De échte reset is de Going Direct Reset – Elze van Hamelen interviewt Catherine Austin Fitts

door | 28 sep 2021 | COVID-19 ziekte, WEF

Recentelijk is Weltschmerz met een delegatie afgereisd naar het Friese Stavoren voor een ontmoeting met niemand minder dan Catherine Austin Fitts.

Deze grand dame had in de jaren ‘80 een succesvolle carrière op Wall Street en bekleedde later een hoge positie binnen de regering van Bush Sr. Daar bleek ze dusdanig behept in het in de kiem smoren van corruptie en andere vormen van financiële fraude, dat ze uiteindelijk verwikkeld raakte in een verhitte rechtszaak met de federale overheid.

Na maar liefst 11 jaar procederen wist ze haar naam te zuiveren.

We spraken haar over de Going Direct Reset, een plan van centrale bankiers tot radicale hervorming van het financiële stelsel, slechts luttele maanden voor de wereldwijde coronapandemie werd afgekondigd. Het was dé kick-off voor de crisis waar we ons nu al ruim 1,5 jaar in bevinden.

De Great Reset van het World Economic Forum (het WEF) is echter slechts de marketing om dit grotere plan te dienen, zo vertelt ze.

Wie zijn de werkelijke architecten achter deze wereldwijde strategie? Ondanks dat staten ogenschijnlijk veel soevereiniteit genieten, blijken opvallend veel landen een vrijwel identieke agenda te volgen als het aankomt op de grote dossiers.

Deze machtsactoren achter de coulissen noemt zij ‘Mr Global’. En hoe verhoudt Mr. Global zich tot machtsblokken als China, Rusland en de VS? Fitts laat haar licht erop schijnen.

En ook op microniveau weet ze met buitengewoon scherpe observaties de vinger op de zere plek te leggen. Ze vertelt over het Solari Report wat ze heeft opgericht, waarmee ze mensen helpt een vrij en bezield leven te leiden.

Met Weltschmerz deelt ze alvast tal van praktische tips. Want waarlijke verandering, zo betoogt ze, begint bottom-up, bij het individu.

Juist in een tijd waarin de staatsmacht almaar toeneemt, is een evenwichtig maar kritisch tegengeluid essentieel.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This