Een terugblik en een samenwerking – vrouwenmars

door | 15 okt 2020 | Nationale politiek, Overig

Vandaag ontving ik de aftermovie van de vrouwenmars op 13 september, en had ik een fijn gesprek met een van de vrouwen van ‘Vrouwen voor vrijheid’. Het filmpje raakte me, want de protesten zijn vreedzaam, en tegelijkertijd zo vastberaden. We staan voor liefde, waarheid en vrijheid. Voor onze kinderen, voor onze toekomst en voor ons heden.

De visies van ‘Vrouwen voor vrijheid’ en ‘Vaccinvrij’ sluiten nauw aan, en we hebben afgesproken dat we elkaar gaan ondersteunen met vertalen en schrijven. Binnenkort kunnen jullie naast de gebruikelijke schrijvers van deze nieuwsbrief bijdragen lezen van vrouwen – moeders, en het liefst ook vaders – die strijden voor transparante en eerlijke voorlichting; een vrije vaccinatiekeuze; bewustwording van de machten en krachten achter de schermen en uiteindelijk natuurlijk datgene waar alles om draait: de gezondheid en het welzijn van de (wereld)bevolking.

Ik ben dankbaar voor iedere bijdrage – dus ook voor u geldt: als u zich aangesproken voelt, stuur uw artikel naar vaccinvrij.nl. En kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met ‘Vrouwen voor Vrijheid’.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This