Highwire – FDA wil autopsie-rapporten niet vrijgeven

door | 21 okt 2022 | Overig

De U.S. Food and Drug Administration (FDA) weigert de resultaten vrij te geven van de autopsie van mensen die overleden zijn na het krijgen van COVID-19 vaccins.

De weigering werd afgegeven aan ‘The Epoch Times’, die een WOB-verzoek indiende voor alle autopsierapporten die de FDA had verkregen over sterfgevallen die waren gemeld bij het ‘Vaccine Adverse Event Reporting System’ (VAERS) na COVID-19 vaccinatie. Autoriteiten doen er kennelijk alles aan om de link met het “vaccin” buiten beeld te houden, maar hoe lang gaat dat nog lukken? Het argument dat vaak gebruikt wordt om informatie niet vrij te geven is dat het de privacy schendt. De FDA is niet in staat om een paar namen zwart te lakken?

 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This