Is de hel losgebarsten in Australië? – dictatuur en draconische maatregels houden bevolking in ijzeren greep

door | 4 nov 2021 | COVID-19 ziekte

De onderstaande video circuleert op sociale media. Het is onvoorstelbaar hoe snel Australië is veranderd van een democratie in een dictatuur. Het gaat niet over gezondheid maar over politiek. Op een kleine 26 miljoen mensen zijn er vanaf het begin van de pandemie tot heden (3-11-21) slechts 1768 mensen overleden aan, of mét, Covid.[1,2]Gaan wij Australië achterna? Waar zijn we over een jaar als het zo doorgaat als het nu gaat?

 
Klik op deze link: https://www.facebook.com/robert.bosman.503/videos/308995854374901/?d=w

 

 

 

Sydney en omstreken

New South Wales (NSW) is een staat aan de oostkant van Australië met ongeveer 7,4 miljoen inwoners.3 Bijna tweederde van de bevolking van NSW, oftewel 4,67 miljoen mensen, woont in en rondom de hoofdstad Sydney. Vanaf het begin van de “crisis” zijn er in NSW 566 mensen overleden aan – of weer: waarschijnlijk voornamelijk mét – Covid-19.4 Waar hebben we het eigenlijk over zou je denken.

Maar de onderstaande lijst is een ingekorte lijst van de “nieuwe maatregelen” die sinds 11 oktober gelden in NSW.5 Het laat zien hoe ver de gekte kan doorschieten, hoe groot de druk op de bevolking kan worden. En hoe alert we dienen te zijn, want het lijkt erop dat onze leiders wereldwijd op hetzelfde uit zijn.

En dat heeft niet veel te maken met gezondheid, maar alles met het installeren van een technocratische dictatuur die onder het mom van Covid(maatregelen) wordt doorgevoerd. Meer info – bijvoorbeeld: ‘Klaus Schwab en zijn grote fascistische reset’

 

 

Draconische maatregelen

Vanaf 11 oktober 2021 gelden in Australië de onderstaande regels voor iedereen boven de 16 die niet volledig gevaccineerd is.5

Boetes van duizenden dollars worden opgelegd voor het niet naleven van de maatregelen.

VRIENDEN BEZOEKEN
Als u niet volledig gevaccineerd bent, mag u niet bij iemand anders op bezoek gaan, behalve in beperkte omstandigheden (bv. kinderopvang, iemand helpen verhuizen, voor iemand zorgen). Bezoeken louter om sociale redenen zijn niet toegestaan.

KERKEN of MOSKEËEN
Als u niet volledig gevaccineerd bent, mag u geen enkele gebedsplaats bezoeken.

WINKELS
Als u niet bent geïnjecteerd, mag u alleen essentiële winkels bezoeken, zoals supermarkten, bouwmarkten, wasserettes, postkantoren, enz (zie de lijst in de link hieronder). Niet-essentiële detailhandelszaken mag u niet bezoeken.

KAPPERS
Als u niet volledig gevaccineerd bent, mag u niet naar de kapper. U mag ook geen schoonheidssalon of massagesalon bezoeken.

BRUILOFTEN EN BEGRAFENISSEN
Bruiloften met maximaal 100 personen zijn nu toegestaan. Maar als u niet gevaccineerd bent, mag u een bruiloft bijwonen (of houden) van slechts 10 personen: het bruidspaar, de celebrant en zeven gasten. Hetzelfde geldt voor begrafenissen: 100 gevaccineerden zijn nu toegestaan – maar niet-gevaccineerden mogen begrafenissen bijwonen met in totaal slechts 10 personen.

HORECA/CAFÉS ENZ.
U mag geen cafés, pubs, bars, eetgelegenheden, kiosken enz. bezoeken tenzij u volledig gevaccineerd bent.

REIZEN IN AUTO’S
Als u niet volledig gevaccineerd bent, mag u alleen in een auto reizen met mensen met wie u samenwoont. U kunt alleen met iemand reizen met wie u niet samenwoont, als het bijvoorbeeld gaat om:
* een noodgeval
* om zorg/bijstand te verlenen aan een kwetsbaar persoon
* een taxi of rideshare
Soortgelijke beperkingen gelden voor boten.

VAKANTIES & REGIONALE BEZOEKEN
Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u niet op vakantie gaan buiten uw eigen gemeente, bijvoorbeeld als u in de regio Groot-Sydney woont, kunt u die regio niet verlaten. U mag geen vakantiehuis of kortverblijf delen met iemand die niet tot uw huishouden behoort.

SPORT EN BEWEGING
U mag niet deelnemen aan buitensporten in groepsverband tenzij u gevaccineerd bent. U mag buiten sporten met slechts één andere persoon. Gevaccineerden mogen met maximaal 20 personen sporten.

BIJEENKOMSTEN IN DE OPEN LUCHT
Maximaal 30 gevaccineerde mensen mogen deelnemen aan een bijeenkomst in de open lucht, bijvoorbeeld voor een picknick. Als u niet volledig gevaccineerd bent, mag u slechts met één andere persoon of met uw gezin samenkomen.

RECREATIEVE VOORZIENINGEN
Recreatiefaciliteiten zoals dierentuinen, aquaria, sportstadions, showterreinen, renbanen, autocircuits en themaparken zijn nu open – maar gesloten voor niet-gevaccineerden.

 

 

Bronnen:

1. https://www.worldometers.info/world-population/australia-population/
2. https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
3. https://worldpopulationreview.com/territories/new-south-wales-population
4. https://www.nsw.gov.au/covid-19/stay-safe/data-and-statistics#toc-case-and-test-totals-to-date
5. https://www.nsw.gov.au/covid-19/stay-safe/rules/not-fully-vaccinated#toc-masks-covid-19-safe-check-in-and-vaccination-evidence
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This