Dag van Verbinding op 15 augustus op Malieveld in Den Haag groot succes!

door | 19 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Het was heet op 15 augustus op het Malieveld, maar dat kwam ook omdat er een bom aan informatie ontplofte! Wat een geweldige sfeer, wat een geweldige mensen, en wat een snelle manier om uw bewustzijn te vergroten. In de toekomst zal er nog veel meer worden georganiseerd en ik beveel u van harte aan om hierbij aanwezig te zijn. In de ontmoeting gebeurt het.

De onder staande youtube is een impressie, beginnend bij het “Vaccinatielied”. Het geluid en beeld zijn niet optimaal, maar ik heb de tekst van twee sprekers voor u te pakken gekregen.

 
In de uitklapblokken onder het filmpje staan de speeches van:

1. Merel Boogaard, moleculair analist over het huidige gebruik van de PCR test, waar vrijwel alle actuele maatregelen op gebaseerd zijn. Niets werpt meer licht op de situatie dan de mensen die het werk zelf uitvoeren. Merel weet alles van de PCR test en haar informatie is schokkerend! Lees, lees, lees!

2. Jeroen Pols is advocaat en aangesloten bij viruswaarheid.nl Hij zet op een zeer heldere manier uiteen wat de spoedwet inhoudt. Het is ongekend, en zal onze vrijheden drastisch beperken. Waarvoor? Willen we dit? Wat kunnen we doen? Luister naar Jeroen Pols. Heel belangrijk, want de waanzin regeert.

3. Door Frankema, yours truly, initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij – opgezet voor transparante informatie en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.

 

 

 

17:30 Nelleke Bakker, ex medewerker RIVM
28:00 Door Frankema, initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij
1:15 Jeroen Pols, advocaat
1:47 min. Merel Boogaard
1:59 Elke de Klerk, arts
2:10 Sven Hulleman, intiatiefnemer van ‘Een oorlog reeds verloren’

 

Merel Boogaard, moleculair analist
Mijn naam is Merel. Ik ben moleculair analist in een academisch ziekenhuis in Nederland. Ik heb 15 jaar ervaring met PCR testen. Ik heb PCR tests opgezet, uitgevoerd en mede gevalideerd, waaronder heel lastige. Ik zag direct de praktische en technische moeilijkheden van het testen van COVID-19 met een PCR test. In eerste instantie hield ik die twijfel voor me, totdat er verhalen naar buiten begonnen te komen dat die test niet goed werkte.

Toen heb ik contact opgenomen met Viruswaarheid met de vraag hoe zij daar in stonden. Toen werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan een team van labmensen en daar heb ik ‘ja’ op gezegd. Ik ben me erin gaan verdiepen en ik kan jullie vertellen dat er geen hout klopt van de PCR test. Ik mag er nog niet teveel over zeggen omdat er nog een rapport naar buiten komt. Kort gezegd dient een PCR test als voorbewerking voor vervolgonderzoek waar de uiteindelijke uitslag op gedaan wordt, en dat gebeurt nu niet. De uitslag wordt via de teststraten van de GGD direct op de PCR test gedaan en dat is een schandalige gang van zaken. Ik wil als bevlogen analist mijn verontwaardiging uitspreken over deze gang van zaken.

Analisten van Nederland, regering van Nederland, het RIVM, de GGD, ik sta hier om mij verontwaardiging en oprechte boosheid uit te spreken over het gebruik van een frauduleuze PCR test voor de diagnostiek van COVID-19. Deze test is slecht opgezet en geeft geen betrouwbaar testresultaat. Deze test geeft positieve resultaten waar zij er niet zijn en negatieve resultaten waar het SARS-CoV-2 virus er wel is, maar niet gedetecteerd wordt.

Analisten van Nederland, ik vraag jullie om op te staan en de eer van jullie vak te verdedigen. Wij hebben een bijzonder vak. Zonder oze data en meetresultaten kan de arts zijn of haar werk niet doen. De arts vaart op de gegevens die het lab en de analisten aanleveren. Ons werk moet onberispelijk zijn. Vrij van technische fouten en interpretatie fouten. Zo dicht bij de 100% nauwkeurigheid als we maar kunnen komen.
De datazwendel met de COVID-19 PCR test is een ontoelaatbare smet op het laboratoriumblazoen. Net als de wetenschap moet de klinische diagnostiek betrouwbare feiten afleveren. Dat is onze taak.

Maar wat gebeurt er? De data worden geproduceerd in afzonderlijke labs onder omstandigheden die te wensen overlaten. De data worden uitgelezen door het RIVM. De analist en de data zij gescheiden. De analist die de test uitvoert, krijgt geen feedback over hoe de test is gegaan. De persoon die de data uitleest, heeft geen weet van het voortraject. Er is geen enkele manier om het verloop van het traject te controleren.

Als analist heb ik geen eed van Hippocrates af hoeven leggen zoals de artsen. Maar ik voel zo’n eed om alleen het goede te doen wel, diep van binnen in mijn hart. En bij iedere uitslag die ik afgeef, denk ik aan de patient die erachter zit. Die patient verdient het beste. Maar in het geval van de COVID-19 diagnostiek krijgt de patient niet het beste. Ons van is bedoeld om uitsluitsel te geven. De ziekte is wel aanwezig, of de ziekte is niet aanwezig. En als wij geen uitsluitsel kunnen geven, zullen wij daar volstrekt eerlijk over zijn. Dat is onze taak. Wij analisten geven niet altijd een leuk bericht, maar wel een betrouwbaar bericht.

