Guerilla Mask Force – Bern Zwitserland 03-11-2020 – Levenslang mondkapjesplicht?

door | 22 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Bekijk het filmpje onderaan dit artikel

Terwijl het prestigieuze tijdschrift ‘Nature’ net een artikel publiceert waaruit blijkt dat a-symptomatische spreiding géén bedreiging is, worden mondkapjes verplicht gesteld om a-symptomatische verspreiding tegen te gaan. U leest het goed. Het is onvoorstelbaar maar waar, want het artikel in ‘Nature’ is een aanwijzing uit een reeks van talloze aanwijzingen die aantonen dat de Corona-maatregelen die afgedwongen worden geen wetenschappelijke onderbouwing hebben.

De studie uit ‘Nature’ heet ‘Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China’, en begint met de hierna volgende samenvatting van de studie:

 

 

Abstract van de studie

“In Wuhan werden tussen 23 januari en 8 april 2020 strenge COVID-19-controlemaatregelen opgelegd. Een beeld van het voorkomen van de infectie na het opheffen van de restricties zou moeten dienen was als basis voor het beleid na de lockdown.

In dit onderzoek beschrijven de auteurs een SARS-CoV-2 screeningsprogramma van de hele stad tussen 14 mei en 1 juni 2020 in Wuhan.

“Alle stadsbewoners van zes jaar of ouder kwamen in aanmerking en 9.899.828 (92,9%) deden mee. Er werden geen nieuwe symptomatische gevallen en 300 asymptomatische gevallen (detectiegraad 0,303/10,000, 95% CI 0,270-0,339/10,000) geïdentificeerd.

 
Er waren geen positieve testen onder 1.174 nauwe contacten van asymptomatische gevallen. 107 van de 34.424 eerder herstelde COVID-19 patiënten testten opnieuw positief (re-positief percentage 0,31%, 95% CI 0,423-0,574%). Het voorkomen van SARS-CoV-2-infectie in Wuhan was daarom zeer laag vijf tot acht weken na het einde van de lockdown.
1

 
Hebben we een lockdown nodig om een “virus te verslaan”? De bovenstaande studie toont aan dat nadat de lockdown was opgeheven het voorkomen van SARS-CoV-2-infectie zeer laag was. Mondkapjes? Die werken sowieso niet. En alle toeters en bellen die de bang gemaakte bevolking opgelegd worden? Waar zijn de wetenschappelijke studies die bewijzen dat desinfecterende gels, social distancing etc. überhaupt effectief zijn? In 2019 publiceerde de WHO een rapport over de impact van de verschillende manieren om met griep epidemieën en pandemieën om te gaan waarin ondermeer werd aangegeven of er bewezen was dat de betreffende aanpak effectief is.

 

 

 

 

Niet-farmaceutische gezondheidsmaatregelen

Er zijn meerdere manieren om met de seizoens-griep of een pandemie om te gaan. Niet iedereen komt in het ziekenhuis op de IC terecht. In 2019 schreef de Wereldgezondheidsorganisatie een rapport getiteld: “Non-pharmaceutical public health measures for mitigating the risk and impact of epidemic and pandemic influenza”2 (Niet-farmaceutische gezondheidsmaatregelen voor het beperken van het risico en de gevolgen van griepepidemie (beperkt tot een land) en/of grieppandemie (wereldwijde griep).

 
De WHO heeft gekeken naar 14 handelingen en hun effect op de verspreiding van een griepvirus:

1. Handhygiëne (handen wassen)
2. Ademhalings-etiquette (niet in iemands gezicht hoesten)
3. Mondkapjes
4. Schoonmaken van oppervlaktes
5. UV-licht, ventilatie, regulering luchtvochtigheid
6. Contact Tracking (nagaan met wie de persoon in contact is geweest)
7. Isoleren van zieke personen
8. Quarantaine van mensen die zijn blootgesteld aan het virus
9. Maatregelen op scholen en sluiten van scholen
10. Maatregelen op de werkplaats en sluiten van werkplaats
11. Vermijden van drukke plaatsen (groepen mensen)
12. Screening bij ingang en uitgang (reizigers)
13. Verbieden van internationaal reisverkeer
14. Sluiten van grenzen.

 

Het opvallende dat in dit rapport wordt aangegeven is dat er voor al deze punten weinig of zelfs géén bewijs is om dit aan te bevelen. Desalniettemin worden veel van deze maatregelen nu in het geval van COVID, niet alleen aanbevolen, maar zelfs afgedwongen.

 
Het idee dat de COVID-19 pandemie zwaar wordt aangezet omdat de farmaceutische industrie straks jaarlijks miljarden dollars gaat verdienen aan een versneld ingevoerd vaccin lijkt hier maar gedeeltelijk antwoord op te geven. Het klinkt voor sommige mensen misschien absurd, maar het idee dat het grootste gedeelte van de maatregelen testen in hoeverre we (met angst) te manipuleren zijn dringt zich op. En het eind is nog niet in zicht – zelfs niet als het vaccin er is.

