Draaiboek herhaald? – ‘De prik’ biedt u een kijkje achter de schermen van het scenario van de COVID pandemie…

door | 17 sep 2020 | Farmaceutische industrie

Het volgende filmpje is met toestemming van Children’s Health Defense overgnomen en door ons ondertiteld. De ondertiteling staat eronder als geschreven tekst.

Children’s Health Defense (CHD) vertoont in een kort filmpje de huidige herhaling van de pandemie-zwendel-pagina uit het draaiboek van Big Pharma. We hebben eerder gezien dat de W.H.O. “pandemieën” uitroept die resulteren in een ware goudkoorts voor farmaceutische bedrijven. Maar ernstige bijwerkingen zoals narcolepsie tijdens de Mexicaanse grieppandemie van 2009 – die veel onderzoekers koppelen aan GSK’s Pandemrix-vaccin – spreken de voordelen van deze gehaast ingevoerde griepvaccins tegen. De video ‘The Jab’ van Children’s Health Defense documenteert de feiten achter het zich ontvouwende pandemie-drama. Worden we opnieuw in de maling genomen?

 

 


 

 

uitgeschreven tekst van het bovenstaande filmpje

 

DE PRIK

In de hoofdrol: GlaxoSmithKline

De winter van 2009 lijkt niet lang geleden, maar Trumps Operation Warp Speed verwedt er 2 miljard dollar om dat de Amerikanen GSK’s grote zwendel van toen vergeten zijn. In Europa leidde die tot een epidemie van narcolepsie en kataplexie.

 

DE OPZET

In de aanloop naar 2009 hebben voorvechters voor wereldgezondheid, namelijk de WHO, veel Europese en Afrikaanse naties gevraagd om afspraken met ze te maken over maatregelen bij een pandemie.
In deze slapende contracten staat dat vaccinmakers dan griepvaccins maken en daarvoor miljarden dollars krijgen. Voor belangenverstrengeling hoefde niemand te vrezen, want de WHO moest een pandemie in fase 6 uitroepen.
Helaas hadden de overheden die tekenden geen flauw benul dat GSK vele miljoenen aan de WHO doneert in ruil voor beslissingen die voor GSK gunstig zijn.
 

DE RUIL

Zes jaar lang, tot aan 2009, toonde de WHO de definitie van grieppandemie op haar webpagina over ‘Pandemic Preparedness’. Daar stond: Een grieppandemie ontstaat als een nieuw griepvirus waartegen nog geen immuniteit is wereldwijd tot meerdere epidemieën leidt met vele zieken en doden tot gevolg.
Op 11 juni 2009 riep de WHO de Mexicaanse griep, H1N1, uit tot een grieppandemie, fase 6. Vreemd genoeg had die op dat moment wereldwijd pas 144 doden geëist. Niettemin activeerde de ‘pandemie’ contracten ter waarde van 18 mld dollar. Er werden honderden miljoenen vaccins tegen H1N1 geproduceerd. Ook GSK maakte een vaccin: Pandemrix.
39 dagen voor het uitroepen van de pandemie haalde de WHO de definitie van pandemie van de website. Toen daar kritiek op kwam, zeiden ze dat ze niemand bang wilden maken. Volgens de nieuwe definitie hoeft tijdens een pandemie niemand meer te sterven.
GSK’s Pandemrix was een experimenteel, ongetest vaccin. Honderden miljoenen Afrikanen en Europeanen kregen ‘t toch. Dit was niet het moment voor formaliteiten. Want volgens de nieuwe definitie zaten we in een wereldwijde pandemie.

 

DE FABRIEKEN

De WHO riep de pandemie in 2009 niet in haar eentje uit. Voordat ze dat deed, vroeg directrice Margaret Chan raad aan een noodcomité uit dit 160-koppige panel: International Health Regulations Review Committee. De WHO beschrijft die adviseurs als ‘topexperts in hun vakgebied’. Maar hun identiteit is nog steeds geheim. Dat is nodig volgens de WHO ‘om ze te beschermen tegen invloeden van buitenaf’.
Maar een onderzoek uit 2010 van de BMJ onthult dat veel leden van het noodcomité financiële banden hadden met de fabrikant van griepvaccins en Tamiflu. En ook met GSK. Wolfgang Wodarg was afgevaardigde van de Europese Raad. Hij zei: De WHO-beambten hebben geen idee. Ze verlaten zich op wetenschappers. Die worden aangedragen door landen en organisaties die de WHO financieren. Velen van hen gaven adviezen en namen besluiten ten gunste van farma.

 

ERMEE WEGKOMEN

Slaapziekte is meer dan een ongemak in een normaal leven. Patiënten hebben een extreme neiging tot slapen als ze ontspannen zijn. Bij kataplexie verslapt het lichaam tijdens intense emotie of lachen.
GSK’s Pandemrix-vaccin veroorzaakte beide. Hierdoor werden zeker 1300 kinderen in Europa chronisch ziek. In de media werd de hulpstof ASO3, voor een krachtige immuunrespons, aangewezen als schuldige van de akelige reacties.
Verschillende juridische stukken onthulden dat GSK wist van de bijwerkingen van het Pandemrix-vaccin. En van een 5,4 keer zo hoog sterfterisico. In december 2009 ontving GSK schademeldingen voor elke 12.500 doses toegediende Pandemrix. Ze bleven het promoten om van de voorraad af te komen.
Het VK spendeerde miljoenen aan advocatenkosten, verloor in hoger beroep en betaalde een 9-cijferig bedrag. Want landen die de contracten tekenden hadden GSK gevrijwaard van aanklachten bij bijwerkingen. De belastingbetaler betaalde dus honderden rechtszaken.
GSK heeft niet voor de rechter gestaan voor het verwoesten van 1300 levens. Geen boete voor de neppandemie waarvan Wolfgang Wodarg zei dat het een van de grootste medische schandalen van de eeuw was.

 

DE TOEGIFT

Overheden zijn gek op pandemieën, net als op oorlog. Het is een kans om hun wil aan ons op te leggen en ons bang te maken zodat we uit angst doen wat ons gezegd wordt.
Met dezelfde definitie van ‘pandemie’, riep op 11 maart 2020 de WHO Covid-19 uit tot pandemie, nadat haar partner, de Covid-19 Therapeutics Accelerator, 125 mln dollar kreeg daags ervoor van de Gates Foundation en Mastercard.
Op 31 juli 2020 gaf Amerika GSK en Sanofi 2,1 mld voor een experimenteel Covid-19-vaccin. Sanofi gaat het vaccin maken en GSK zal zorgen voor, jawel, honderden miljoenen doses van hun ASO3-slaapziektehulpstof van 2009.
Komen ze daar nu ook weer mee weg?

 

DOE MEE EN WORD LID

childrenshealthdefense.org

 

 

Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/news/the-playbook-revealed-chds-the-jab-delivers-inside-scoop-on-covid-pandemic/

 

Vertaling: Sietske Hoogenboom voor Stichting VaccinVrij
 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This