Magdalena Dzambo in indringende speech – ik voel me verkracht door de overheid

door | 8 mrt 2023 | COVID-19 vaccin

Nine for news publiceerde de toespraak van Magdalena Dzambo tijdens de manifestatie Dutch 4 Freedom in Den Haag. Zij heeft ernstige vaccinatieschade opgelopen na slechts één prik. Deze verhalen dienen gedeeld te worden.

 
“Ik voel me verkracht. Niet door een familielid of een goede kennis, een trainer of een eng persoon uit de bosjes. Nee, door de overheid. Een overheid die mij gehersenspoeld heeft dat de corona-vaccinaties veilig zijn.” Dat zei Magdalena Dzambo zondag tijdens de manifestatie Dutch 4 Freedom in Den Haag.

“Helaas was dit niet het geval bij mij. De corona-prik, in mijn geval één Pfizer-prik, heeft mijn leven totaal verwoest. Ik was kerngezond voor de prik en nu ben ik een schim van mezelf. Een heftige auto-immuunreactie is opgetreden,” legde ze uit.

Ze moet dagelijks dealen met: tinnitus, een keiharde piep in haar oren, 24/7, neuropathie – dat zijn brandende, prikkelende tintelingen net onder haar huid in haar handen en voeten – pijnlijke spieren in haar benen, heftige menstruatie, een slaapstoornis, slechte bloedcirculatie en cognitieve problemen.

 

 

Puur toeval

Magdalena belandde op de spoedeisende hulp van het Erasmus MC in Rotterdam, waar ze een jonge medewerker vroeg of hij het vaker ziet gebeuren dat mensen slecht reageren op deze prikken. “Hij antwoordde: ‘Mevrouw, mensen komen hier half verlamd of verlamd aan na zo’n prik’.”

Ze werd doorverwezen naar een neuroloog. Die zei: ‘Geen idee wat het is, het is waarschijnlijk onschuldig en het is puur toeval dat uw klachten na de prik zijn ontstaan’. Dat terwijl haar klachten binnen 24 uur na de prik waren ontstaan.

 

Accepteren en ermee leren leven

Na vijf maanden kreeg ze van het Erasmus MC te horen: ‘Als u nog steeds last heeft van deze neurologische klachten, dan moet u dat accepteren en ermee leren leven. U bent uitbehandeld’.

Magdalena belde ook met het ministerie van Volksgezondheid. Toen ze had verteld wat haar was overkomen, zei de medewerker: ‘U was niet verplicht om die prik te nemen, het is op eigen risico geweest. Als u schade heeft ondervonden, dan verwijs ik u door naar het juridisch loket’.

Wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm. Maar als het misgaat, is het op eigen risico.

 

U vindt hier meer informatie over Magdalena Dzambo

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This