 

 

Het Covid-19 vaccin

Tedros Gebreyesus Adhanom, hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie zegt:

“We wisten dat een vaccin essentieel zou zijn om een pandemie onder controle te krijgen. Daarom heeft de WHO de ‘ACT-versneller’ voorgesteld, maar het is belangrijk te benadrukken dat een vaccin een aanvulling zal zijn op de andere instrumenten (maatregelen) die we hebben, en niet een vervanging daarvan. Een vaccin op zich maakt geen einde aan de pandemie.”
 
“De surveillance zal moeten doorgaan, mensen zullen nog steeds getest, geïsoleerd en verzorgd moeten worden. Contacten zullen nog steeds moeten worden opgespoord en quarantainegemeenschappen zullen nog steeds moeten worden ingeschakeld en individuen zullen nog steeds voorzichtig moeten zijn. We hebben nog een lange weg te gaan”.

 

 
Een lange weg te gaan? COVID-19 is niet nieuw. Bloedonderzoek in Italië toont aan dat antilichamen tegen Sars-CoV-2 al bij 11% van de mensen aanwezig waren in September 2019, nog voordat de “pandemie” uitbrak.4 Als we ons zouden richten op het verkrijgen van natuurlijke groepsimmuniteit dan is die weg waarschijnlijk niet zo lang. Bovendien is er een behandeling voor COVID. Het medicijn Hydroxychloroquine heeft in de praktijk bewezen zeer effectief te zijn. 5,6,7 Waarom wordt het onderdrukt?

Een groot deel van de wereldbevolking vraagt zich op dit moment af of de lange weg die de WHO wil gaan, wel de weg is die wij willen gaan! De term “The Great Reset” begint door te dringen in de (alternatieve) media, en als u zich hier nog niet in heeft verdiept is het artikel: “Alles wat u dient te weten over de Great Reset” een aanrader.

 

 

Een onveilig, overhaast ingevoerd vaccin

Dat er gezondheidsrisico’s kleven aan het nieuwe Covid-vaccin moge duidelijk zijn. In de testfase van alleen al het bedrijf AstraZeneca hebben twee testpersonen transversale myelitis opgelopen, en is er een jonge arts overleden.8 En in de kamerbrief die Hugo de Jonge op 16-11-20 schreef over de “Aankoop Covid-19 vaccins’ staat:9

“Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccines gemaakt zijn is een risico.” – Hugo de Jonge – Kamerbrief

 
Er is zeker een risico, en dat is zo groot dat de farmaceutische industrie zich nu al ingedekt heeft tegen aansprakelijkheid voor vaccinatieschade.10

Op dit moment willen volgens onderzoek van Hart van Nederland vier op de tien mensen zich niet laten vaccineren.11 Maar als het zou betekenen dat we in ruil voor het vaccin weer onze vrijheden terug zouden krijgen, zullen vele mensen toch overstag gaan.12 En reken maar dat er nog flink wat mediacampagnes volgen om de mensen ertoe te bewegen hun gezondheid op het spel te zetten omdat ze zo graag willen reizen of hun sociale leven weer op willen pakken.

 

 

Onze vrijheid terug?

Maar wat Tedros Adhanom Gebreyesus in feite zegt is dat we ons moeten laten vaccineren, maar dat daarna het hele circus gewoon verder gaat. Mondkapjes, isolement, vrijheidsbeperkingen enz. Veel mensen denken dat als het vaccin er is we eindelijk verlost zullen worden van alle ellende, maar het lijkt er meer op dat het helemaal niet gaat om COVID, maar dat we al een flink eind op weg zijn naar een nieuwe normaal waarin ‘onze vrijheid kwijt zijn’ normaal is.

 
Het is geen gemakkelijk onderwerp. Het onderstaande filmpje is confronterend, maar wel iets om over na te denken. Wat als de nieuwe normaal gewoon echt helemaal NIET normaal meer is?

 

 

 

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w
2. https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/329438/9789241516839-eng.pdf
3. https://www.instagram.com/p/CHy9kaPjZRw/?igshid=xpd8zptw3yr0
4. https://thehighwire.com/videos/new-study-covid-was-already-here/
5. https://hcqtrial.com/
6. https://hcqmeta.com/
7. https://stichtingvaccinvrij.nl/rapport-van-74-paginas-hcq-heeft-in-de-praktijk-bewezen-mensen-te-genezen-van-covid-19/
8. https://stichtingvaccinvrij.nl/transversale-myelitis-en-sterfte-tijdens-covid-19-vaccin-proeven-geen-reden-tot-bezorgdheid/
9. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/11/16/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins
10. https://stichtingvaccinvrij.nl/waarom-bill-gates-geen-aansprakelijkheid-wil-bent-u-bereid-het-risico-te-nemen/
11. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/hart-van-nederland-panel-vaccineren-tegen-corona/
12. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/nederlanders-laten-zich-niet-massaal-vaccineren-als-ze-daar-meer-vrijheden-voor-krijgen/

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This