Ons vak is niet bedoeld om verwarring en angst te zaaien. Ons vak is niet bedoeld om beperkend beleid te implementeren op basis van onbetrouwbare gegevens. Het is misdadig om het analistenvak te misbruiken om ondeugdelijk politiek beleid te implementeren. Er is geen tweede coronagolf. Er is een datagolf op basis van vals-positieve testresultaten omdat de test net klopt. Ik vraag alle analisten van Nederland om op te staan tegen het kapen van ons vak om dit wanbeleid mogelijk te maken.

Ik roep het RIVM op om de data terug te geven aan de analisten en de data te laten uitlezen door de analisten die de data hebben geproduceerd. Want alleen dan is er zuivere feedback tussen labonderzoek, analyse en uitslag. Ik roep het RIVM op te stoppen met het nutteloze testen van gezonde mensen en een uitgebreide test aan te bieden met sequencing en serologisch onderzoek voor hen die dat echt nodig hebben. Maar dat zijn er op dit moment niet zo veel, want er is geen tweede golf. Alleen een datazwendel.

Wat ik als doodgewone medisch analist heb gedaan, is in technische termen niet buitengewoon. Als je weet waar je moet zoeken, is het niet zo ingewikkeld om de PCR test te debunken. Het is zelfs kinderlijk eenvoudig. Wat wel buitengewoon is, is dat ik mezelf de autoriteit heb gegeven om de autoriteiten te checken. Je hoeft daar geen toestemming voor te vragen. Sterker nog, die toestemming ga je van de autoriteiten net krijgen. Als democratisch burger is een rechtstaat heb je altijd het recht om de autoriteit te controleren. Ik zou willen zeggen: Het is je plicht om dat te doen, want macht corrumpeert onvermijdelijk.

Als wij niets doen, zal het : “Gelooft u ons nou maar”, “Wij weten wat we doen”, “Wij weten wat goed voor u is” de boventoon gaan voeren. “Dan zal de systeemrot doorwerken in het beleid dat ons, burgers van Nederland, aangaat. Dus: geef jezelf toestemming om de autoriteiten te checken, want als wij het niet doen, doet iemand het. Autoriteit wordt je niet gegeven. Die kun je alleen zelf in eigendom nemen. Als je jezelf autoriteit durft te geven, kan een doodgewoon iemand buitengewone dingen bereiken. Denk niet: “wie ben ik om dat te doen?” “Daar ben ik niet slim genoeg voor” Doe het. Het is misschien niet perfect, maar goed genoeg om een goed verhaal te hebben. En wij moeten dat verhaal naar buiten brengen, want de autoriteiten doen het niet.

Jaap van Dissel weet hiervan. Het Erasmus weet hiervan. Marion Koopmans weet hiervan. Het kabinet weet hiervan . En ze doen niets. Ze blijven doorgaan met gezonde mensen wattenstokken in hun neus te duwen, frauduleuze labgegevens te produceren en maken ons wijs dat er een tweede golf is, dat het heel slecht gaat, en dat we allemaal aan de smoelkorf moeten, dat we onze contactgegevens open bloot op straat moeten achterlaten als we een terrasje willen pikken. Dat we bang moeten zijn voor elkaar en 1,5 m afstand moeten houden terwijl de ziekenhuizen en de IC;s leeg zijn.

Mensen raken hun baan kwijt, ondernemers gaan failliet, mensen zijn bang en ongelukkig, aangewakkerd door de tweede golf. Die golf wordt gecreëerd door mensen die onafhankelijk van elkaar doen wat ze is opgedragen. Het grootste kwaad komt in de wereld niet door de rotte appels alleen, maar door de mensen die eromheen zaten en geen vragen stelden. Door mensen die dachten: “Mijn naam is haas.” “Ze zullen wel weten wat ze doen.” “Wie ben ik om mijn mond open te doen?” De autoriteiten zijn al aan de tand gevoeld over de frauduleuze PCR test, en ze doen niets.

Dus dit is een oproep aan alle doodgewone mensen in doodgewone banen in de medische zorg, de paramedische zorg en de geestelijke gezondheidszorg om naar voren te stappen en je mond open te doen als je weet dat er iets niet klopt. Van de hoge pieten hoeven we het niet te hebben. Het komt nu op onze schouders neer. De PCR test draait om geld, niet om volksgezondheid.

Dit is ook een oproep aan de gewone mensen om niet meer voor iedere snottebel naar de teststraat te rennen om je neus te laten perforeren. Want als wij zeggen: ja dag! Stop die staaf lekker in je eigen neus! Een andere plek mag ook, dan kunnen we dit krankzinnige systeem om laten vallen. Als wij zeggen: Dag, meneer Hugo de Jonge, zoek het lekker uit met je verplichte quarantaine en je verplichte contactonderzoek bij gezonde mensen, dan stort deze fraude als een kaartenhuis in elkaar. Als wij ophouden met elkaar te beschuldigen potentieel besmettelijk te zijn en als een mak schaap naar de teststraat te rennen voor ieder kuchje, is het klaar. Dan houdt het op. En als die spoedwet er doorheen komt,. wordt dit werkelijkheid. Dan kunnen we gevangen worden gehouden in een permanente noodtoestand tot er een vaccin is, op basis van frauduleuze PCR testen waar mensen toe worden verplicht deel te nemen.

Dus, kabinet, RIVM, Rutte, de Jonge, Koopmans, Erasmus: wij weten waar jullie mee bezig zijn, en het moet ophouden. Kappen, klaar, uit. Geen testwaanzin over mensen die niets mankeren. Ophouden met het opbraken van de infectiegegeven van maart-april, verhoudheidjes en artefacten. Gedegen diagnostiek voor degenen die dat echt nodig hebben. Kappen met experimenten met de smoelkorf, kappen met de 1,5 m samenleving kappen met gegevens achterlaten.

