Eugenics – het masterplan

door | 4 nov 2021 | COVID-19 ziekte

In deze aflevering in de serie uitzendingen van Café Weltschmerz met Erik Boomsma, neemt hij ons mee in de wereld van de Eugenics Ideologie. Hij laat ons het historisch perspectief zien waartegen de actuele ontwikkelingen van Corona-maatregelen, medische experimenten met Covid-19 injecties, The Great Reset, Build Back Better en de New World Order moet worden gezien. Andere afleveringen met Erik Boomsma kunt u bekijken op de pagina ‘Erik Boomsma’ op de website van Café Weltschmerz.

Over deze aflevering het volgende:

Al vanaf halverwege de jaren 1800 is er een Upperclass (Elite) in the maatschappij nauw verbonden met deze Eugenics Ideologie, die streeft naar genetische rassenzuivering, rasverbetering en uiteindelijk ook depopulatie van de Wereld. Erik laat met een stevige onderbouwing zien, dat de huidige maatschappelijke ontwikkelingen niet los gezien kunnen worden van de ideologie van het Eugenics Genootschap. Vele zeer bekende personen uit de geschiedenis…, maar ook huidige zeer hoog geplaatste functionarissen maken deel uit van het Eugenics gedachtengoed. Het lijkt er zelfs op, zo laat Erik ons in deze uitzending zien, dat er doelbewust op aangestuurd wordt op – wat binnen de Eugenics Society aangeduid wordt met – “Uitdunning van de Kudde”. Een beangstigend, maar zeer realistische werkelijkheid.

 

 

 
Bronnen:

PowerPoint presentatie van Erik Boomsma. https://www.dropbox.com/s/c1q5cmac9htslwz/Het%20Masterplan%20-%20Eugenics.pptx”

Link historisch netwerkoverzicht Eugenics: http://eugenicsarchive.ca/discover/connections/5435fdc67be6ec0000000031

Link document overzicht netwerken Bill Gates:
https://www.dropbox.com/s/ffk84s5soauj86u/Het%20Global%20BMGF%20Netwerk.pdf

Link investeringen Bill & Melinda Gates Foundation:
https://sif.gatesfoundation.org/portfolio/

 
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeert u de video’s van Café Weltschmerz? Help hen een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wilt u hun nieuwsbrief ontvangen in uw mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This