Dr. Cammy Benton: CDC geeft toe dat er geen wetenschap achter het jaarlijkse griepvaccin zit

door | 25 nov 2017 | Vaccins

Het VAXXED-team interviewde onlangs huisarts Dr. Cammy Benton uit North Carolina.

Dr. Benton vertelde dat gedurende al haar jaren van medische training, waaronder 4 jaar intern, het enige dat zij over vaccins geleerd heeft is dat ze ‘veilig en effectief’ zijn. Ze verklaarde dat toekomstige artsen te horen kregen dat ze de bijsluiters niet hoefde te lezen, omdat het allemaal “juristenjargon” is.
Ze vertelt hoe artsen geleerd wordt te geloven dat hun patiënten dood kunnen gaan aan een ziekte die naar verluidt door vaccins wordt voorkomen. Dit legt een grote druk op artsen om al hun patiënten te vaccineren.

Dr. Benton geeft geen vaccins meer. Ze zegt dat het haar veel tijd kostte om wakker te worden, maar ze heeft veel geleerd van haar drie kinderen. De eerste twee zijn volledig gevaccineerd, maar ze is met haar derde kind na 4 maanden gestopt.

Met haar eerste kind zegt dr. Benton dat ze twee maanden na de geboorte gewacht heeft voordat ze het hepatitis b vaccin heeft te laten geven. De meeste baby’s in USA worden op dezelfde dag dat ze geboren worden in het ziekenhuis gevaccineerd met het Hepatitis B-vaccin. Benton legt uit hoe haar eerste baby na de vaccins veranderde van een zeer alert baby die veel oogcontact maakte, in een ‘doffe’ en lastige baby.

Toen ze er eindelijk achter kwam dat haar kinderen door vaccins werden beschadigd, werd ze boos op zichzelf, omdat ze zich niet verdiept had in vaccins – en klakkeloos geloofde wat haar was verteld in haar opleiding.

Haar eigen kinderarts heeft haar kinderen achter haar rug om gevaccineerd met het griepvaccin, omdat ze had gezegd dat ze tegen het griepvaccin was.

Tijdens het interview vertelt Dr. Benton hoe het griepvaccin tijdens haar medische praktijk goedgekeurd werd om opgenomen te worden in het vaccinatieprogramma. In USA krijgen kinderen vanaf 6 maanden jaarlijks een griepprik. Ze begon vragen te stellen over de wetenschap achter de griepprik en stelde die zelfs aan een hoge CDC-functionaris tijdens een bijeenkomst. Ze vond echter geen geloofwaardige studies die de wetenschap achter de griepprik ondersteunden.

Toen ze de CDC erover belde, vertelt ze hoe de CDC toegaf dat zij niet degenen waren die de griepvaccins voor werkgevers en volksgezondheidsambtenaren verplichten. En het CDC gaf toe dat er geen wetenschap is die de effectiviteit van het griepvaccin bevestigd; het is gewoon “alles wat we hebben” om het griepseizoen te bestrijden.

Omdat het CDC toegaf dat het griepvaccin niet effectief is vroeg Dr. Benton waarom ziekenhuizen niet voor al het medisch personeel verplichten om gezichtsmaskers te dragen tijdens het griepseizoen.

Op dat moment hing de persoon bij de CDC op en de volgende maandag ontving dr. Benton een schadevergoeding voor vier maanden werkverbod. Ze stelt dat dit de beste “vakantie” was die ze op dat moment had kunnen ontvangen, omdat ze elke dag studeerde over vaccins.

Ze raakte geobsedeerd door het onderwerp, omdat het de gezondheid van haar drie kinderen had beschadigd. Ze wilde leren welke vaccins nuttig waren en welke niet.

Dr. Benton kwam uiteindelijk tot de conclusie dat de risico’s die verbonden zijn aan de ziekten waarvoor gevaccineerd werd niet ernstig genoeg zijn om de bijwerkingen van vaccins te riskeren.

Bronnen:

Originele interview:

 

Originele artikel:

Vertaald door: Door Frankema

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This