Ik zag ooit een youtube filmpje over een vrouw die in een hutje in het bos leefde zonder elektriciteit en stromend water, langs een kabbelend beekje. Ze was de gelukkigste mens op aarde: Haar motto was: WE are conscious subjecters to the society we live in. Oftewel: We stemmen vrijwillig in met de samenleving waarin we leven, of we ons daar nu van bewust zijn, of niet. Wordt bewust en kies wijs.

 

Jeroen Pols, een van de initiatiefnemers van Viruswaarheid
– Ik ben Jeroen Pols. Ik ben een van de initiatiefnemers van Viruswaarheid.

– Deze demonstratie is voor iedereen. Wie hier ook staat, boeren, ondernemers, ouderen, jongeren, links of rechts, wij staan hier samen tegen een overheid die onze vrijheden wegneemt.

– Wij hebben allemaal te maken met een volledig geradicaliseerde overheid. De gevolgen merken wij iedere dag, iedere minuut, iedere seconde.

– Vanaf half maart zijn onze grondrechten afgepakt. Van de een op de andere dag mochten wij helemaal niets meer.

– Iemand een hand geven? Verboden
– Iemand omhelzen? Verboden
– Bij iemand op bezoek? verboden
– Naar school? Verboden
– Wandelen in het bos of in de duinen? Verboden
– Praatje op straat? Verboden
– Een feestje? verboden
– Naar een café of restaurant? Verboden
– Naar de bioscoop? Verboden
– Naar het theater? verboden
– Naar de kapper? Verboden
– Je ouders bezoeken? Verboden
– Naar de sportschool? Verboden
– Reizen? Verboden
– Vergaderen? Verboden
– Demonstreren? Verboden
– Jongeren die met andere jongeren chillen? Verboden
– Iemand dichter dan 1,5 meter benaderen? Verboden.

– Allemaal maatregelen die wij nog nooit eerder ingezet hebben.

– Maatregelen waarover altijd een consensus bestaan heeft dat die niet effectief of dusdanig schadelijk en onethisch zijn, dat het alleen in de ergst mogelijke situatie ingezet kan worden.

– Mensen dachten dat dit tijdelijk was. Straks gaan we terug naar normaal

– Weet u het nog? Eerst moesten wij wachten tot R0 onder één was.

– Toen moesten wij wachten tot de curve flatten was.

– Toen moesten wij wachten dat het aantal IC-opnames onder de 700 was.

– Toen moest het naar 500.

– Toen de IC’s leeg waren gingen we positieve tests tellen.

– Toen er nauwelijks positieve tests waren moesten wij wachten op een tweede golf. Nu moeten we wachten tot er een vaccin is.

– Maar die 1,5 meter, die gaat voor altijd blijven. Het Nieuwe Normaal.

– Inmiddels zijn er zogenaamde versoepelingen. Onze eigen vrijheden worden nu gebruikt om als kinderen te straffen en belonen. “Nou jongens, wat een vrijheid. Jullie MOGEN weer naar de sportschool. Maar de douches, nee die mogen niet open.” “Jullie zijn stout geweest in het weekeinde. Nu moeten we de touwtjes weer aantrekken”

– Ondernemingen mogen een beetje open. U mag weer open, maar u moet 90 % van uw klanten weigeren. Hele branches zijn met absurde protocollen tegen de muur gezet. Teveel om te sterven, te weinig om te overleven.

– De gevolgen zijn enorm.

– Veel mensen denken dat het meevalt. Mensen het valt niet mee en het gaat niet meevallen.

– De eerste drie maanden 330.000 nieuwe werklozen en still counting. Tegen het einde van het jaar/ Een miljoen werklozen erbij? De helft van de horecaondernemers failliet? Er zijn tientallen miljarden over de balk gegooid. Onze staatsschuld groeit als nooit eerder.

– Patiënten hebben maandenlang geen behandelingen gehad. Jongeren zaten maandenlang thuis en mogen nu naar school in een hygiënecircus met absurde regels en pijlen in de gangen.

– Rechtbanken functioneren nauwelijks. Overal en altijd, beperkingen door “corona”

– Wij zitten gevangen in een absurd doolhof van plexiglas en mondkapjes.

– Wij worden dagelijks bedreigd met nieuwe maatregelen. Mondkapjes. Gedwongen quarantaine. Gedwongen testen. Gedwongen vaccinatie. Nieuwe sluitingen.

– Het sluiten van dorpen, steden of gebouwen. De media en politici overschreeuwen elkaar met de meest draconische maatregelen.

– Nu ligt er een wetsvoorstel die deze totale waanzin tot wet gaat verheffen.

– Voordat ik hier verder op in ga, even terug naar het begin.

– Hoe zat het ook al weer?

– Onze grondrechten liggen vast in de Grondwet. Als onze overheid onze grondrechten wil inperken, dan kan dat in uitzonderlijke situaties. Wij
– hebben wij als burgers dan wel het recht om te weten waaruit de noodzaak bestaat en of die überhaupt bestaat om onze grondrechten in te perken.

– Dit kan als buitengewone omstandigheden dit noodzakelijk maken.

– Waar is die uitzonderlijke situatie?

– Ik keek om mij heen en zag niets schokkends gebeuren. De grootste ramp sinds de Tweede Wereldoorlog. Niemand om mij heen werd ziek of stierf. Er gebeurde niets bijzonders.

– Al in maart zei Van Dissel dat het virus niet dodelijker is dan een griep, het virus vooral gevaarlijk is voor mensen die ook aan griep sterven en voor 98% van de bevolking geen gevaar vormt.

– Ja op individueel niveau is elk sterfgeval een ramp. Maar op macroniveau? Corona is een heel vervelend virus. Ook ik kan morgen op intensive care belanden of sterven. Maar dat verandert mijn mening niet. Ik wil niet dat een samenleving opgeofferd wordt om mij te beschermen.

