Dr. Mike Yeadon – ex CEO van farmagigant Pfizer over de komende dreiging

door | 19 jun 2021 | COVID-19 vaccin

Dr. Mike Yeadon is voormalig ‘Vice President’ van Farmagigant Pfizer. Als er iemand is die weet hoe het toegaat in de farmaceutische industrie is hij het. Hij wordt vaak geïnterviewd en in de onderstaande twee video’s is hij te gast bij Joni Lamb, gespreksleidster van de talkshow ‘Joni Table Talk’. Wat staat ons nog te wachten?

 

 

 

 
Uitermate belangrijke uitzending als vervolg op deel 1 van De Komende Dreiging. Ex Pfizer baas Dr. Yeardon spreekt verder over de bewezen gevaren van dit vaccin, de motivatie erachter, het gevaar ervan voor kinderen, de ontwikkelingen en de nu reeds bekende verschrikkelijke zogenaamde ‘bijwerkingen’.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This