Dr. Thomas Cowan: hoe ga je het virusdebat aan?

door | 24 mrt 2023 | COVID-19 ziekte

vraagteken in gele cirkelDr. Thomas Cowan is een van de artsen die heeft aangetoond dat de theorie dat virussen ziektes veroorzaken niet klopt. Op de website van de stichting Vaccinvrij hebben we meerdere ondertitelde interviews met wetenschappers en artsen waaronder Dr. Thomas Cowan op de pagina ‘Virustheorie doorgeprikt‘. Uiteraard worden deze deskundigen aangevallen of genegeerd, maar het is een feit dat op meer dan 100 WOB-verzoeken die zijn gestuurd naar overheden en instanties over de hele wereld, geen enkel land in staat is gebleken om de wetenschap die aan moet tonen dat het SarsCov2-virus Covid veroorzaakt te overleggen. Hoe voer je een wetenschappelijk debat als de wetenschap ontbreekt?

Dr. Thomas Cowan krijgt nu overal uitnodigingen om te komen praten maar hij vertrouwt het niet zo. Hij is bang dat het niet over de inhoud zal gaan maar meer om de goede “relaties”. In een zeer leerzaam fictief gesprek legt hij aan de hand van verschillende punten uit hoe je bij de wetenschap blijft, en welke conclusies je in de verschillende situaties kunt trekken. Laat het even op u inwerken. We komen net uit een pandemie, maar als niet aangetoond kan worden dat de oorzaak een gemuteerd virus was, wat is er dan eigenlijk aan de hand? Dr. Cowan vraagt om steun bij het verder ontmantelen van een mythe.
 
 


 
Voor de link naar het artikel wat werk besproken klik hier.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This