– Feit is: Er sterven dit jaar niet meer mensen dan andere jaren! In Oostenrijk vielen er meer doden door de griep dan door corona dit jaar. In Duitsland zijn er dit jaar aanzienlijk minder mensen overleden dan vorige jaren. En wij zitten in een wereldwijde catastrofe?

– De enige ramp die wij kennen sinds maart zijn de maatregelen van De Jonge en Rutte.

– Wij hebben als burger het recht te weten waarom onze overheid deze besluiten nemen Daarom hebben wij een rechtszaak aangespannen.

– Wij vroegen twee dingen:

– 1. Geeft u ons een onderbouwing van uw besluiten, toon ons de noodzaak en laat zien welke afwegingen u heeft gemaakt. Heeft u afwegingen gemaakt?

– 2. Waarom houdt u zich niet aan de grondwettelijke weg om een noodtoestand uit te roepen?

– Rutte en De Jonge hebben elke onderbouwing geweigerd.

– “Wij hebben de beste deskundigen dus onze besluiten zijn goed.” Een schande dat wij denken het recht te hebben hun ter verantwoording te roepen.

– In een rechtsstaat werkt dat niet zo.

– Een noodzaak bestaat niet omdat het een noodzaak genoemd wordt. Een noodzaak moet aangetoond worden met feiten. Een ramp is geen ramp omdat een politicus dit roept. Het moet blijken uit de feiten.

– Zijn dit zo een onredelijke vragen? Wij kregen geen antwoorden.

– Wat gebeurde wel? Wij zijn door de media en de politiek weggezet als complotdenkers en recalcitrante randfiguren, onsolidaire aso’s, staatsgevaarlijk tuig. Wij zijn zelfs op één lijn gezet met terroristen.

– Net als u allen trouwens Wij zijn allemaal aso’s en onsolidair tuig!

– Een groot deel van de samenleving weet niet eens wat onze standpunten zijn maar weet wel dat wij slechte mensen zijn. Alleen omdat wij de brutaliteit hebben om te vragen op basis waarvan onze grondrechten weggenomen zijn en omdat wij vinden dat Rutte zich aan de wet moet houden.

– Zelfs een voormalig rechter van de Hoge Raad, mr. Hammerstein, noemt onze eisen “inhoudsloos geblaat van een stel schreeuwerds?

– Wetenschappers en deskundigen die de brutaliteit hebben om het beleid van ons kabinet ter discussie te stellen worden in de media en politiek afgemaakt. Er bestaat een enorme angst. De meesten houden hun mond en hopen dat de trein aan hun deur voorbij rijdt.

– Wanneer was het de laatste keer dat mensenrechtenactivisten weggezet worden als oproerkraaiers en asociale gekken? Sjnds wanneer houdt de Nationaal coördinator terrorisme en veiligheid zich bezig met mensen die de rechtsstaat willen behouden? Dit is ongehoord!

– Over het coronavirus mogen dus geen vragen gesteld worden.

– Nee. Het is een verschrikkelijke ramp, en dat is zo omdat wij het zeggen! Het is een gedwongen staatsreligie geworden.

– Ik durf het zelfs een medisch fascisme te noemen. Onze samenleving en onze levens zijn volledig in het teken gesteld van corona. Onze vrijheden zijn weggenomen voor corona. Onze toekomst is weggenomen voor corona. Ons plezier is weggenomen voor corona.

– Na de uitspraak in Den Haag vroeg ik mij serieus af of de rechtsstaat nog wel bestaat of dat wij inmiddels in een dictatuur beland zijn. En nu?

– Na vijf maanden geregeerd te zijn op basis van onrechtmatige decreten willen het kabinet en het parlement proberen met grote snelheid de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 aangenomen te krijgen.

– Als deze wet aangenomen wordt, mensen, maak je borst maar nat.

– Ook hier misbruiken De Jonge en Rutte een bevoegdheid die zij helemaal niet hebben.

– De mogelijkheid om een noodwet te maken, is alleen als er sprake is van een uitzonderlijke situatie. Die is er niet. De ziekenhuizen en mortuaria zijn leeg. Niemand is ziek. Er is niets aan de hand.

– Maar we maken maar vast een wet als we die later nodig hebben? We creëren een permanente noodtoestand voor als er misschien iets gebeurt? Dit kan niet!

– Met deze wet wordt de Grondwet opzij geschoven.
– En niet alleen dat. De bestrijding van virussen is geregeld in de Wet publieke gezondheid. Deze wet heeft maar twee dwingende maatregelen.

– 1. Als iemand besmet is met een hele enge ziekte, dan kan hij gedwongen in quarantaine gezet worden. Hij heeft dan recht op een advocaat en een rechter die de beslissing controleert.

– 2. Als een gebouw besmet is met een ziekte, kan deze gesloten worde.

– De wet voorziet helemaal niet in straffen en sancties. Dat is ook logisch. Als er echt een enge ziekte heerst, dan hoef je mensen helemaal niet te dwingen om thuis te blijven. Dat doen zij vanzelf!

– Deze wet biedt helemaal geen mogelijkheid om gezonde mensen dwingend in quarantaine te stellen. Dat bestaat helemaal niet.

– En toch gaat De Jonge dit in een wet vastleggen. Deze wet geeft hem onvoorstelbare bevoegdheden. En onze volksvertegenwoordigers staan er als klapvee bij. PvdA, Groenlinks, CDA, SP, Christenunie, allemaal juichen zij Rutte toe. Niemand die opkomt voor onze rechten en vrijheden.

