Interview: ‘Studenten onbewust proefpersonen in testfase COVID-19 vaccin’

door | 11 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Vaccineren met het voorwaardelijk toegelaten COVID-19 vaccin betekent per definitie dat je deel uitmaakt van het fase 3 onderzoek van een experimenteel vaccin.

De versnelde en voorwaardelijke toestemming tot 2023, houdt in dat in de periode 2021 – 2023 data wordt verzameld over de veiligheid en de effectiviteit van het COVID-19-vaccin. Een vaccin dat bovendien gebruik maakt van een totaal nieuwe technologie.

Binnenkort zullen studenten worden opgeroepen om het experimentele COVID-19 vaccin te gaan halen. Maar er zijn nu al grote aantallen ernstige bijwerkingen gemeld. Deze variëren van (halfzijdige aangezichts)verlammingen en andere aandoeningen veroorzaakt door ontstekingen in de hersenen, tot extreme allergische reacties en overlijdens bij jonge, gezonde mensen kort na toediening van het vaccin.

Wereldwijd ligt de sterfte aan COVID gemiddeld op slechts 0,05% voor mensen jonger dan 70 jaar, en voor de leeftijd van 15-25 ligt dit nog lager. Geen noodzaak voor ‘bescherming’ of het lopen van onnodig risico. Maar het leven van jongeren wordt ondragelijk in isolement, en het verlangen naar sociale contacten en een “normaal leven” steeds groter.

Joris Baas en Door Frankema zijn beide ouders van studerende kinderen, en daardoor extra geraakt door deze leeftijdsgroep. In het eerste deel van dit interview gaan zij in op het bovenstaande naar aanleiding van de druk en de manipulatie vanuit de media.

In het tweede deel van dit interview onderscheiden Baas en Frankema – aan de hand van de situatie van de studenten en een overzicht van de afgelopen tijd – welke strategieën er worden gebruikt om ons over te halen om het COVID-vaccin te gaan halen. Het is toegespitst op studenten, maar in feite gelden ze voor ons allemaal.

Met dit gesprek hopen ze niet alleen te faciliteren dat eventuele leemtes in kennis worden opgevuld. Het interview kan ook dienen als overbrugging door het samen met dierbaren te bekijken en aan de hand daarvan het gesprek aan te gaan.

 

Download PDF: Bronnenlijst

Download PDF: Top Tien ‘Must See’ Documentaires en Interviews

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This