De wereld vecht terug – massademonstraties laten zien dat onze vrijheid ons lief is

door | 28 jul 2021 | COVID-19 vaccin

Op 24 juli hebben miljoenen mensen laten zien dat onze vrijheid ons lief is. De druk om te vaccineren is de laatst weken opgeschroefd tot ongekende hoogte. Dit klopt niet. Aan alle kanten is duidelijk dat de maatregelen niet werken, en het vaccin faalt. En nog erger, dat het dat grote risico’s met zich meedraagt. Het aantal bijwerkingen loopt in de miljoenen; een fenomeen dat zich nog nooit in de geschiedenis van vaccins heeft voorgedaan.

En terwijl de sterfte aan COVID niet boven de sterfte aan een normale griep uit komt neemt de hysterie rondom dit virus proporties aan die alle redelijkheid te buiten gaan. Kerngezonde dubbel-gevaccineerde sporters die vier jaar hebben getraind om hun droom waar te maken komen terecht in een quarantaine-gevangenis omdat ze positief getest zijn met een onbetrouwbare test. Toeristen zitten in de stress of ze wel kunnen vliegen omdat ze de testresultaten niet op tijd binnen krijgen en evenementen worden afgelast omdat… ja, waarom eigenlijk?

De mensen die op de hoogte zijn van de feiten zijn het zat. En voor velen is het moment aangebroken om een streep in het zand te trekken. Nee tegen de maatregelen; nee tegen Covid-paspoorten; nee tegen Lockdowns. Ja voor grondrechten. Ja voorgoed werkzame medicijnen zoals Ivermectine voor de zieken en ja tegen vrijheid voor de gezonden.

Met de onderstaande collage hopen wij u een hart onder de riem te steken. We zijn met velen, we zijn snel groeiende, en tot actie bereid.

Geniet van de onderstaande beelden en zorg dat u 1 Augustus vrijhoudt in uw agenda. Dan is er weer een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en deel uit te maken van een happening die zowel in Amsterdam als in Berlijn plaats zal vinden.

Meer informatie over de demonstratie op 1 Augustus in Amsterdam en Berlijn kunt u hier vinden.

 

 

Wat de media u niet laten zien – 24-juli – een impressie van de derde ‘World Wide Demonstration’

 

Milaan

 

 

 

Sydney

 


 

 

Griekenland

 

 

 

Frankrijk

 


 

 

 

 


 

 


 

 

London

 


 

 

Ireland

 

 

 
Bovenstaande beelden zijn een fractie van het totaal aantal demonstraties die op de 24 ste hebben plaatsgevonden. Er is in 180 steden wereldwijd gedemonstreerd. De volgende – vierde – World Wide Demonstration zal plaatsvinden op 18 September 2021.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This