Drieling die ALLE DRIE na vaccinatie autistisch werden…

door | 22 mrt 2018 | Vaccins

“We hebben een prachtige drieling. Twee jongens en een meisje, geboren in september 2006. Ze ontwikkelden zich helemaal normaal… Ik heb ze 36 weken gedragen. Ze waren ongeveer vijf pond bij de geboorte, ik had een enorme buik. We besloten echt om de vaccins uit te stellen en overwogen er zelfs om er maar één te doen. Onze dokter had daar geen problemen mee. We gingen naar het consultatiebureau op 25 juni 2007 – de kinderen waren negen maanden en vier dagen – om een ​​pneumokokkenvaccin te halen. We om 10 uur op afspraak. Ze deden Claire eerst en ze kreeg bijna onmiddellijk een heel groot rood merkteken op haar been. Ze begon te schreeuwen, maar we gingen door met niet wetende … oh, ze huilen, we dachten het is een prik… En we deden de jongens. Dat was 10 uur. Tegen de middag keken we naar Claire … de enige manier om het te beschrijven was alsof haar ziel uit haar lichaam was gezogen. Ze was letterlijk de schil van een klein persoon die we altijd kenden. Haar persoonlijkheid … weg. Al haar reflexen waren verdwenen. Ze stopte met knipperen van haar oogleden. Ze stopte met hoesten, niezen. Haar zuigreflexen … alles was weg.”

Informeer uzelf. Vaccinatieschade is geen mythe!

Met dank aan Vaxxed en Michigan Vaccine Choice

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This