– Niet alleen wordt de anderhalve meter-maatregel in de wet vastgelegd. Ook krijgt hij de bevoegdheid om zonder instemming van het parlement hele bedrijfssectoren, scholen, verpleeghuizen, gebouwen, openbare plaatsen, gebieden en inrichtingen naar eigen inzicht te sluiten of beroepsverboden uit te vaardigen. De minister mag ook demonstraties, vergaderingen en manifestaties verbieden.

– Vangnetbepaling
– De wet bevat een vangnetbepaling waarmee de minister ook andere nog niet genoemde maatregelen kan doorvoeren.

– Dit biedt de mogelijkheid om aan heel Nederland een mondkapjesverplichting op te leggen.

– Niet is uit te sluiten dat de minister deze bevoegdheid ook gebruikt om bijvoorbeeld verplichte vaccinatie, testen en gedwongen quarantaine van hele appartementsgebouwen mogelijk te maken.

– Straffen
– De straffen zijn in het wetsvoorstel flink verhoogd naar minimaal 444 tot duizenden euro’s en enkele maanden vrijheidsstraf.

– Kinderen worden ontzien. Want onze bestuurder hebben het beste met hen voor.

– Zij ontvangen van De Jonge een lagere boete van maar 104 euro of worden naar Bureau Halt gestuurd als zij bijvoorbeeld geen anderhalve meter afstand tot hun vriendjes of vriendinnetjes houden.

– Gaat u uw kind uitleggen dat hij een crimineel is? Gaat u hem begeleiden naar Bureau Halt waar uw zoon of dochter streng toegesproken worden dat zjj echt niet nog een keer zo dicht bij hun vrienden mag komen? Gaan wij dit echt doen?

– Ontmanteling rechtsstaat
– De geldigheidsduur van de wet is in beginsel zes maanden. De minister kan zonder instemming van het parlement de geldigheid telkens met twee maanden verlengen.

– De regeling is omstreden omdat sinds de Tweede Wereldoorlog grondrechten niet meer in deze omvang opzij geschoven werden.

– Deze wet is een juridisch gedrocht. Hier worden bevoegdheden uit de kast getoverd die helemaal niet bestaan.

– Onzekerheid en repressie wordt deel van ons dagelijks leven. Heeft u de supermarkteigenaar in het oosten van het land afgelopen dagen gezien? Die door een overmacht van handhavers en politie gesloten werd omdat hij zich niet aan het protocol zou houden? De wanhoop van deze man. Die keihard werkt voor zijn bestaan wordt als een crimineel behandeld. Sluiten omdat hij niet voldoende gelet heeft op de anderhalve meter? Wen er maar vast aan.

– Met deze wet is dit onze toekomst. Angst, intimidatie, onzekerheid en repressie. Het gaat deel uitmaken van ons dagelijkse leven.

– Maar laten we de vraag stellen hoe dit mogelijk is? Hoe zijn wij in deze situatie terecht gekomen?

– Want wij moeten ook zelf in de spiegel kijken. Wij hebben dit laten gebeuren. Wij zijn te goed van vertrouwen geweest.

– Niet iedereen had het in de gaten dat het afbreken van onze grondrechten al jaren aan de gang is. Iedere keer een stukje hier, een stukje daar.

– Vrijheid betekent namelijk de vrijheid om anders te zijn, de vrijheid om andere meningen te hebben, de vrijheid om niet sympathiek te zijn.

– Juist mensen die vragen stellen en anders denken dan de massa kregen het moeilijk. Mensen die op hun eigen manier wilden leven. Of dit nu boeren, kunstenaars, kluizenaars, woonwagenkampen, alternatievelingen of andere dwarsdenkers. Een samenleving heeft deze mensen nodig. Een land waar iedereen hetzelfde denkt, hetzelfde doet, is een land in stilstand.

– En juist de mensen die de afgelopen tien jaar tegen de stroom ingingen, hadden het al jarenlang lastig. Die zagen en voelden wat er gebeurde. Die voelde de toenemende repressie van een autoritair wordende overheid.

– De overheid draait namelijk al jarenlang aan de kraan van de vrijheid. Steeds een beetje, steeds verder dicht totdat hij nu helemaal dichtgedraaid wordt.

– Want hoe zat het ook al weer met die vrijheden?

– Die grondrechten die zijn namelijk van ons! Die zijn niet van Rutte of De Jong om van ons te nemen en te geven.

– Wij hebben een afspraak met Rutte. Wij staan een deel van onze vrijheden af en betalen onze belastingen. U handelt in ons belang.

– U houdt zich aan de Grondwet en zorgt dat wij in ons land in vrijheid kunnen werken en leven. Wij houden ons aan de wetten en regels. Maar u ook!

– En die grondrechten, die zijn ons kapitaal. Dat kapitaal staat op een virtuele bank. Onze bank. Rutte mag daarvan af en toe een beetje opnemen als het echt nodig is. En wij vertrouwden erop dat hij deze mogelijkheid niet zou misbruiken.

– Maar onze bewindslieden hebben gretig gebruik gemaakt van ons vertrouwen!

– Terrorismedreiging? Neem mijn vrijheid, neem mijn privacy. Ik heb niks te verbergen. Het is voor mijn veiligheid.

– Criminaliteit? Neem een beetje van mijn vrijheid, neem mijn privacy. Het is voor mijn veiligheid.

– Klimaat? Neem een beetje van mijn vrijheid. Het is voor een goed doel.

– En nu? Een virus? Geef alle vrijheden hier, en ik ga het voor u regelen!

– Op 15 maart was onze rekening-courant met vrijheden van de een op de andere dag leeg.

– Rutte nam onze vrijheden met de belofte dat wij niet meer doodgaan? Wij gaan de hele samenleving stop zetten om mensen die aan het einde van hun leven zijn nog langer te laten leven?

– De valse beloftes werden doorzichtig. Want dat kan helemaal niet! Wij gaan allemaal een keer dood! Daar kan een Rutte of een De Jonge helemaal niets tegen doen. We worden geboren, we leven en we sterven. Dit doen wij al duizenden jaren zo.

