Hoe Bill Gates de controle heeft over het censureren van sociale media

door | 29 mei 2020 | Overig

Bill Gates is een zakenman, die er niet voor terugdeinst om alles en iedereen te kopen om zijn doelen te bereiken. Staat hij aan de basis van de verregaande censuur die er op dit moment gaande is op de sociale media? Het onderstaande artikel is een vertaling van ‘How Bill Gates Controls Global Messaging and Censorship’ – door Robert F. Kennedy, eerder gepubliceerd op Children’s Health Defense

 

 

Hoe Bill Gates de controle heeft over het censureren van sociale media

In de vaccin-race voor een COVID-19 vaccin is Bill Gates de grootste vaccin-producent ter wereld. Hij is eveneens de grootste donateur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), sinds president Trump de steun van de VS aan de WHO heeft stopgezet in afwachting van een onderzoek naar de afhandeling van de COVID-19-crisis door de WHO en de CDC. Deze twee instanties zijn marketingafdelingen voor het vaccin-imperium van Gates.

In januari 2019 zorgde Bill Gates ervoor dat de WHO “vaccine hesitancy”, of te wel de “twijfelaars” uitriep als zijnde één van de tien grootste bedreigingen voor de “wereldwijde gezondheid” (samen met o.a. ebola, HIV, oorlog en medicijn-resistente ziekteverwekkers). Dit was het excuus voor, en de start van een wereldwijde Gold Rush van Farma om vaccins aan alle mensen op te dringen.

Gates gaf een maximum aan donaties aan Adam Schiff, de voorzitter van Intelligence Committee, een comité dat toezicht houdt op de agentschappen en bureaus van de federale regering van de Verenigde Staten die informatie en analyse verstrekken aan leiders van de uitvoerende en wetgevende macht.

In februari 2019 schreef Schiff, op zijn beurt een brief aan Facebook, Google en Amazon, waarin hij eiste dat ze “onjuiste informatie” of “nepnieuws” over vaccins zouden censureren. Hieronder viel elk kritisch denken ten opzichte van de constant herhaalde uitspraken van de overheid en de industrie over de veiligheid en effectiviteit van vaccins, ongeacht of die nu waar zijn of niet.

“Vaccins zijn zowel effectief als veilig,” schreef Schiff. “En er is geen bewijs dat vaccins levensbedreigende of invaliderende ziekten veroorzaken.” Dát was onjuiste informatie en dat wist Schiff!

Een jaar eerder, had hij er een wetsvoorstel doorheen gedrukt om de begroting van het “Vaccine Court” op te hogen tot $11,200,000 om de achterstand van de uitbetaling voor vaccinatieschade te verminderen. Het hof had eerder al 4 miljard dollar betaald als financiële compensatie voor sterfgevallen en onherstelbare schade veroorzaakt door vaccins.

Facebook verwijderd pagina fake nieuwsFacebook en Pinterest zeggen dat zij zich baseren op de WHO en CDC om te bepalen welke online-informatie “onjuiste informatie of nepnieuws” is. Facebook en Google huurden een “FactChecker” in – of te wel een “feitenchecker, te weten het bedrijf Politifact – om “onjuiste informatie” over vaccins te censureren. De Gates Foundation is de grootste financierder van “FactChecker’s”.

 

 
In zijn artikel, ‘Facebook “Fact-Checker” Misinforms Users about Vaccine Safety’ (De”Fact-Checker” van facebook geeft onjuiste informatie over de veiligheid van vaccins”) concludeert onderzoeksjournalist Jeremy Hammond, het volgende:

“Facebook maakt zich schuldig aan het verkeerd informeren van zijn gebruikers over de veiligheid van vaccins. … Facebook heeft geen probleem met leugens over de veiligheid en effectiviteit van vaccins, zolang hetgeen wordt gezegd maar de bedoeling heeft om ouders ervan te overtuigen dat ze hun kinderen moeten vaccineren”.

Op 4 mei 2017 verklaarde FactChecker dat de onderstaande uitspraak van Del Bigtree nep-nieuws is:

“Vaccins bevatten aluminium en kwik, die neurotoxinen zijn, en vaccins veroorzaken encefalopathie (ontstekingen van de hersenen).”

FactChecker verklaarde:“Huidige gegevens tonen aan dat vaccins veilig zijn en geen toxiciteit of encefalopathie kunnen veroorzaken.”

Maar uit de bijsluiters van de fabrikanten van vaccins blijkt dat veel vaccins aluminium en kwik bevatten, en ook dat zij encefalopathie veroorzaken.

Tot slot, met massale giften aan NPR (Nationa Public Radio), en PBS (Public Broadcasting Service) koopt Gates bevooroordeelde journalistiek over vaccins in de media.

 

 

Bronnen: Voor de bronnen in dit artikel ga naar: https://childrenshealthdefense.org/news/how-bill-gates-controls-global-messaging-and-censorship/

Vertaling voor Vaccinvrij: Door Frankema

Originele artikel: ‘How Bill Gates Controls Global Messaging and Censorship’ – door Robert F. Kennedy, eerder gepubliceerd op Children’s Health Defense

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This