Dichte deur bij het LAREB – vaccinatieschade niet bespreekbaar bij instituut opgezet voor het melden van vaccinatieschade?

door | 27 sep 2022 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

De paradox kan bijna niet groter zijn. Het officiële instituut voor het melden van vaccinatieschade is niet bereid om een themanummer van de Andere Krant met interviews van mensen die ernstige vaccinatieschade hebben opgelopen in ontvangst te nemen. Dit was onderdeel van een actie om aandacht voor bijwerkingen van het mRNA-vaccin te vragen.

In het kader van de week van de vaccinatieschade hebben de initiatiefnemers op dinsdag 26 september wel met een levensgrote opblaasbare olifant voor het LAREB gestaan. Het symboliseert uiteraard de olifant in de kamer die onze beleidsmakers niet willen zien: vaccinatieschade! Het bestaat, het is in vele gevallen zeer ernstig en onomkeerbaar.

Omdat de medewerkers van het LAREB de initiatiefnemers niet te woord wilden staan, heeft Frank Ruesink buiten een toespraak gehouden. Hij benoemt onder andere de 229.000 gemelde bijwerkingen na een corona injectie. Dit is een ongekend hoog aantal en vormt samen met de oversterfte die gelijktijdig met de uitrol van de experimentele mRNA-prikken is opgetreden een duidelijk signaal dat genegeerd wordt door het LAREB en de overheid.

 

 

 
De organisatoren zijn van mening dat er nu echt serieus onderzoek moet worden gedaan naar een mogelijk causaal verband en dat de vaccinatieronde gepauzeerd moet worden, totdat duidelijk is dat de vaccins echt veilig zijn. Bezoek de website voor meer info over de gezamenlijke onafhankelijke media actie: Week van de Vaccinatieschade: https://www.vaccinatieschade.com/
 

 

Cafe Weltschmerz

Advocaat Niels Vanaken vroeg zich af hoe lang vaccinatieschade nog ontkend kan worden in een interview op Cafe Weltschmerz
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This