– En die ouderen die in eenzaamheid leven en sterven omdat ze van Rutte en De Jonge beschermd moeten worden? Hebben wij gevraagd wat zij er zelf eigenlijk van vinden?

– Dat jongeren hun leven moeten opgeven om opa en oma een paar maanden langer te laten leven? Ik spreek veel ouderen die liever doodgaan dan in deze omstandigheden verder te moeten leven en deze last op zich te moeten nemen. Onze ouderen gaan door een hel.

– Het kabinet heeft alles genomen en wil nu nog meer. Maar een overheid die onze vrijheid wegneemt voor veiligheid, neemt ons in de maling. Onthoudt dat!

– Een overheid die ons vertelt dat wij niet meer doodgaan spreekt niet de waarheid! Het is de kwakzalver die met dit soort beloftes een vals medicijn verkoopt.

– En het was 15 maart dat ook ik wakker werd. Wacht even Rutte, wat gebeurt hier?

– Zoals ik al eerder zei, de overheid heeft zichzelf de afgelopen 20 jaar steeds meer gepermitteerd.

– De overheid bespiedt ons de hele dag, zij verzamelen onze gegevens, volgens ons met camera’s, luisteren onze telefoongesprekken mee, lezen onze e-mails, maken logaritmes op basis van de verzamelde data, de overheid kijkt altijd en met iedereen mee.

– Kunt u zich herinneren wanneer wij een vrijheid terugkregen? Ik niet.

– Onze overheid heeft een tegenstelling gecreëerd tussen veiligheid en vrijheid.

– Maar die tegenstelling bestaat helemaal niet. Er is geen veiligheid zonder vrijheid!

– Het voelt helemaal niet veilig als de overheid alles en iedereen controleert. Als je constant alert moet zijn om niet een regel te overtreden, hoe absurd ook.

– Dit is voor ons allemaal een kostbare les.

– Wij kunnen ons alleen veilig voelen in een land waar onze overheden onze vrijheden en rechten respecteert. Wij zijn pas vrij als de overheid alleen met ons privéleven bemoeit als het echt noodzakelijk is.

– Dat velen van ons dat niet beseft hebben wat een rechtsstaat betekent, is een onvoorstelbare luxe. Het is net als gezondheid, je kent pas de onschatbare waarde als die weg is.

– Onze rechtsstaten zijn opgebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Ook toen hebben mensen geleerd wat het is om onder tirannie te leven. Door de ervaringen van onze grootouders hebben we tientallen jaren in een ongekende vrijheid geleefd. Een vrijheid en welvaart die nooit eerder gekend is.

– Deze kostbare lessen hebben onze beleidsmakers vergeten.

– Wij moeten daarom de ervaringen van afgelopen maanden koesteren. Dit zijn waardevolle ervaringen. Wij hebben geleerd wat het is om onze vrijheid te verliezen.

– Een overheid die alles dicteert voelt niet veilig. Het geeft angst, stress, onveiligheid en onzekerheid.

– Daarom moeten deze kans aangrijpen om onze grondrechten terug te claimen. Wij moeten eisen dat zij onze rechten respecteren. De rechtsstaat die jarenlang is uitgehold, moet hersteld worden.

– Wij moeten ons vrij kunnen bewegen zonder constant gevolgd en bespied worden.

– Wij moeten ons straat kunnen lopen zonder lastig gevallen te worden door de overheid.

– Wij moeten thuis onze gordijnen dicht kunnen trekken zonder dat de overheid in onze woonkamer meekijkt.

– Als wij een andere mening hebben, moeten wij die kunnen uiten zonder bang te zijn.

– Als wij mensen willen aanraken, ontmoeten of omhelzen moet dat kunnen zonder toestemming van de overheid. Zonder bang te zijn dat een handhaver meekijkt.

– Dit zijn ONZE rechten. Rutte en De Jonge moeten met hun vingers daarvan afblijven.

– Laat het een les zijn. Er bestaat geen veiligheid zonder vrijheid. En veiligheid is niet alleen leven zonder angst voor terrorisme, enge ziektes of criminaliteit, maar vooral een leven zonder een constant meekijkende en corrigerende overheid.

– Een rechtsstaat heeft constant onderhoud nodig. Het is een breekbaar goed. Het is te kostbaar om het onderhoud over te laten aan onze overheid. Wij moeten dat doen.

– Wij staan nu op een kruispunt. Het is tijd voor verandering. Als we niets doen, kan het een hele verkeerde kant opgaan.

– Maar laten we het als een kans zien.

– We kunnen alles ook in een goede richting bewegen. In de richting van een samenleving waar problemen met menselijkheid opgelost worden en niet met straffen en prikjes. Menselijkheid!

– Een samenleving waar wij met onze medemensen met genegenheid en liefde helpen. Een samenleving waarin woorden als solidariteit, samen en sociaal weer betekenis krijgen.

– Een samenleving waarin transparant is wat de overheid doet en wil.

– Een overheid die onze belangen behartigt en niet die van een aantal multinationals.

– Een samenleving waarin onze kinderen weer zorgeloos kunnen opgroeien zonder zich schuldig te voelen. Dat ze weer met hun vrienden en vriendinnen kunnen rondhangen en chillen zonder bestraffend toegesproken te worden. Zonder dat ze voor straf naar HALT gestuurd worden.

– Een overheid die onze zuurverdiende belastinggelden uitgeeft aan ziekenhuizen en scholen in plaats van miljarden uit te geven aan waardeloze PCR-testen en overbodige vaccins.

– Een overheid die ons niet verbiedt om ons eigen geld te verdienen.

