De website ‘Meldpunt Vaccinatie’ voor het melden van vaccinatieschade is online!

door | 25 aug 2021 | COVID-19

De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie (BPOC) heeft goed nieuws: de website Meldpunt Vaccinatie is online! Op dit meldpunt kunnen bijwerkingen en overlijdensgevallen gemeld worden die zijn opgetreden na vaccinatie met één van de Covid-vaccins. Het meldpunt is opgericht omdat de PBOC zich ernstig zorgen maakt over de registratie van bijwerkingen en overlijdensgevallen door het Lareb, de officiële overheidsinstantie die bijwerkingen van medicijnen registreert. Het aantal meldingen van overlijdensgevallen dat zij tot nu toe ontvangen hebben via hun meldpunt op BPOC2020 ligt ongeveer drie keer zo hoog dan bij het Lareb. Bovendien heeft het Lareb nog geen enkele openheid gegeven of er tussen de bij hen geregistreerde meldingen en de vaccinaties een causaal verband is gevonden.

Ga hier naar Meldpunt Vaccinatie: www.meldpuntvaccinatie.nl

Aan de hand van de meldingen wordt door deze deskundigen een rapport opgesteld wat tevens zal worden gebruikt in het kort geding en de bodemprocedure die de BPOC2020 op zeer korte termijn tegen VWS gaat voeren teneinde een schorsing van de vaccinaties te bewerkstelligen. De conclusies uit het rapport zullen op deze website vermeld worden.

Wij hebben het Lareb op de hoogte gesteld van dit meldpunt. Op 9 september a.s. hebben wij een ontmoeting bij het Lareb. De registraties bij dit meldpunt én de rechtszaken tegen het VWS zetten wij echter door omdat wij het gezien de ernst van de meldingen die wij hebben geregistreerd noodzakelijk vinden dat de vaccinaties onmiddellijk (ruim vóór 9 september) geschorst dienen te worden zodat een diepgaand onderzoek tussen het verband van de meldingen en de vaccinaties plaats kan vinden.

Bekijk onderstaand het persbericht van 21 augustus over de oprichting van het Meldpunt Vaccinatie.

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief