Demo 7 november groot succes – Nederlanders staan op voor zichzelf en medeburgers tot Australië aan toe!

door | 8 nov 2021 | COVID-19 ziekte


Foto: Anneke Ruys

 

Mini verslag van groots event

De Demonstratie op het Malieveld was een groot succes. Zoals elke keer was er weer veel politie. Dit is toch een aangekondigde demonstratie, waar is dat toch voor nodig? We hebben nu vaak gezien dat als de Romeo’s zich rustig houden de demo in goede harmonie verloopt. Gelukkig is ook nu de demo goed verlopen, was de sfeer goed en het zelfs het weer was goed. Er waren inspirerende toespraken en mooie ontmoetingen. Wat steeds duidelijker wordt is dat de zorg al 10 jaar kapot is, en dat er getracht wordt om dit de ongevaccineerden in de schoenen te schuiven. En de mensen pikken het niet meer. En dat Hugo de Jonge liegt over de bezetting op de IC ook niet. Het is moeilijk in te schatten hoe de verhoudingen liggen, maar zeker niet zo dat deze demo’s alleen ongevaccineerde mensen op de been brengen. Voor een groot deel van de gehele bevolking is de grens allang bereikt.

 
Heel bijzonder dit keer was de loyaliteit naar de Australische bevolking. Het grote spandoek met de Australische vlag, de Nederlandse vlag en de woorden: ‘Australia we are with you’ gaf me kippenvel. Fantastisch!

 

 

 

 
Voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn wat er in Australië gaande is, bekijk het filmpje van de pastoor die dit met de wereld deelt. Het is onvoorstelbaar…

 

 

 
5 december voor het Australische consulaat We gaan u er nog over informeren, maar zet de datum alvast in uw agenda.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This