Kees van der Pijl en Karel van Wolferen praten in café Weltschmerz over “het in standhouden van de angstcultuur”

door | 29 mei 2020 | COVID-19 ziekte

Er is een nieuwe term geïntroduceerd in vaccinatieland: “angstcultuur”. Het woord angstcultuur in verband brengen met het vaccinatiebeleid is nieuw, maar de methode oud. Het komt erop neer dat een grote massa het gemakkelijkst te bewegen is op basis van angst.

Steeds meer mensen zien dat het creëren van een angstcultuur aan de basis ligt van de bereidheid van de bevolking om gevolg te geven aan de maatregelen. En in de toekomst wellicht om deel te nemen aan een (verplicht) vaccinatieprogramma zodat we in ieder geval verlost zijn van de maatregelen.

Kees van der Pijl en Karel van Wolferen praten over andere opties dan vaccins, en nog veel meer, in deze aflevering van café Weltschmerz. Denk mee, denk na.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This