is, dan is dat bedreigende informatie. Het bovenstaande filmpje is direct van Youtube verwijderd. Op Bitchute is het nog wel beschikbaar.

lees meer
Hoeveel helden staan op in 2021?

Hoeveel helden staan op in 2021?

    Op 1 januari kreeg ik een appje van Morry Krispijn met felicitaties omdat ik genomineerd was voor “held van het jaar 2020”. De lijst van de genomineerden deed me eerst ineenkrimpen in plaats van groot voelen. Het jaar 2020 is zo zwaar geweest dat ik me...

lees meer
Het verschil tussen frikandellen, vaccins en de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin

Het verschil tussen frikandellen, vaccins en de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin

Wat zijn de bijwerkingen van het nieuwe COVID-19 vaccin, en hoe vaak komen ze voor? En wie doen er mee aan fase 3 van het onderzoek? Op 19-12-20 gaf Thomas Clark een presentatie over een onderzoek uitgevoerd door de CDC (Centers for Disease Control) naar het voorkomen van anafylaxie na toediening van het Pfizer-BioNTech vaccin. Anafylaxie is een levensbedreigende allergische reactie.

lees meer
Cafe Weltschmerz – verboden jaaroverzicht 2020

Cafe Weltschmerz – verboden jaaroverzicht 2020

Café Weltschmerz stelde voor oudjaarsavond 'Het Verboden jaaroverzicht' samen. 2020 is naast het jaar van het virus, ook het jaar waarin een ongekende golf van censuur ervoor zorgde dat artsen, wetenschappers, professoren, juristen, opiniemakers en kritische burgers...

lees meer
Het manifest van Marcel Messing

Het manifest van Marcel Messing

Recentelijk ontving ik het verhelderende 'manifest' van Marcel Messing - ik heb het in één adem uitgelezen.   Marcel Messing: "Dit manifest is Emiel Zola’s J’accuse ("Ik klaag u aan! uit 1898) voor onze tijd, en de voorpublicatie van een boek dat nog in statu...

lees meer
 

 

COVID-19 - Wat is er aan de hand?

‘Covid-19 – wat is er aan de hand?’ is een overzichtsartikel van de COVID-19 uitbraak. Het verscheen in de eerste weken na de uitbraak op het blog van de stichting Vaccinvrij. Vele vragen zijn nog steeds niet beantwoord.

Lees meer

COVID-19 - Wat is de oorzaak?

Het Sars-coV2-virus is niet geïsoleerd dat wil zeggen: niet aangetoond. Covid-19 is geen gewone griep. Is Corona een stralingsziekte? Is het mogelijk dat er een combinatie van oorzaken is voor het “Covid-syndroom”? Wat is de invloed van 5G op ons immuunsysteem?

Lees meer

Share This