Kerstwens en Jaarwisseling 2023-2024

door | 23 dec 2023 | Overig

Het einde van een veelbewogen jaar nadert met rasse schreden. Terugkijkend op 2023 kunnen we constateren dat het Covid-narratief volledig is ontkracht. Het bereik van de alternatieve media is enorm gegroeid en het wereldbeeld van talloze mensen is totaal veranderd. En vooruitkijkend op 2024 dat het vrijwel zeker is dat ons nog een hele roerige tijd te wachten staat.

De ontwikkelingen gaan zo snel en de website Vaccinvrij werd topzwaar. Dit is de reden dat we voor het post-plandemie tijdperk een nieuwe website hebben geschreven. De WHO tracht met angst voor een pandemie de mensheid te manipuleren en controleren. De VN doet dat door het genereren van angst voor klimaatverandering. En uiteindelijk is het voor veel mensen al zichtbaar dat minder dan 1% van de wereldbevolking openlijk en aantoonbaar bezig is met de uitvoering van een plan om de hele wereld onder haar controle te krijgen.
 
 

Stopwho.nl

 
De website stopWHO.nl begon als een poging om duidelijkheid te geven rondom de pandemiewet, het pandemieverdrag, de internationale gezondheidsregeling, “One health”, de achtergrond, financiering van de WHO en de uitbreiding van bureaucratische onderafdelingen om de wereldbevolking te censureren en controleren.

En tegelijkertijd werd de rol van de VN steeds duidelijker, inclusief de dieperliggende agenda van de sustainable development goals (duurzame ontwikkelingsdoelen), de geldverslindende Green Deal, en de machtswellustelingen die deze ondemocratische instanties aansturen.

stop who bannerDe website stopWHO.nl is onder onze handen gegroeid en nog steeds in wording, maar nu al een naslagwerk voor iedereen die door de bomen van pandemie-wetten en verdragen, SDG’s, CBDC’s, EDI’s en schaduwregeringen het bos niet meer ziet, eens rond te neuzen.
 
 

Dank Donateurs!

 
Wij willen onze donateurs van harte bedanken. Met uw steun hebben we de eindjes aan elkaar kunnen knopen en ons werk kunnen bekostigen. Ook vrijwilligers en mensen die gratis adviezen of op een andere manier steun hebben geboden zijn onmisbaar voor ons voortbestaan en we zijn hun zeer erkentelijk.

De stichting Vaccinvrij en stopwho.nl hopen ook in het komende jaar u van dienst te kunnen zijn met artikelen, vertalingen en ondertitelingen, en met twee websites die hiaten in kennis kunnen dichten of de telkens nieuwe groep mensen die de media niet meer als enige kennisbron willen gebruiken, te ondersteunen in hun bewustwording.
 
 

Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwsjaar!

 
Wij wensen u fijne feestdagen. Een warme en inspirerende kerst met mensen om u heen die u dierbaar zijn. En voor 2024: riemen vast – we gaan nog veel beleven. Maar laat u niet uit het veld slaan, we zitten in een transitie en kennelijk zijn schokken nodig voor nieuw bewustzijn en de start van nieuwe initiatieven.

De komende twee weken willen wij uitrusten en onze batterij weer opladen voor 2024. Wij hopen begin januari u weer van dienst te zijn met nieuws en achtergrond informatie.
 

 

 

 

Kerstboodschap van de boeren

Na het uitkomen van de nieuwsbrief met onze Kerstwens kwam de Kerstboodschap van de boeren onder mijn aandacht. Graag maak ik kan de gelegenheid gebruik om hem verder te verspreiden. De boeren hebben het zwaar in Nederland. Hun strijd maakt onderdeel van een veel grotere strijd waar we allemaal de dupe van zullen worden als we niet in staat zijn om het tij te keren.

 

 
 

Voor meer informatie over hun strijd verwijs ik u naar stopHWO.nl en de website koers2030.nl

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This