Een boodschap van Japan aan de wereld Uitgesproken door Prof Masayasu Inoue, Professor Emeritus van de Osaka City University Medical School

door | 16 apr 2024 | COVID-19 vaccin, WHO

Kan er voor de volgende pandemie gebruik gemaakt worden van zelf replicerende vaccins? Een boodschap van Japan aan de wereld, uitgesproken door Prof Masayasu Inoue, Professor Emeritus van de Osaka City University Medical School onthult dat de Japanse regering werkt aan een zelf replicerend vaccin.
 
 

Een boodschap van Japan aan de wereld Uitgesproken door Prof Masayasu Inoue

 
Hartelijk dank voor deze waardevolle gelegenheid om mijn boodschap over mensenrechtenschendingen ten tijde van COVID-19 over te brengen. Mijn naam is Masayasu Inoue, professor emeritus van de Osaka City University Medical School. Mijn specialiteit is moleculaire pathologie en geneeskunde.

De pandemie werd door de WHO gebruikt als een vals voorwendsel om alle volkeren in de wereld te vaccineren. Er werd een plan opgezet om het tijdsbestek om vaccins te ontwikkelen, die gewoonlijk meer dan tien jaar in beslag neemt, te verkorten tot minder dan een jaar. Operatie Warp Snelheid. Deze operatie werd gebruikt om de misvattingen over de genetische vaccins te verdoezelen. Onder het mom van tijdsbesparing werd gekozen voor een extreem gevaarlijke methode.

Dat wil zeggen, intramusculaire injectie van virale genen om giftige spike-eiwitten direct in menselijke weefsels te produceren om het immuunsysteem te aan te zetten tot een reactie. Omdat dit een compleet nieuwe methode is die nog nooit eerder in de geschiedenis van de mens is toegepast, is het voor de meeste artsen onmogelijk om Informed Consent te verkrijgen. Echter, door onverantwoordelijke overheids- en mediacampagnes om vaccins te promoten, is 80% van de Japanners gevaccineerd.

Helaas zijn er tot nu toe zeven vaccinaties gegeven. Dit is de meest toegepaste en slechtste vaccinatie ter wereld. En het resultaat was vreselijk, door medicijnen veroorzaakte letsel die nog nooit eerder in de geschiedenis van de mens is waargenomen. Ik ben van mening dat het frauduleuze gebruik van experimentele gentherapie bij gezonde mensen, vooral bij gezonde kinderen, een extreme schending van de mensenrechten is. Keizo Takemi, de Japanse minister van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, houdt echter vol dat er geen serieuze zorgen bestaan over het letsel dat wordt veroorzaakt door genetische vaccins. En zonder lering te trekken uit de huidige situatie van patiënten met vaccinatieschade, zijn ze van plan een nieuw vaccinproductiesysteem op te zetten ter voorbereiding op de volgende pandemie. Dit is een ongelooflijke, krankzinnige situatie.

De Japanse regering heeft als eerste ter wereld een nieuw type vaccin goedgekeurd dat zelfreplicerend is en ‘repliconvaccin’ wordt genoemd, en zij is van plan om het deze herfst en winter te gaan leveren. Het ministerie van Economie, Handel en Industrie geeft een enorme hoeveelheid subsidies voor dit project. En in Japan worden de ene na de andere fabriek voor de productie van nieuwe vaccins gebouwd. Ik heb deze fabrieken rechtstreeks bezocht.

Bovendien vraagt de Japanse regering op dit moment grootschalige klinische proeven ter waarde van 900 miljoen dollar aan farmaceutische bedrijven die de uitdaging aangaan om vaccins te ontwikkelen ter voorbereiding op de volgende pandemie door Disease X die dit jaar tijdens de conferentie in Davos werd voorgesteld. Er wordt gespeculeerd dat de beweging van de Japanse regering deel uitmaakt van de 100 dagen missie van CEPI Coalition for Epidemic Preparedness Innovation, die tot doel heeft de tijd te verkorten tot een derde van Operation Warp Speed. Ze proberen namelijk de bedrijfscyclus van vaccins te verkorten door in een paar honderd dagen een vaccin te ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk door het mensenrechtenperspectief te negeren. Wijzigingsvoorstellen van de WHO, op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) en het zogenaamde Pandemieverdrag, die op het punt staan te worden aangenomen tijdens de 77e Wereldgezondheidsvergadering dit jaar, proberen rationaliteit en juridisch bindende kracht te geven aan dergelijke onwetenschappelijke en gevaarlijke krankzinnige plannen.

