De nieuwe wereld: Onverklaarde oversterfte – Marlies Dekkers in gesprek met Herman Steigstra

door | 28 jul 2023 | COVID-19 vaccin

Corona is al lange tijd over, maar de overheid heeft alvast 100 miljoen uitgetrokken voor een vaccinatiecampgange voor Covid-injecties voor de komende herfst. Hoe weten ze zo zeker dat Covid weer terugkomt? Wat is er toch gebeurt met de gewone griep die normaal gesproken elke winter langskwam, maar sinds Covid opeens verdwenen lijkt te zijn? Waarom doet de overheid geen moeite om uit te zoeken wat de oorzaak is van de oversterfte?

Marlies Dekkers van de Andere Wereld sprak met Herman Steigstra, statisticus met een bijzondere interesse voor de cijfers en statistieken die te maken hebben met oversterfte en meersterfte in verband met corona. Volgens hem is er sprake van een vooralsnog onverklaarde oversterfte, waarbij vaccinatieschade mogelijk een rol speelt.
 
 

 
U kunt de nieuwe wereld steunen met een donatie: klik hier
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This