Dr. Zelenko overleden op 48 jarige leeftijd – Dr. Carrie Madej overleeft vliegtuigongeluk

door | 1 jul 2022 | Overig

Dr. Zelenko, de ontwikkelaar van het Dr. Zelenko protocol voor vroegbehandeling van Covid-19 is afgelopen donderdag op 48 jarige leeftijd overleden aan kanker. Dr. Zelenko kreeg te maken met censuur, en persoonlijke aanvallen zoals zoveel medici en wetenschappers die onderbouwde en door de praktijk bewezen waarheden naar buiten brengen, maar hij heeft zich daar nooit door laten weerhouden. Het “Zelenko Protocol” redde ontelbare levens en leverde hem een Nobelprijsnominatie op. Moge hij rusten in vrede.
 
Dr. Carrie Madej, arts en wetenschapper heeft net een tragisch ongeluk overleefd. Nadat ze uit Florida was vertrokken, kreeg het vliegtuig van haar partner, Billy, plotseling problemen. Ze stortten neer, en beiden liepen verwondingen op. Opzet bij dit ongeluk is niet uitgesloten en een onderzoek is aan de gang. Dr. Carrie Madej is eveneens een voorvechter van waarheid en is zij wereldwijd bekend door haar onderzoek van Covid-19 injecties onder de microscoop. Haar bevindingen zijn verontrustend en uiteraard niet wat de voorstanders van vaccins willen dat het publiek te weten komt. Moge zij voorspoedig herstellen van haar verwondingen.

 
Met de onderstaande twee interviews van Maria van der Zeee willen we het werk en de boodschap van van deze twee bijzondere en dappere mensen onder uw aandacht brengen.

 

Dr. Zelenko aan het woord

 


 

 

Dr. Carrie Madej aan het woord

 

 

 

Update

 
Net nadat deze nieuwsbrief was verzonden ontving ik van een lezer het laatste bericht van Dr. Zelenko uit het ziekenhuis met een boodschap voor ons. En een update van Carrie Madej – een wonder dat ze nog leeft.

 

 

 

 
Meer info: https://thedcpatriot.com/statement-on-the-passing-away-of-dr-vladimir-zev-zelenko/
 

 
De eerste Tweet van Carrie uit het ziekenhuis
 
Meer info: https://theirishsentinel.com/2022/06/28/dr-carrie-madej-nearly-died-in-devastating-airplane-crash/
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This