Laat uw stem horen – petities

door | 21 mei 2020 | COVID-19 ziekte, Overig

Er circuleren veel petitie’s op Facebook. Hieronder staat een overzicht van de mogelijkheden die u heeft om uw stem te laten horen.

 

 

Stop verplicht vaccineren Covid19

Wij ondertekenaars van deze petitie willen dat de overheid elke vaccinatie verband houdend met het huidige Covid19-virus louter op vrijwillige basis aan de bevolking aanbiedt. Ter bescherming van kwetsbaren en ouderen zoals ook de ‘griepprik’ altijd bedoeld is geweest.

https://petities.nl/petitions/stop-verplicht-vaccineren-covid19

 

Tegen verplichte vaccinatie en tegen inperking vrijheid niet-gevaccineerden

Er bestaat een groter wordende twijfel, of de beslissingen die onze overheid inzake Covid-19 neemt, nog steeds in het belang staan van de burger en hun welzijn. De petitie is tegen het verplichten van vaccinaties tegen infectieziekten en het mogelijk beperken van vrijheid van niet-gevaccineerden.

https://garandeervrijheden.petities.nl/

 

Stop de noodwet, laat u uw rechten niet afnemen

Stop de noodwet om de noodverordeningen voor covid-19 te legaliseren. Stop deze waanzin en teken deze petitie om de noodwet te stoppen.

https://stopdenoodwet.petities.nl/

 

Een 1,5-meterwet NEE!!

In berichtgeving van de overheid, deskundigen en media wordt gesproken over het nieuwe normaal of de 1,5 meter economie, dit nieuwe normaal gaat in als de maatregelen zijn opgeheven. Herhaal die zin even, het nieuwe normaal gaat in als de maatregelen zijn opgeheven.

https://www.petities.com/stop_de_15meter_wet_dit_is_geen_tijdelijke_noodverorderin_meer

 

Nee tegen de spoedwet

De grondregels dienen de burgers te beschermen tegen onrecht en machtsmisbruik. Nu heeft men aan de top (met corona als excuus) besloten om met een spoedwet onze vrijheden in te perken. Wij hebben hier nooit voor getekend!

https://petities.nl/petitions/nee-tegen-de-spoedwet

 

Vrije keuze vaccinatie

De vrije keus in vaccineren is een big topic vandaag de dag. Verplicht vaccineren mag niet gebeuren ivm de vrije keuze. Wij zijn nog altijd baas over ons eigen lichaam. Door de belangenverstrengeling in de vaccinatie’markt’ is het werkelijke doel niet helder en het lange termijn-effect niet getoetst. Wij willen onze vrijheden behouden met of zonder vaccinatie!!

https://vrijekeuzevaccinatie.petities.nl/

 

Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink toe!

Dat medicamenteuze behandeling van COVID-19 met Hydroxychloroquine (HCQ): in de eerste lijnszorg niet is toegestaan; in woonzorgcentra niet is toegestaan; in de tweede lijnszorg alleen als wetenschappelijk onderzoek is toegestaan, en dat er daardoor erg veel sterfte onder COVID-19 patienten is.

https://www.petities.com/einde_corona_crises_overheid_sta_behandeling_van_covid-19_met_hcq_en_zink_toe

 

Stop de lockdown!

De anderhalvemetersamenleving leidt tot faillissementen, depressies, zelfmoorden, eenzaamheid, gezondheidsklachten. Stop het nieuwe normaal van Rutte, bescherm de zwakkeren, maar sluit geen gezonde mensen op.

https://petities.nl/petitions/stop-de-lockdown/signatures

 

No to mandatory vaccination for the coronavirus

People of goodwill can disagree about the safety, efficacy and religious implications of a new vaccine for the coronavirus. But, everyone should agree on this point:

No government can force anyone who has reached legal adulthood to be vaccinated for the coronavirus. Equally, no government can vaccinate minors for the coronavirus against the will of their parents or guardians.

https://lifepetitions.com/petition/no-mandatory-vaccine-for-covid-19

 

Social Media & Mainstream Media Must Be Held Financially & Criminally Responsible For Censorship & Public Misinformation

Censorship is Unconstitutional! Our nation is under attack from within, by every major information platform. From social media channels preventing FREE speech, to the mainstream media’s constant FAKE news, we the people are being deceived! We DEMAND our rights under the 1st Amendment be vigorously protected. Private companies acting as public utilities to disseminate information, take on the same social, ethical and fiduciary responsibilities applicable to any agency of the government.

https://petitions.whitehouse.gov/petition/social-media-mainstream-media-must-be-held-financially-criminally-responsible-censorship-public-misinformation

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This