Hugo de Jonge ondersteunt (on)vrijwillig delen van kennis, data en intellectueel eigendom

door | 9 jun 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

WHOHet is de afgelopen jaren steeds duidelijker wordt dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) – waarvan zakenman Bill Gates tot op heden de een na grootste financierder is – een front is geworden voor Farma.[1] Niet de belangen van de wereldbevolking, maar de belangen van de industrie voeren naar ons idee op dit moment de boventoon.

Op 29-05-20 heeft de WHO een “Solidarity Call to Action” gedaan aan internationale overheden.2 ‘Het doel hiervan is dat er een wereldwijd toegankelijk en betaalbaar vaccin of behandeling tegen COVID-19 wordt ontwikkeld’. Veilig hoeft kennelijk niet, en dat zal het nieuwe vaccin naar alle waarschijnlijkheid ook niet zijn. Wij berichtten u al eerder dat de EU heeft verklaard dat “vanwege de grote druk om het vaccin op de markt te brengen”, het vaccin versneld op de markt wordt gebracht. Dit houdt in dat er in bepaalde testfasen slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd.3 Zeer onverstandig, aangezien eerdere vaccins die ontwikkeld werden voor andere virussen van de familie Corona, zoals SARS en MERS, bij dieren goede resultaten lieten zien, maar bij mensen zeer gevaarlijk bleken.4

 

 

Waar de politici niets over willen horen…

Het heeft er alle schijn van dat de maatregen om de pandemie “onder controle” te houden, inclusief de vaccins, de wereldbevolking vele malen grotere schade berokkenen dan de pandemie zelf.

Alsof de economische recessie, die iedereen de komende jaren in zijn portemonnee zal voelen nog niet erg genoeg is, heeft minister Hugo de jonge op 29-05-20 aan de Tweede Kamer laten weten dat hij in respons op de “Solidarity Call to Action”, het “vrijwillig delen van kennis, data en intellectueel eigendom” met de WHO ondersteunt.5

Als we ervan uitgaan dat de kennis en het intellectueel eigendom gaan over het vaccin, dan zal de data ongetwijfeld ook persoonlijke gegevens bevatten van de gebruikers van het (toekomstige) vaccin.

Wij lopen misschien op de zaken vooruit, maar het lijkt erop dat de privacy van de Europese bevolking in de komende griepgolf flink onder druk zal komen te staan. Corona-apps, camera’s en het uitwisselen van persoonlijke gegevens zullen waarschijnlijk allemaal deel uitmaken van de ‘strijd tegen een virus’.

En minister Hugo de Jonge is degene die beslist dat persoonlijke informatie “vrijwillig” gedeeld mag worden?

Wie is het daarmee eens?

 

 

Bronnen:

1. https://stichtingvaccinvrij.nl/bill-gates-foundation-is-na-de-amerikaanse-regering-de-grootste-donateur-van-who/
2. https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/global-research-on-novel-coronavirus-2019-ncov/covid-19-technology-access-pool/solidarity-call-to-action#:~:text=Now%20more%20than%20ever%2C%20international,data%20necessary%20for%20COVID%2D19
3. https://stichtingvaccinvrij.nl/europa-bereidt-zich-voor-op-covid-vaccinaties-eerst-het-vaccin-op-de-markt-dan-pas-onderzoek-naar-veiligheid/
4. https://stichtingvaccinvrij.nl/waarom-bill-gates-geen-aansprakelijkheid-wil-bent-u-bereid-het-risico-te-nemen/
5. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/05/29/kamerbrief-over-solidarity-call-to-action

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This