Doe mee, mail de Tweede Kamer

door | 19 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Met deze url https://www.mailprotest.nl/ kunt u met één druk op de kop de hele tweede kamer mailen.

De inhoud brief die u dan stuurt is deze:

Betreft: mailprotest tegen invoering van een Noodwet; ter doorzending aan alle leden en plaatsvervangende leden van de Kamercommissie Justitie en Veiligheid

 
Geachte leden van de Commissie van Justitie en Veiligheid,

 
Met de voorgenomen Noodwet Covid’19 gaat het erop lijken dat de minister van volksgezondheid een bijna onbeperkte macht zal krijgen om naar goeddunken onze vrijheden en grondrechten te beperken. Burgers worden gedwongen om op straffe van hoge boetes 1,5 meter afstand te houden van hun medemensen. En dit zal zonder twijfel tot een permanente staat van onzekerheid en stress gaan leiden.

 
Niet normaal maken wat niet normaal is, zei de koning tijdens de 4 mei herdenking. Vrijheid vergt oplettendheid en kan zomaar verdwenen zijn. Veel burgers maken zich hierover zeer grote zorgen. Inmiddels is bekend dat meer dan een half miljoen mensen de petities tegen de noodwet en de noodmaatregelen hebben getekend.

 
Hierbij PROTESTEER ik als verontruste burger via dit mailprotest luid en duidelijk TEGEN invoering van de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 en daarmee tegen de inperking van onze grondrechten en burgerlijke vrijheden,

 
met vriendelijke groet, naam: ………………………………………………………….

 

 

Doe mee alstublieft! Ga naar https://www.mailprotest.nl/
 
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This