– Een overheid die ons niet tegen elkaar uitspeelt en opzet.

– Laten we vandaag beginnen.

– De eerste stap is dat de spoedwet er niet mag komen.

– Dit kunnen wij samen doen. En Iedere keer als geknabbeld wordt aan onze vrijheid, moeten wij de vraag stellen “Klopt dat?” “Is dat zo?” Wij mogen onze vrijheden nooit meer als vanzelfsprekend beschouwen.

– Dit kan alleen samen. Echt samen. Niet een samen en solidariteit van boetes, straffen en kliklijnen. Samen en solidariteit uit menselijkheid en liefde.

– Wij moeten onze medemensen die door een propagandakanon in verwarring verkeren naar de realiteit terug brengen. Zij zijn bang. Wij moeten hun uit de angst halen. Met liefde en geduld.

– Onze overheid kan deze maatregelen alleen doorvoeren met ons. Wij zijn de samenleving. Als wij het niet willen, gebeurt het niet. Zij hebben geen macht zonder ons.

– Wij moeten de schade die aan onze samenleving wordt toegebracht beperken. Het gaat jaren duren om de economische, sociale en maatschappelijke schade te herstellen.

– Wij moeten de verandering zijn. Zonder geweld. Met liefde en waarheid. Laten we vandaag beginnen.

Dank u voor het luisteren.

 

Door Frankema, initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij
Er zijn witte leugens en zwarte leugens.

Een zwarte leugen is gewoon liegen; iets zeggen dat niet waar is. Bijvoorbeeld: Het Rijksvaccinatieprogramma is gratis. Dat is niet waar. Het RVP kost de bevolking honderden miljoenen Euro’s per jaar, jaar in jaar uit.

We staan er niet bij stil, maar de kosten van een vaccinatieprogramma stoppen niet bij de kosten van het vaccin.

De belastingbetalers, u en ik, betalen niet alleen de vaccins, maar ook de salarissen van de artsen die de vaccins toedienen. En de huisvesting en het onderhoud van de consultatiebureaus. En dat geldt in meer of mindere mate ook voor de huisvesting en de salarissen van de beleidsmakers, en de werknemers van het RIVM en de gezondheidsraad, en het college ter beoordeling van geneesmiddelen, en het bijwerkingencentrum LAREB.

En daar bovenop komen nog de kosten voor het behandelen van wel of niet erkende vaccinatieschade. Het is niet gratis, maar de kosten zijn één van de dingen waar we het gewoon niet over hebben. Laat staan dat we het hebben over hoe de wereld eruit zou zien als we al die miljoenen Euro’s die we besteden aan de strijd tegen ziektes zouden besteden creëren van gezondheid.

Een witte leugen is subtieler. Er wordt iets gezegd, maar de belangrijkste informatie ontbreekt. Bijvoorbeeld: Vaccins zijn heel goed onderzocht. Wat ontbreekt is door wie! WIE heeft het onderzoek uitgevoerd. Wie heeft het betaald. Wie heeft de criteria vastgesteld. “Heel goed onderzoek” is snel een wassen neus, als er sprake is van belangenverstrengelingen. En die zijn er in hoge mate.

De website van het RIVM is wat mij betreft één grote witte leugen!

Vaccineren is géén keuze in Nederland. Het is gebaseerd op angst en onwetendheid. Om een keuze te maken hebben we informatie nodig die alle kanten van de zaak belicht, en die alle mogelijkheden benoemt. Maar die krijgen we niet. Wat we krijgen is Rijksvoorlichting over het Rijksvaccinatieprogramma. In de volksmond heet dat: Wij van WC-eend adviseren WC-eend.

Op de website van het RIVM ontbreken bronvermeldingen. Het RIVM kan alles zeggen – het valt niet te controleren, want de bronnen ontbreken. We moeten maar geloven dat het allemaal waar is wat er op de site staat. Het RVP is tenslotte gebaseerd op vertrouwen.

Maar hoe lang blijf je vertrouwen op een instantie die niet transparant is en die bovendien een agenda heeft? Een vaccinatiegraad van 95%.

In 2019 stond het volgende bericht in het Algemeen Dagblad:

“Uit onderzoek, uitgevoerd door het ‘opiniepanel van Eenvandaag’ onder ruim 32.000 mensen, blijkt dat meer dan een derde van de ouders met jonge kinderen geen vertrouwen heeft in de informatie van de overheid over de noodzaak van inenten.”

“Ouders vinden de informatie van het RIVM over inenten onvolledig en twijfelen aan de onafhankelijkheid van het instituut.”

 
De ouders hebben meestal gelijk en in dit geval is dat ook zo.

De voorlichting van het RIVM is manipulatief. De angst voor de ziekte wordt aangezet, en de risico’s van het vaccin worden gebagatalliseerd; onbelangrijk gemaakt, alsof ze niet bestaan.

In één van de gesprekken die de Stichting Vaccinvrij met het RIVM heeft gevoerd heb ik gevraagd wie ik aan kan spreken op de inhoud van de websites van het RIVM. Dat wisten ze niet. Kennelijk is er niemand die zich moet kunnen verantwoorden naar de bevolking toe. Er werken 80 mensen bij het RIVM aan de websites, en drie belangrijke bronnen waarop zij zich baseren zijn:

1. De stand van de wetenschap – die wordt bepaald door de farmaceutische industrie.
2. Stanley Plotkin, een man = een monster – die onder ede heeft verklaard dat hij vaccin experimenten heeft uitgevoerd op 1 miljoen kinderen in de derde wereld. En die bedacht heeft dat we vaccins kunnen kweken op de cellijnen van geaborteerde baby’s. En:
3. De WHO, een logge, bureaucratische instantie die door niemand wordt gecontroleerd, en die het vaccinatiebeleid heeft gekaapt.

