Filmvertoning – Meet&Greet

door | 27 dec 2018 | Overig

Op 9 januari 2019 hebben we een primeur!

De vertaling van de Duitse film ‘Wir impfen nicht’ is voltooid en wordt met Nederlandse ondertiteling vertoond.

 
In de documentaire geven jonge ouders aan wat hun beweegredenen zijn om niet te vaccineren en zij delen over de gezondheid van hun kinderen. Verschillende professionals uiten aan de hand van medische wetenschap hun zorgen over de risico’s van vaccins en de hiaten in de reguliere voorlichting. Aan de hand van een vaccinschandaal wordt uitgelegd dat betere controle op het bedrijfsleven noodzakelijk is. Deze avond is een prachtige mogelijkheid om u te laten informeren en om andere belangstellenden of gelijkgestemden te ontmoeten!

Na de film zullen teamleden van Vaccinvrij zich kort voorstellen en is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Zowel ouders, als journalisten en belangstellenden zijn uitgenodigd en welkom.

 
Datum: 09-01-2019
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Plaats: ‘Centrum de Roos’, gelegen aan de rand van het Vondelpark
Adres: P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam
Bereikbaarheid:
Meer info over bereikbaarheid per tram, bus en auto op http://www.roos.nl/contact/

 
Omdat het aantal plaatsen beperkt is dient u zich van tevoren aan te melden via het contactformulier op de website van de Stichting Vaccinvrij. Maak alstublieft vooraf €12,50 p.p. over op rekening van de Stichting Vaccinvrij onder vermelding van uw naam, het aantal personen en ‘filmavond’.

We hopen dat dit een bijzonder gebeurtenis mag worden!

 

 

Trailer van de film

 

 

 
(ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten)

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This