Als dit zo doorgaat, is het risico groot dat in Japan gemaakte vaccins worden geëxporteerd onder het mom van vals vertrouwen. Als Japan een dader van vaccinbeleid zou worden, zou dat onherstelbare schade toebrengen aan toekomstige generaties. Daarom MOETEN de acties van de Japanse regering worden gestopt door internationale samenwerking.

Hoewel het al drie jaar geleden is dat ik begon met het geven van lezingen om Japanse mensen voor te lichten over de gevaren van vaccins, is het nog steeds moeilijk om door de geluidsbarrières van de reguliere media heen te dringen. Als we de waarheid over vaccins op YouTube vertellen, wordt het binnen een dag verwijderd. De realiteit is dat we bijna elke dag te maken hebben met censuur en onderdrukking van meningsuiting.

Daarom heb ik mijn hoop gevestigd op de publicatie van een boek – als laatste versie van het vrije woord – en heb ik een boek gepubliceerd met de titel “Withdraw From WHO”. Het is moeilijk om deze ontwikkeling te stoppen, omdat het nu politiek hopeloos is om de positie van de Japanse regering te veranderen. De boodschap die ik aan de wereld wil overbrengen is dat als Ziekte X in de toekomst uitbreekt, je nooit moet vertrouwen op het in Japan gemaakte vaccin dat in korte tijd is ontwikkeld om de mensen te beschermen in gevallen van controle die de landsgrenzen overschrijden.

Ik geloof dat het delen van de waarheid en landen zo belangrijk is en dat dit een stap is in de richting van eenheid en solidariteit. Alleen door informatie uit te wisselen tussen alle landen van de wereld kunnen we hoop vinden te midden van wanhoop. Ik hoop dat mijn verklaring jullie allemaal zal helpen om je gezonde leven en je gezin te beschermen. Hartelijk dank voor uw aandacht.

Prof Masayasu Inoue, professor emeritus van de Osaka City University Medical School.
 
 

Protesten in Japan

 
In Japan zijn inmiddels protesten uitgebroken tegen het pandemie-beleid. Aussie17, een Australische nieuws-website toonde een aantal videos van massale bijeenkomsten, en toespraken van onder andere professor Masayasu Inoue. De onderstaande tekst is een fragment uit hun artikel:

“13 april 2024 zal in de moderne Japanse geschiedenis worden gegrift vanwege tienduizenden burgers uit het hele land die samenkwamen in een aantal demonstraties. De protesten concentreerden zich op het wijdverspreide verzet tegen het pandemieverdrag, waarbij de toenemende bezorgdheid over “besmettelijke ziekten” en “volksgezondheid” krachtige instrumenten werden voor een ongekende push in de richting van wat door velen wordt gezien als een totalitaire surveillancemaatschappij.
 
Van de drukke straten van Ikebukuro tot de bijeenkomsten in het Higashi-Ikebukuro Central Park, de schaal van de deelname spreekt boekdelen. Organisatoren mikten op een monumentale opkomst van 100.000 demonstranten om antwoorden te eisen op cruciale kwesties, zoals de sterke toename van sterftegevallen en het gebrek aan transparantie over de bijwerkingen van vaccinaties.
 
Het protest was niet alleen gericht tegen mogelijke verplichte vaccinaties, maar ook tegen de overmatige bemoeizucht van de gezondheidsautoriteiten en hun banden met de farmaceutische industrie. Demonstranten bekritiseerden het gebrek aan verklaringen voor een sterke stijging van het aantal sterfgevallen en eisten verantwoording en duidelijkheid over vaccin-gerelateerde slachtoffers.
 
Eminente sprekers, waaronder professor Masayasu Inoue en onderzoeker op het gebied van moderne geschiedenis Chikatsu Hayashi, hielden voorafgaand aan de demonstratie boeiende toespraken waarin de verontrustende dynamiek tussen de wereldwijde gezondheidsautoriteiten en de farmaceutische agenda’s werd blootgelegd. Professor Inoue benadrukte de verontrustende trend dat onze gezondheid wordt bewapend in wat hij noemde “een derde wereldoorlog uitgevochten met informatie“. Hij drong er bij het publiek op aan om zich te verzetten tegen de introductie van genetische vaccins in hun lichaam, waarbij hij aangaf dat een aanzienlijk deel van de financiering van de WHO afkomstig is van farmaceutische reuzen en privébelangen zoals de Bill Gates Foundation. Dit volgt op de boodschap van Japan aan de wereld die Prof. Inoue een paar dagen geleden bracht.

 

Bron tekst en video van professor Masayasu Inoue: https://www.aussie17.com/p/a-message-from-japan-to-the-world
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This