Het RIVM zou de WHO moeten controleren, maar in plaats daarvan laat zij zich controleren door de WHO.

Op Rijksvaccinatieprogramma.nl – van het RIVM – staat het volgende:

“Deze website is aangesloten bij “Vaccine Safety Net, een wereldwijd netwerk van websites die wordt geëvalueerd door de Wereldgezondheidsorganisatie, die betrouwbare informatie biedt over de veiligheid van vaccins”

Ik waag het te betwijfelen. De grootste financierder van de WHO is Bill Gates, en daarnaast wordt de WHO ook gefinancierd door grote Banken en farmaceutische bedrijven. En het advies van de WHO dat de vaccinatiegraad wereldwijd 95% moet zijn, is goed voor een jaarlijks, gegarandeerde omzet van miljarden dollars – waar de donateurs vast blij mee zijn.

Van Bill Gates weten we dat deze man – géén medicus, maar een zakenman en een van de rijkste mensen op aarde, zijn geld gebruikt om invloed te kopen. Zijn naam duikt overal op, hij financiert, doneert, subsidieert iedereen die hij voor zijn karretje kan spannen.

Op de website van de stichting Vaccinvrij staat veel informatie over Bill Gates. En ook over de WHO en het Global Vaccine Action Plan. Dit is een tienjaren plan, en één van de plannen, die zonder enige media-aandacht – over de bevolking worden uitgerold. Het doel van deze plannen is de hele wereldbevolking van de wieg tot het graf te injecteren met vaccins waarvan we het wetenschappelijk bewijs dat dit veilig is maar niet boven water krijgen.

Het RIVM is zeer machtig. Zij informeert niet alleen de ouders, maar ook journalisten, politici en consultatiebureau-artsen.

Elk jaar organiseert het RIVM de Vaste Prik-dag, een nascholingsdag voor artsen die werkzaam zijn op het consultatiebureau. Ik ben meerdere keren aanwezig geweest, en zat daar met kromme tenen, want artsen worden net zo eenzijdig en onvolledig geïnformeerd als ouders.

Op de Vaste Prikdag in 2018 werden artsen opgeroepen om zich te scharen achter het standpunt van hun beroepsgroep dat het is bewezen dat vaccineren veilig is.

Waar is dit bewijs?

Op 24 augustus 2018 heeft de stichting Vaccinvrij met een WOB-verzoek gevraagd om het openbaar te maken.

De overheid is verplicht om op een WOB-verzoek antwoord te geven en de officiële termijn hiervoor is 4 weken. Je zou mogen verwachten dat dit bewijs met een druk op de knop van de computer opgevraagd zou moeten kunnen worden. Maar na een slepend traject, hebben wij het na twee jaar nog steeds niet gekregen.

En kortgeleden is de stichting Vaccinvrij naar de bestuursrechter gestapt en er is een juridische procedure gestart. Dus we houden u op de hoogte.

Alles is de laatste maanden in een stroomversnelling gekomen. En als er iets goed is aan de “COVID-crisis” – of liever gezegd de crisis die wordt veroorzaakt door de maatregelen – dan is dat mensen in snel tempo wakker worden. We zijn geen kinderen en we hebben genoeg van witte leugens en bangmakerij.

Het RIVM dient nu helderheid scheppen naar artsen en ouders en de hele Nederlandse bevolking – over de wetenschappelijke onderbouwing van de veiligheid van vaccins. En het RIVM dient helderheid te scheppen over de wetenschappelijke onderbouwing van de effectiviteit en noodzaak van de maatregelen tegen COVID. Zo niet dan is de rol van het RIVM uitgespeeld. Er is een tijd geweest dat de bevolking blind vertrouwde op autoriteiten. Die tijd is voorbij. Informatie dient transparant en controleerbaar te zijn. En als dat niet zo is, dan is het onverantwoord om het RIVM blindelings te volgen, want dan lopen we met mondkapjes voor en oogkleppen op de afgrond in.

Wat ik heb gezegd over het RVP zie ik ook gebeuren met COVID-19, maar dan nog erger. Straks komt er een mRNA-vaccin, een nieuwe technologie die nog niet bewezen is. En we zien precies hetzelfde – er wordt angst gegenereerd voor de ziekte, en er is geen enkel bewijs voor de veiligheid van het vaccin.

Maar deze dag geeft me heel veel hoop en vertrouwen. Er gebeurt zoveel op dit moment; er zijn zoveel prachtige interviews, prachtige websites en prachtige initiatieven. Alstublieft, maak er een gewoonte van om informatie met uw dierbaren te delen. Stuur filmpjes door, en houd het gesprek gaande. Want verandering begint met bewustwording.

We staan voor een gigantische uitdaging. We zullen nieuwe wegen moeten vinden die gebaseerd zijn op transparantie, keuzevrijheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor gezondheid. Maar als ik zie wat er op dit moment gaande is in de maatschappij, hoe de mensen opstaan, en wakker worden en actie ondernemen, dan geeft dat mij het vertrouwen dat die wegen op dit moment ontstaan. Wij zijn de verandering.

Dank u wel voor uw aandacht.

 

 

 
Tenslotte wil ik de organisatoren bedanken voor deze dag! Heel goed gedaan, dank jullie wel. Eén van hen, Ferdinand van der Neut heeft de dag van verbinding aangekondigd in een interview over de spoedwet dat online is gezet door “The Blue Dragon”. Ik plaats het graag want de informatie is zeer de moeite waard. Het kabinet, het RIVM en de media falen allemaal om de burger te beschermen tegen multinationals, en een destructieve agenda van de WHO. Informeer uzelf over deze spoedwet en deel de informatie! Het gaat ons allemaal aan en de toekomst ziet er niet goed uit.

 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This