Het plein in Den Haag op 12 oktober – een indruk van de strijd voor onze vrijheid

door | 15 okt 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Er is wat voor nodig om aanwezig te zijn op de manifestaties in Den Haag. Ik kan uit ervaring spreken, want ik moest de moed uit mijn tenen halen om afgelopen maandagavond aanwezig te zijn op het plein. Ik was bang dat ik gearresteerd zou worden, en had een tandeborstel in mijn tas, maar ik kwam in een warm bad van zielsverwanten terecht. Ik wil mijn respect en bewondering uitspreken voor Frank Ruesink, Ferdinand van der Neut en Mordechai Krispijn voor hun toespraken – recht uit het hart – gericht op eenheid in plaats van verdeeldheid en tegelijkertijd duidelijk over de grens die we hebben bereikt. Dit beleid rammelt aan alle kanten, het is onnodig en destructief – het moet stoppen.

Ik wil jullie graag een indruk geven van de bijeenkomst; de lichtjes, de harten op de grond; de muziek en de prachtige toespraken.

 

 

De beelden zijn af en toe wat wazig, maar de boodschap is helder: nee tegen de spoedwet!

18:00 min begin toespraak Mordechai Krispijn

23:45 min begin toespraak Frank Ruesink

40:20 min begin toespraak Ferdinand van der Neut

53:11 min begin slotwoord Mordechai Krispijn

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This